Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Pěkná tedy je, ale proč má v ruce kaktus???????????

Maturák se nesl v "mexickém duchu"...

hezká dcera...jj, ten čas hrozně letí. A cos měl při tý příležitosti na ruce??

No já samozřejmě PO na meshi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Udělal mi radost včerejší večer - dcery maturitní ples. Bylo to moc fajn, nejednou ukápla tátovi slzička a manželce to moc a moc slušelo. Prostě paráda...

Jen mi bylo trošku smutno, jak to všechno letí - vždyť to není tak dlouho, co jsem měl maturák já... :crying_anim:

moc hezká.., má hollywoodský úsměv :-)
Odkaz ke komentáři

Kup v battery-import.cz v Nuslích. Estli teda můžu doporučit :).

A kdo by to asi vyměnil? Dyť já mám obě ruce levý. Už jsem to vyřešil, jako vždycky na Podbabě, výměna baterie a žárovky v předním světle za 20 minut. A nepiš, že jsem to udělal blbě, nebo že mě to stálo zbytečně moc, to nechci slyšet.
Odkaz ke komentáři

A kdo by to asi vyměnil? Dyť já mám obě ruce levý. Už jsem to vyřešil, jako vždycky na Podbabě, výměna baterie a žárovky v předním světle za 20 minut. A nepiš, že jsem to udělal blbě, nebo že mě to stálo zbytečně moc, to nechci slyšet.

S rukama jsem na tom stejně. Proto jsem si pozval na výměnu baterky kámoše. Nejdřív nadával, že musí roztahovat jednu svorku, že nedělaj ty baterky ve standardní velikosti. Pak se zajiskřilo, začlo u motoru něco hučet a přestalo navěky hrát CD (oprava za 1500). Samozřejmě ji dal opačně... :suicide_anim:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...