Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lobbere, ty si nedelej ridicak na motorku. Na tvou hranatou hlavu bys nesehnal prilbu.

no ty vole zas poprskaný monitor, sa tu rechtám jak kôň... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Lobber : pekný kúsok sa musí uznať  :notworthy:

Odesláno

Právě mi přišlo vřele poděkování z Nomos Glashuette, kterým jsem oznámil, že Elton chystá limitku, která kopíruje jejich model Orion.

To by mne docela zajímalo, jak se k tomu staví Nomos. Tedy, když už to díky Tobě ví. Můžeš to sem vylepit?

Odesláno

jak jsem psal, přišlo mi jen poděkování. když budu vědět víc (a ty mě do tý doby nezabanuješ), napíšu víc

Lieber Herr *****,

haben Sie vielen Dank für Ihre Nachricht und ihren aufmerksamen Hinweis!

Herzliche Grüße aus Glashütte

Caroline Kartenbeck

NOMOS Glashütte/SA 
Roland Schwertner KG 
Ferdinand-Adolph-Lange-Platz 2 
01768 Glashütte 
Deutschland 
Telefon +49 35053 4040 
www.nomos-glashuette.com

Amtsgericht Dresden, HRA 2931 

Odesláno

jak jsem psal, přišlo mi jen poděkování. když budu vědět víc (a ty mě do tý doby nezabanuješ), napíšu víc

.....

Inu, uvidíme .... Wendere, Bendere, PrimFanatiku, .... (zapomněl jsem na někoho?)

Odesláno

To je samý válení u moře a na bazén se vysral :D

nevím proč to staví, když chce zase zdrhout někam do skal

.........z něj musej mít stejně doma radost.... :lol: 

Odesláno

nevím proč to staví, když chce zase zdrhout někam do skal

.........z něj musej mít stejně doma radost.... :lol:

Jo hoši, to musíte doma furt hučet, plánovat, pomáhat, radit, no hubu prostě nezavřít a pak vám manželka řekne, jenom na týden? :-) Nechceš jet na dva? :-)

Odesláno (upraveno)

kua to je macek:) pekny kusok gratulacia!

no ty vole zas poprskaný monitor, sa tu rechtám jak kôň... :lol2: :lol2: :lol2:

Lobber : pekný kúsok sa musí uznať :notworthy:

Díky kluci, byl to super boj na 90min uprostřed Trnávky na lodi ... Na tom brčku, který sem si nahodil na kapříka max do 50cm pro mamku to bylo celkem až adrenalinové ....

Lobbere, ty si nedelej ridicak na motorku. Na tvou hranatou hlavu bys nesehnal prilbu.

Tvl ty si kůň :0D hele buď rád za čtvrreček.... Taky bys mohl z té hrůzy přijít k psychické újmě na zdraví. A to bych si ma triko fakt nevzal :0D Upraveno uživatelem Lobber
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...