Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 2. 2012 v 14:01, 'mondeo2' napsal:

Pěkná tedy je, ale proč má v ruce kaktus???????????

Maturák se nesl v "mexickém duchu"...

V 12. 2. 2012 v 16:25, 'Gustaf' napsal:

hezká dcera...jj, ten čas hrozně letí. A cos měl při tý příležitosti na ruce??

No já samozřejmě PO na meshi.
Odesláno
  V 12. 2. 2012 v 19:29, 'Rudykopalsson' napsal:

nechali jsme si nafotit malou... a krom nádherných fotek princezny, se mi tam podařilo propašovat i hodinky:-)

Moc pěkné, gratuluju!
Návštěvník Kamil
Odesláno

nechali jsme si nafotit malou...

Krásná fotka. Bude se z ní radovat celý život.

I když ty už budeš dávno pod drnem.:D

Odesláno
  V 12. 2. 2012 v 19:53, 'Kamil' napsal:

Krásná fotka. Bude se z ní radovat celý život.

I když ty už budeš dávno pod drnem.:D

ty dokážeš potěšit :-D a ještě jednu s psiskem a druhým potomkem, spešl pro tebe...

post-13550-010480600 1329076613.jpg

Odesláno

nechali jsme si nafotit malou... a krom nádherných fotek princezny, se mi tam podařilo propašovat i hodinky:-)

:speak_cool: Pošli tu fotku Bakerovi do kalendáře. ;)

Odesláno
  V 12. 2. 2012 v 11:54, 'ricous' napsal:

Udělal mi radost včerejší večer - dcery maturitní ples. Bylo to moc fajn, nejednou ukápla tátovi slzička a manželce to moc a moc slušelo. Prostě paráda...

Jen mi bylo trošku smutno, jak to všechno letí - vždyť to není tak dlouho, co jsem měl maturák já... :crying_anim:

moc hezká.., má hollywoodský úsměv :-)
Odesláno (upraveno)

Rudy krásné SRPy :D

EDIT: samozřejmně malá, dělám si p...l...

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno
  V 12. 2. 2012 v 20:13, 'tombed' napsal:

Rudy krásné SRPy :D

Ukazoval jsem tu fotku manželce a prý chudák malá, bude mít tah vytlačený na bříšku... :D
Odesláno (upraveno)
  V 13. 2. 2012 v 9:25, 'lolohh' napsal:

Potěšilo mě, že mi konečně odešla v autě baterka a že si konečně budu moct koupit novou.

mno tak to ohromě potěšilo i mě Posted Image

edit: tedy ne ta tvoje baterka v tvém autě, ale ta moje v mém autě Posted Image

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Potěšilo mě, že mi konečně odešla v autě baterka a že si konečně budu moct koupit novou.

Mně taktéž - jen v autě mé lepší poloviny před zhruba týdnem. A já už jsem si udělal i radost nákupem té nové.

Odesláno

Kup v battery-import.cz v Nuslích. Estli teda můžu doporučit :).
Odesláno

Satvil jsem se dneska v železářství a koupil jsem si nový nářadí a aku vrtačku na doma.Ještě ze mě bude kutil,možná.Každopádně holce jsem smontoval skříňku raz dva :)

Odesláno
  V 13. 2. 2012 v 12:51, 'KFL' napsal:

to jsem měl přesně taky v plánu...bohužel 74 Vartu nějak nemaj skladem Posted Image holt stále budu jezdit na kole...

Odesláno
  V 13. 2. 2012 v 12:51, 'KFL' napsal:

A kdo by to asi vyměnil? Dyť já mám obě ruce levý. Už jsem to vyřešil, jako vždycky na Podbabě, výměna baterie a žárovky v předním světle za 20 minut. A nepiš, že jsem to udělal blbě, nebo že mě to stálo zbytečně moc, to nechci slyšet.
Odesláno
  V 13. 2. 2012 v 15:02, 'lolohh' napsal:

A kdo by to asi vyměnil? Dyť já mám obě ruce levý. Už jsem to vyřešil, jako vždycky na Podbabě, výměna baterie a žárovky v předním světle za 20 minut. A nepiš, že jsem to udělal blbě, nebo že mě to stálo zbytečně moc, to nechci slyšet.

S rukama jsem na tom stejně. Proto jsem si pozval na výměnu baterky kámoše. Nejdřív nadával, že musí roztahovat jednu svorku, že nedělaj ty baterky ve standardní velikosti. Pak se zajiskřilo, začlo u motoru něco hučet a přestalo navěky hrát CD (oprava za 1500). Samozřejmě ji dal opačně... :suicide_anim:
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...