Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 2. 2012 v 13:16, 'KFL' napsal:

To mě taky potěšilo. Kdyby tam dali zase ten paskvil 3.2 TFSI, tak by to úplně zabili.

Ještě by se mohli naučit agilní podvozky, živější řízení a trochu sportovního pocitu, a mohlo by to konečně bejt i trochu zábavný auto a ne jen rychlá sterilní leklá ryba :).

Ale co si pamatuju z testů,naopak o RS4 poslední generace vždycky říkali,že právě čuměj,jakej Audi umí udělat podvozek,to o sterilní rybě říkali o RS6,ale to jen,co jsem četl
Odesláno

Celkem rychle jsem zapomněl na peklo na silnicích a teď už se mé chuťové pohárky radují z návštěvy starého dobrého Bejry.

post-8501-095316400 1329319277.jpg

Odesláno
  V 15. 2. 2012 v 15:21, 'Horhe' napsal:

Celkem rychle jsem zapomněl na peklo na silnicích a teď už se mé chuťové pohárky radují z návštěvy starého dobrého Bejry.

..no ty woe..to je žraso..!

Odesláno

Jirko proc nam tu delas takove chute. Ted sem si poslintal klavesnici a malem sezral displej od NTB

:smile_anim: :speak_cool:

Odesláno
  V 15. 2. 2012 v 15:29, 'quest987' napsal:

Jirko proc nam tu delas takove chute. Ted sem si poslintal klavesnici a malem sezral displej od NTB

:smile_anim: :speak_cool:

To já dělám schválně. Ještě že se u toho psaní na klávesnici nemusí mluvit, páč mám plnou hubu špeku.
Odesláno

Jo, jo, to znám.....jdu si dát čertovku....ještě jednou dík za doporučení :thumbsup_anim:
Odesláno
  V 15. 2. 2012 v 19:54, 'Kamil' napsal:
NO KONEČNĚ!!! Doufám že se brzo zaregistruje na Chronomag a jeho první příspěvek bude dotaz na pravost a případnou cenu... :D
Odesláno
  V 15. 2. 2012 v 20:44, 'sect' napsal:

:smile_anim: k tomu se přidávám.

Já tiž, bo mi oživil jednu z nejlepších hlášek v dějinách českého filmu.

Hoří má panenko.

Porada hasičů před finálním předáním daru dlouholetému penzionovanému veliteli sboru.

Šebánek: "...můžeš mít rakovinu, jak řřřemen a doktor ti nic neřekne, na to je zákon..."

Odesláno

Dneska mě potěšil oběd a neznámá slečna, co se na mě usmívala od sousedního stolu - když odešla, přinesl mi číšník tenhle lísteček :angel:

post-17375-044364800 1329346482.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...