Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ty jdi taky do prdele.

No, no, no... Možná jsi to špatně pochopil, ale opravdu si myslíš že chlapík co jezdí HD a nosí Rolády má stejný styl jako chlapík co rád Japonce a nosí Glycine hodinky? Asi v tom vidíš něco víc než já, ale pozor, já mluvím pouze o stylu a zájmu daného člověka. Neříkej Horhe, že se ti líbí všechny motorky a hodinky světa světa, že jsi prostě nenabral nějaký směr ...:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kurva, to jsem chtěl jít zrovna běhat. Ale takstejně půjdu...Sportuju každý den a myslím si, že mě to nemůže potkat... Jak vidím, tak to asi prakticky číhá na každého. Věk máme skoro stejný. Každopádně všechna čest paní, to by jen tak někdo nedal.

Upraveno uživatelem Marfael
Odkaz ke komentáři

Manželka se motala po klíštěti jak namazaná pár dní, ale krev je v pořádku, pouze asi nízký tlak :-) Ještě že tak, jinak opět to naše zdravotnictví, to je krach, ale nic, hlavně že ta krev je ok.... Kamarád nedávno právě onemocněl s klíštěte, tak jsme měli docela strach.

Odkaz ke komentáři

Bratr šel na pohotovost o víkendu s tím že mu najednou vyskočila horečka, bolí ho hlava, krk a ramena,

nemůže s hlavou prakticky hýbat. Neurologická JIP, lumbálka (podezření na meningoencefalitidu), snad to bude ok.

V rozvojovce by taky už mohl být mrtvej, za velkou louží by byl účet za tři dny na JIPce tak 120. tis dolarů,

pochybuju že by to plně krylo pojištění placené ve stejné výši jako u nás. 

Za mě je zdravotnictví u nás 100% ok.

Odkaz ke komentáři

Jsem rád, že jste spokojeni kluci :-) Já se dá říci, že jsem také velmi spokojený člověk, ale čas od času to nějaký mentál prostě trochu pokazí....

Samozřejmě, výskyt debilů je všude. V jakémkoliv oboru.

Můžeš narazit na debila v prodejně aut i když mu tam neseš milión tržbu.

Nebo na debila kuchaře co ti zkazí oběd za stovku.

Případně debila ve zdravotnictví. Nebo debilku (naše dětská lékařka je fanatický homeopat).

Auto zajdeš koupit jinam.

Do restaurace půjdeš jinam.

Změníš lékaře. (Homeopatická fanatička vyměněna hned po druhé návštěvě).

Máš na výběr, a to už je docela luxus kámo :) nevěš hlavu, přece ti jedno pako nezkazí pohled na celý obor.

Odkaz ke komentáři

Po skoro trech letech intenzivni lecby ( denne prevaz, nekolik masti, hodne odrikani ), mam nohu zhojenou!!!!! Smim zase plavat a do hor uz nemusim v nizkejch botech, parada!! Rlx musej letos poseckat, pojede se na dovcu, nekam vysoko - asi Kazbek.

Jsem radosti bez sebe.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Po skoro trech letech intenzivni lecby ( denne prevaz, nekolik masti, hodne odrikani ), mam nohu zhojenou!!!!! Smim zase plavat a do hor uz nemusim v nizkejch botech, parada!! Rlx musej letos poseckat, pojede se na dovcu, nekam vysoko - asi Kazbek.

Jsem radosti bez sebe.

Výborně :-) A co s tou nohou vůbec bylo?

Odkaz ke komentáři

kuncák7: Super draku, mam radost!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...