Almi Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 práve ma potešil balíček do práce očakávaný až zajtra.takže už dnes bude nová zásielka na ruke, jupiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Kamarát ma pozval na koncert Meolu. Tak to sa fakt teším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Když si lenoši kliknete pravým tlačítkem myši na obrázek a zvolíte možnost "vyhledat obrázek strejdou gůglem" tak vám následně vyplivne že se jedná o schody k pláži na Zakynthosu . . . Tome, též díky. Taky jsem to netušil ( no fakt se člověk furt učí ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Ale mají co zlepšovat, třeba nedávno tu hérečku co ji očumoval kolega z vlaku to nenašlo, možná měl dát celou fotku a ne jen obličej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Meola mi tady utekl. Byl jsem zrovna v Cesku. To ti zavidim. Bude to bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Ale mají co zlepšovat, třeba nedávno tu hérečku co ji očumoval kolega z vlaku to nenašlo, možná měl dát celou fotku a ne jen obličej Buď, nebo aspoň fotku, jak papá banán třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 asi najskor, co ma dnes prekvapilo...teraz to na mna vybaflo aj z radia: http://hnonline.sk/svet/1033347-slovaci-patria-k-najnezdravsim-narodom-sveta-ukazala-studia-najhorsie-su-na-tom-cesi my sme asi "az" na piatom mieste :-) nemal som nervy sa tam preklikat a z radia to bolo jednym uchom dnu, druhym von Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 asi najskor, co ma dnes prekvapilo...teraz to na mna vybaflo aj z radia: http://hnonline.sk/svet/1033347-slovaci-patria-k-najnezdravsim-narodom-sveta-ukazala-studia-najhorsie-su-na-tom-cesi my sme asi "az" na piatom mieste :-) nemal som nervy sa tam preklikat a z radia to bolo jednym uchom dnu, druhym von..jj afgánskej heroin bude asi lepší než českej bůček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 (upraveno) Je to samozřejmě celé nesmysl. Jednak uvádí strašně málo chlastu (550 panáků na osobu / rok - což je nebetyčná hloupost, rok má 52 týdnů,to je 104 pátků a sobot, komu jako vystačí 5 panáků na celý večer, no?), pak také nejsme tlustější než amíci a rozhodně hulíme méně než třeba finové a skandinávci všeobecně.Ad Aghánci je to jasný, nemají co jíst, alkohol zakazuje Aladin a kdo by tam kouřil cigarety když má za barákempolíčko makovic a tedy nepřetržitý přísun opia? Upraveno 26. září 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Blesk zpravy, ale neco maj do sebe, me panaky si nekdo prida k sobe a ja mam tez hned prumer :-)).Kez by to fungovalo i s kilama navic, tak 10 bych daroval na prumer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Abys spíš těch 10 nedostal návdavkem, aby ses do toho průměru dorovnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Přesně, hubenej a stěžuje si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Potěšilo mě, že se zveřejňují i nemoderní zprávy, protože cyklisti a matky maj vždycky pravdu. http://zpravy.idnes.cz/nemecko-nehoda-cyklista-svedek-mobil-dv7-/zahranicni.aspx?c=A170919_094738_zahranicni_ert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Ja sice nejsem cyklista, ale Ty ses fakt nemocnej. Muzes mi vysvetlit, jak nejaky takovy smutny, ojedinely pripad muze znamenat, ze nejaka skupina lidi je spatna? U techto pripadu je podle mne vice hyen mezi ridici, kteri projizdi okolo nehod a foti, ci nataceji. A neomlouva te ani to, jestli si byl po pul noci "pod parou". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 @Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Se vomluvuju, treba dostanu od jeziska kolo. Se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Me neserou motoristi, cyklisti, ani motorkari, ani chodci, ani homosexualove...jen blbove.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Me neserou motoristi, cyklisti, ani motorkari, ani chodci, ani homosexualove...jen blbove..To máš těžkej život ( promiň, musel jsem a tys mi prostě nahrál, vím, kams mířil ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Me neserou motoristi, cyklisti, ani motorkari, ani chodci, ani homosexualove...jen blbove.. Tak to aby jsi si vytvořil vlastní svět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Njn, asi jo. Ale treba jsem zase blb pro nekoho jinyho ja a taky ho seru, na oplatku :-) A vas blbove neserou jo? Tak to zavidim :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky