Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ježiši, ty naděláš, šel jsem se navečer projít na chvíli okolo baráku do lesejčka, a protože bydlím kousek od letiště, napadlo mě cestou podívat se aera, když tam nebudou davy lidí. Na letišti už nikdo skoro nebyl, tak jsem poprosil chlapíka, jestli by mě k tomu spitfiru nepustil a von že teda jó. Takže to vysvětluje ten strašlivej outfit včetně sandálů, který nosím,  když jdu se psem. Psí sandály. Jít tam cíleně, tak jsem tmavomodrý svět. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paradni vikend na Aviaticke pouti pokracuje. Breitling jet akrobacie neco uzasneho. Jako bonus bylo, ze se prehnala fronta, 15 min. dest. Vsichni se sli schovat do hangaru. Rodiny s haranty upatlanymi od langosu, pupkaty fotrove s fotaky, vsechno se to tan hnahnalo na hromade. A Buh pravil:"Romane, ty si zaslouzis neco onacejsiho". A okolo me se vytvorila skupinka nejakyho snad modelingoveho klubu, samy mlady holky v lehce promoklych trickach. . :-))) deset minut tam nebylo k hnuti. No nic, za chvili startuje spitfire.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Sem nemoh zvednout ruce, natož fotit, jak to tam bylo na těsno, blbouni. A nevočumoval jsem, celou dobu jsem koukal na nebe, kdy prestane prset

Odkaz ke komentáři

Sem nemoh zvednout ruce, natož fotit, jak to tam bylo na těsno, blbouni. A nevočumoval jsem, celou dobu jsem koukal na nebe, kdy prestane prset

Tak tos mel Romane ale vopravdu velky stesti,ze te ten dav neuslapal, kdyz ti pri podledu na nebe prekazely ve vyhledu ty promokly tricka :D

Odkaz ke komentáři

Se třely vo tebe jako? Kde ses, je tam eště místo?

Vem pani, prijdte, ale nesmis mit ten froterismus Ty. Ja jen, ze tu kliku nemusim mit porad a nerad bych si to tebou pokazil.

Tak tos mel Romane ale vopravdu velky stesti,ze te ten dav neuslapal, kdyz ti pri podledu na nebe prekazely ve vyhledu ty promokly tricka :D

Tam slo vo zivot Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

já tam byl v sobotu, to holky nebyly promoklý, jen se odhalovaly tak aby se neodhalily, což je někdy záležitost dosti těžko definovatelná kam už né. Vedro bylo hnusný a bolejí mě nožičky. Trochu překombinovaná doprava a parkování. Ale letadla nádherný. Samozřejmě legendy, Spitfire, Mustang a B-25 Mitchell. Všecky ty staré stroje jsou nádherné. A řev rozdováděného tryskového motoru je taky zážitek. Škoda že se nedalo být někde hodně blízko, když člověka ovane smrad ze spáleného petroleje, má to úplně jinou úroveň.

Odkaz ke komentáři

Já mám aviatickou pouť hrozně rád. V podstatě tam chodím od doby, co jsem v Pardubicích. Tj. 23 let. Nepamatuji si, že bych někdy vynechal. První červnový víkend je svatý. Těch krásných letadel, co jsem díky tomu mohl vidět, to by se mi myslím nikde jinde nepodařilo. Největší zážitky za tu dobu mám asi čtyři. Když jsem poprvé viděl gripen JAS 39 v pomalém přeletu, mečový průlet red bulls, když jsem slyšel motor Merlin  a viděl spitfire startovat  a asi největší, kdy jsem měl fakt husí kůži, tak vidět ve vzduchu Lockheed P 38 Lightning . 

post-1551-0-12715500-1496597390_thumb.jpg

post-1551-0-51905800-1496597402_thumb.jpg

post-1551-0-61970700-1496597503_thumb.jpg

post-1551-0-41403700-1496597516_thumb.jpg

post-1551-0-07654400-1496597577_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vloni sem M3maniac dával fotky podlahy v garáži z litého epoxidu. Tím mě ukrutně nahlodal, takže jsem odpískal původně plánovanou dlažbu. No abych to zkrátil, právě je domalováno a moje koťátko konečně důstojně bydlí. Chlapík byl rychlej, 52 m2 vystřihnul za dva dny. M3maniacovi tímto děkuju za inspiraci i následnou komunikaci. Výsledek mě fakt udělal ukrutnou radost.

dsc00307co.jpg

Gratuluji, moc pěkná mašina i podlaha :-)

Odkaz ke komentáři

Roman: Před pár hodinami jsme odsud přijeli. Jezdil jsem v ukázkách na motorce. Bohužel to vypadá, že na pozemní program už bude jezdit málo lidí. Kluci se navlíkli do kombinéz a uniforem, těšili se na fotky u stíhaček a pořadatel si to nepřál. A to to měli s majiteli letadel domluveno. Každý rok se fotilo, ale poprvé zákaz.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...