Gustaf Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 Tak to je husty! Ale taky jsem minuly tyden videl fotky z atelieru, kdyz byl synovi rok a mam tam Fortis Chrono. a tak to má být...hodinky nacpat úplně všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2012 ..nový mobil..dorazil v pořádku z Francie..přes Polsko.. Můžeš hodit odkaz, kde se to dá sehnat ? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Můžeš hodit odkaz, kde se to dá sehnat ? Dík ..zabývají se těmato retro founama..jinak Startac došel fungl nový, tak jak to prezentovali..takže palec nahoru.. odkaz: http://www.lekki.fr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Bedja: Mam doma funkcni Sony Z5 v supr stavu, 2 baterky, nabijecka. African: Mrknu na to asi radeji az zitra. Jinak ja chtel puvodne psat do vlakna ?nastvalo", ale vlastne me tesi, ze me byvale Orliky LE a Rolex Submariner delaji radost novym majitelum a v ostatnich aficionados vzbuzuji emoce. Nekteri by kvuli nim prej i vrazdili. No a ja ted uz nevim kam. Sleduju ceny Milgausu, okukuju GP Monte Carlo v prodejni sekci a dneska jsem chodil cely den bez hodinek. A bylo to docela fajn. Nosim je na prave ruce a lepe se mi pracovalo s mysi, kterou mam v te same ruce. ..víš jak pořád jsem s těma moderníma měl nejaký konflikt.. tak to bude taková pohodová víkendovka stylová.. ..víš jak se to říká..všecko zlé je k něčemu dobré....a tak nějak se ti to i stalo.. ..už se těším co vymyslíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Sníh v Paze. Ani mi nevadilo ometání auta. Bílá Praha je krásná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Sníh v Paze. Ani mi nevadilo ometání auta. Bílá Praha je krásná. A ty drifty cestou do práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Zima jak má být ... sníh napadl i v Ostravě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 ..tady taky bíílo.. naštěstí to mám do práce 3.20min chůze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Konečně trochu sněhu. Klouzačka jako blázen, fakt jsem si cestu do práce užíval . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 organic : Jinak ja chtel puvodne psat do vlakna ?nastvalo", ale vlastne me tesi, ze me byvale Orliky LE a Rolex Submariner delaji radost novym majitelum a v ostatnich aficionados vzbuzuji emoce. Nekteri by kvuli nim prej i vrazdili... ________________________________________________________________ :-) tak, doufám, že tohle nikdo nevzal vážně. ... nadsázka, vypůjčená z filmu Ďábel nosí Pradu ("...kvůli téhle práci by každá vraždila...") ________________________________________________________________ jinak, dnes mě potěšil (pobavil) čtyřletý syn, když prohlásil : "tati, v PRINCIPU se mi dneska nechce do školky, ale tak já teda pudu, no" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 organic : Jinak ja chtel puvodne psat do vlakna ?nastvalo", ale vlastne me tesi, ze me byvale Orliky LE a Rolex Submariner delaji radost novym majitelum a v ostatnich aficionados vzbuzuji emoce. Nekteri by kvuli nim prej i vrazdili... ________________________________________________________________ :-) tak, doufám, že tohle nikdo nevzal vážně. ... nadsázka, vypůjčená z filmu Ďábel nosí Pradu ("...kvůli téhle práci by každá vraždila...") ________________________________________________________________ jinak, dnes mě potěšil (pobavil) čtyřletý syn, když prohlásil : "tati, v PRINCIPU se mi dneska nechce do školky, ale tak já teda pudu, no" Tak v PRINCIPU to určitě byl nadsázka, ale když budu bizarní, zajímalo by mě, kolik lidí na světě přišlo o život nebo o ruku kvůli RLX. 4 letí caparti dokážou pobavit. Na mě třeba synátor včera u večeře zničehonic vypálil: "Debile". Co na to říct? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 organic: u mě by následovala okamžitá reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 organic: u mě by následovala okamžitá reakce ..akce vyvolává reakce.. ..i u mne by to bylo stejné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Tak v PRINCIPU to určitě byl nadsázka, ale když budu bizarní, zajímalo by mě, kolik lidí na světě přišlo o život nebo o ruku kvůli RLX. 4 letí caparti dokážou pobavit. Na mě třeba synátor včera u večeře zničehonic vypálil: "Debile". Co na to říct? :) tak mě už řekl "ty blbečku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 ..akce vyvolává reakce.. ..i u mne by to bylo stejné.. Ale on neví, co to znamená, slyšel to ve školce. My si dáváme doma pozor na jazyk. Takže je opravdu nejlepší na to nereagovat a on na to zapomene. Když bych ho majznul nebo mu vysvětloval, že je to ošklivé slovo, začne to používat častěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 No jenže když vyletíš, tak ti to dá příště sežrat znova, páč vidí, že to funguje. Akce - reakce. Mam dva kluky (2,5 a 1,25 roku). Včera jsem přišel z práce a slyšim toho většího, jak říká menšímu: Marečku jdi pryč,.... Marečku vypadni,... Marečku jsi do p....e. Tak tam jdu a říkam mu: Matyášku, nemůžeš bráchu takhle posílat do háje, vždyť je ještě malej... On na to: tatínku ty jsi taky do p....e.... V tu chvíli bych ho roztrhnul, ale radši to pořešim v klidu a budu si dávat pozor na hubu co před ním říkam, protože oni si to pamatujou a nejhorší je, že to pak dokážou použít.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Ale on neví, co to znamená, slyšel to ve školce. My si dáváme doma pozor na jazyk. Takže je opravdu nejlepší na to nereagovat a on na to zapomene. Když bych ho majznul nebo mu vysvětloval, že je to ošklivé slovo, začne to používat častěji. Tak tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Sníh v Paze. Ani mi nevadilo ometání auta. Bílá Praha je krásná. taky mám radost, jak malej kluk...asi jsem tmář a zpátečník, ale já zimu prostě bez sněhu nerad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Tak tak... ..pozor si můžeš dávat jak chceš..přesně jak říkáš..mají základ ze školky a to ostatní doženou zodpovědně ve škole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2012 Dlubix-no jo kluci jsou horsi,moje ctyrleta dcera vubec sproste nemluvi,ale zase tech hadek nez si vybere co na sebe,to je taky pakarna:-).Kluka mam teprve rocniho,ale uz ted se ukazuje,ze je to trochu jiny,nez na co sme zvykly s dcerkou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky