ricous Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Pěkná tedy je, ale proč má v ruce kaktus??????????? Maturák se nesl v "mexickém duchu"... hezká dcera...jj, ten čas hrozně letí. A cos měl při tý příležitosti na ruce?? No já samozřejmě PO na meshi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Maturák se nesl v "mexickém duchu"... No já samozřejmě PO na meshi. tak to je skvělá volba..PO po sedmé..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 nechali jsme si nafotit malou... a krom nádherných fotek princezny, se mi tam podařilo propašovat i hodinky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 nechali jsme si nafotit malou... a krom nádherných fotek princezny, se mi tam podařilo propašovat i hodinky:-) Moc pěkné, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomthom Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Nádherná fotka. Spí jako kotě...zvednul jsi mi náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 nechali jsme si nafotit malou...Krásná fotka. Bude se z ní radovat celý život. I když ty už budeš dávno pod drnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Krásná fotka. Bude se z ní radovat celý život. I když ty už budeš dávno pod drnem. ty dokážeš potěšit :-D a ještě jednu s psiskem a druhým potomkem, spešl pro tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 nechali jsme si nafotit malou... a krom nádherných fotek princezny, se mi tam podařilo propašovat i hodinky:-) Pošli tu fotku Bakerovi do kalendáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Udělal mi radost včerejší večer - dcery maturitní ples. Bylo to moc fajn, nejednou ukápla tátovi slzička a manželce to moc a moc slušelo. Prostě paráda... Jen mi bylo trošku smutno, jak to všechno letí - vždyť to není tak dlouho, co jsem měl maturák já... moc hezká.., má hollywoodský úsměv :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) nechali jsme si nafotit malou... a krom nádherných fotek princezny, se mi tam podařilo propašovat i hodinky:-) Rudy krásné SRPy EDIT: samozřejmně malá, dělám si p...l... Upraveno 12. února 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Rudy krásné SRPy Ukazoval jsem tu fotku manželce a prý chudák malá, bude mít tah vytlačený na bříšku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Ukazoval jsem tu fotku manželce a prý chudák malá, bude mít tah vytlačený na bříšku... můžeš manželku uklidnit, neměla:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Potěšilo mě, že mi konečně odešla v autě baterka a že si konečně budu moct koupit novou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Potěšilo mě, že mi konečně odešla v autě baterka a že si konečně budu moct koupit novou. mno tak to ohromě potěšilo i mě edit: tedy ne ta tvoje baterka v tvém autě, ale ta moje v mém autě Upraveno 13. února 2012 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Potěšilo mě, že mi konečně odešla v autě baterka a že si konečně budu moct koupit novou. Mně taktéž - jen v autě mé lepší poloviny před zhruba týdnem. A já už jsem si udělal i radost nákupem té nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Potěšilo mě, že mi konečně odešla v autě baterka a že si konečně budu moct koupit novou. Kup v battery-import.cz v Nuslích. Estli teda můžu doporučit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Satvil jsem se dneska v železářství a koupil jsem si nový nářadí a aku vrtačku na doma.Ještě ze mě bude kutil,možná.Každopádně holce jsem smontoval skříňku raz dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Kup v battery-import.cz v Nuslích. Estli teda můžu doporučit . to jsem měl přesně taky v plánu...bohužel 74 Vartu nějak nemaj skladem holt stále budu jezdit na kole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Kup v battery-import.cz v Nuslích. Estli teda můžu doporučit . A kdo by to asi vyměnil? Dyť já mám obě ruce levý. Už jsem to vyřešil, jako vždycky na Podbabě, výměna baterie a žárovky v předním světle za 20 minut. A nepiš, že jsem to udělal blbě, nebo že mě to stálo zbytečně moc, to nechci slyšet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 A kdo by to asi vyměnil? Dyť já mám obě ruce levý. Už jsem to vyřešil, jako vždycky na Podbabě, výměna baterie a žárovky v předním světle za 20 minut. A nepiš, že jsem to udělal blbě, nebo že mě to stálo zbytečně moc, to nechci slyšet. S rukama jsem na tom stejně. Proto jsem si pozval na výměnu baterky kámoše. Nejdřív nadával, že musí roztahovat jednu svorku, že nedělaj ty baterky ve standardní velikosti. Pak se zajiskřilo, začlo u motoru něco hučet a přestalo navěky hrát CD (oprava za 1500). Samozřejmě ji dal opačně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky