Jay Doll Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Musím se Hasňi zastat, v tom vlákně se postavil na mojí stranu, takže na něj ta knedlíkovitost nemířila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 To mě taky potěšilo. Kdyby tam dali zase ten paskvil 3.2 TFSI, tak by to úplně zabili. Ještě by se mohli naučit agilní podvozky, živější řízení a trochu sportovního pocitu, a mohlo by to konečně bejt i trochu zábavný auto a ne jen rychlá sterilní leklá ryba . Ale co si pamatuju z testů,naopak o RS4 poslední generace vždycky říkali,že právě čuměj,jakej Audi umí udělat podvozek,to o sterilní rybě říkali o RS6,ale to jen,co jsem četl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Celkem rychle jsem zapomněl na peklo na silnicích a teď už se mé chuťové pohárky radují z návštěvy starého dobrého Bejry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Celkem rychle jsem zapomněl na peklo na silnicích a teď už se mé chuťové pohárky radují z návštěvy starého dobrého Bejry. ..no ty woe..to je žraso..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Celkem rychle jsem zapomněl na peklo na silnicích a teď už se mé chuťové pohárky radují z návštěvy starého dobrého Bejry. Jirko proc nam tu delas takove chute. Ted sem si poslintal klavesnici a malem sezral displej od NTB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Jirko proc nam tu delas takove chute. Ted sem si poslintal klavesnici a malem sezral displej od NTB To já dělám schválně. Ještě že se u toho psaní na klávesnici nemusí mluvit, páč mám plnou hubu špeku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Celkem rychle jsem zapomněl na peklo na silnicích a teď už se mé chuťové pohárky radují z návštěvy starého dobrého Bejry. Jo, jo, to znám.....jdu si dát čertovku....ještě jednou dík za doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 že jsem dojel bez ztráty kytičky do Prahy... 5,5h, průměr 83km, ale naštěstí všechny řetězovky v protisměru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Ted na n-tv porad o Hublot za mega USD. A pak jeste neco o hodinkach. Upraveno 15. února 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 že jsem dojel bez ztráty kytičky do Prahy... 5,5h, průměr 83km, ale naštěstí všechny řetězovky v protisměruMěls kliku. Nevím, jestli potěšilo, ale asi jo: Britský pouliční metař Arron Lange našel při úklidu kanálu hodinky Rolex v hodnotě 21 tisíc liber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Neměl rád faky a tak je vrátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Nevím, jestli potěšilo, ale asi jo: Britský pouliční metař Arron Lange našel při úklidu kanálu hodinky Rolex v hodnotě 21 tisíc liber. NO KONEČNĚ!!! Doufám že se brzo zaregistruje na Chronomag a jeho první příspěvek bude dotaz na pravost a případnou cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Potesil me dnesni dokument na CT2 o Milosi Formanovi-super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 k tomu se přidávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 elh hc plzen 1929 vs trinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Nevím, jestli potěšilo, ale asi jo: Britský pouliční metař Arron Lange našel při úklidu kanálu hodinky Rolex v hodnotě 21 tisíc liber. Mě teď napadlo, že by bylo vtipnější, kdyby našel hodinky A. Lange To by koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 k tomu se přidávám. Já tiž, bo mi oživil jednu z nejlepších hlášek v dějinách českého filmu. Hoří má panenko. Porada hasičů před finálním předáním daru dlouholetému penzionovanému veliteli sboru. Šebánek: "...můžeš mít rakovinu, jak řřřemen a doktor ti nic neřekne, na to je zákon..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dneska mě potěšil oběd a neznámá slečna, co se na mě usmívala od sousedního stolu - když odešla, přinesl mi číšník tenhle lísteček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 dnesna navsteva v sherone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 dnesna navsteva v sherone V blave na hlavnim namesti? A podelis se o info co tam maji za kousky a jake ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky