PrimFanatic Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Právě mi přišlo vřele poděkování z Nomos Glashuette, kterým jsem oznámil, že Elton chystá limitku, která kopíruje jejich model Orion.
Baldic Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Lobbere, ty si nedelej ridicak na motorku. Na tvou hranatou hlavu bys nesehnal prilbu.
rooosta Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Lobbere, ty si nedelej ridicak na motorku. Na tvou hranatou hlavu bys nesehnal prilbu.no ty vole zas poprskaný monitor, sa tu rechtám jak kôň... Lobber : pekný kúsok sa musí uznať
DavidLC Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Lobbere, ty si nedelej ridicak na motorku. Na tvou hranatou hlavu bys nesehnal prilbu."Čtvereček už zformujeme daleko lépe" Š+G
African Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Napouštíme :-) Jenom jestli nás to léto letos trochu nepředběhlo....
Murphy97 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Afri, dyk sezona uz je skoro 3 mesice! Ted se bude pomalu vypoustet... :-)
African Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Afri, dyk sezona uz je skoro 3 mesice! Ted se bude pomalu vypoustet... :-)Hm, přiznávám že letos jsem usnul na vavřínech :-)
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 To je samý válení u moře a na bazén se vysral
Bert Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Právě mi přišlo vřele poděkování z Nomos Glashuette, kterým jsem oznámil, že Elton chystá limitku, která kopíruje jejich model Orion. To by mne docela zajímalo, jak se k tomu staví Nomos. Tedy, když už to díky Tobě ví. Můžeš to sem vylepit?
PrimFanatic Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 jak jsem psal, přišlo mi jen poděkování. když budu vědět víc (a ty mě do tý doby nezabanuješ), napíšu víc Lieber Herr *****,haben Sie vielen Dank für Ihre Nachricht und ihren aufmerksamen Hinweis!Herzliche Grüße aus GlashütteCaroline KartenbeckNOMOS Glashütte/SA Roland Schwertner KG Ferdinand-Adolph-Lange-Platz 2 01768 Glashütte Deutschland Telefon +49 35053 4040 www.nomos-glashuette.comAmtsgericht Dresden, HRA 2931
Bert Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 jak jsem psal, přišlo mi jen poděkování. když budu vědět víc (a ty mě do tý doby nezabanuješ), napíšu víc..... Inu, uvidíme .... Wendere, Bendere, PrimFanatiku, .... (zapomněl jsem na někoho?)
PrimFanatic Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 jj, zapomněl. několik let dozadu. to co jsi napsal je poslední měsíc ;-)
mondeo2 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 To je samý válení u moře a na bazén se vysral nevím proč to staví, když chce zase zdrhout někam do skal.........z něj musej mít stejně doma radost....
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Tjn, věčně v prdeli... Aspoň že do toho Chorvatska vzal rodinu
mondeo2 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Tjn, věčně v prdeli... Aspoň že do toho Chorvatska vzal rodinu stejně jednou dopadne jak mistr Holub......
African Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 nevím proč to staví, když chce zase zdrhout někam do skal.........z něj musej mít stejně doma radost.... Jo hoši, to musíte doma furt hučet, plánovat, pomáhat, radit, no hubu prostě nezavřít a pak vám manželka řekne, jenom na týden? :-) Nechceš jet na dva? :-)
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Jo hoši, to musíte doma furt hučet, plánovat, pomáhat, radit, no hubu prostě nezavřít a pak vám manželka řekne, jenom na týden? :-) Nechceš jet na dva? :-)
Lobber Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 (upraveno) kua to je macek:) pekny kusok gratulacia! no ty vole zas poprskaný monitor, sa tu rechtám jak kôň... Lobber : pekný kúsok sa musí uznať Díky kluci, byl to super boj na 90min uprostřed Trnávky na lodi ... Na tom brčku, který sem si nahodil na kapříka max do 50cm pro mamku to bylo celkem až adrenalinové .... Lobbere, ty si nedelej ridicak na motorku. Na tvou hranatou hlavu bys nesehnal prilbu. Tvl ty si kůň :0D hele buď rád za čtvrreček.... Taky bys mohl z té hrůzy přijít k psychické újmě na zdraví. A to bych si ma triko fakt nevzal :0D Upraveno 26. června 2018 uživatelem Lobber
Doporučené příspěvky