Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešní hodina squashe. Po 1,5-roční pauze jsem zjistil, že mě to furt baví a že jsem všechno úplně nezapomněl.

Chystám se příští týden. Taky po asi 3 leté pauze, tak uvidíme..
Odesláno

Dnešní hodina squashe. Po 1,5-roční pauze jsem zjistil, že mě to furt baví a že jsem všechno úplně nezapomněl.

Hraju tenis. Tedy alespon si myslim, ze hraju tenis. Uz par let. Intenzivne posledniho pul roku. Posledni dva mesice i s profesionalnim trenerem. Jsem cim dal horsi a cim dal tlustsi.

:wheelchair:

Odesláno

já měl po roce premiéru včera..a musím s tebou souhlasit...pořád mě to baví. Ikdyž párkrát jsem k odehrání použil i rám :-D ale jak říkáš..všechno jsem nezapomněl. Paráda Posted Image

Odesláno

z toho citim silny pribeh :D

Podle mne je to jasné, a pro příště varující. Takže.

Hoši, až budete příště dělat chronomagoří výjezdní sraz, neožírejte se tam tak , že ztrácíte hodinky.

Ale zpět do vlákna. Jsem radostí celý bez sebe, protože jsem teď ,v rámci debordelizace mého koutku, našel 1 1/2 roku ztracené, a už oplakané PS ll s datumovkou na šestce.

Ja su tak šťastný.

Odesláno

btw, když jsme narazili na ten squash...hraje tu někdo z vás 3. ligu družstev?? Minulý rok, když jsem zavítal do Prahy, tak tam byl jedinec s Breitlema na ruce. Bohužel jsem ještě neznal "kozu", tak jsem se o nic nepokusil Posted Image

Návštěvník dlubix
Odesláno

...že mi za týden a půl komplet ogenerálkovali u Bechyně moje 14060. Takovej fofr jsem nečekal a už se mi začínalo fakt stýskat :-)))

Odesláno

...že mi za týden a půl komplet ogenerálkovali u Bechyně moje 14060. Takovej fofr jsem nečekal a už se mi začínalo fakt stýskat :-)))

Super! Tak se pak pochlub, jestli se zlepšila přesnost :) Mě se po nich taky stýská :crying_anim02:
Odesláno (upraveno)

Dneska to jsou moje Suma, přes noc nahoní +3sec, přes den zase -3sec. Nezvyk neseřizovat hodinky :)

Gratuluji !!!

Upraveno uživatelem long
Odesláno

Náš člen Bejda, od kterého jsem dnes vykecal televizi, která do bytu na jednu noc v týdnu sedne jako p....l na hrnec !!!!!

Ale fakt DĚKUJI .:smile_anim:

Odesláno

Roční faktura za plyn. Je nižší, než jsem čekal :D.

Jedna z obálek, kterou nechávám otevírat mojí přítelkyni, aby to se mnou neseklo :crying_anim02: Stejně ta elektriku a vodu" Z plynem jsem první rok u ČEZU, tak jsem zvědavý, co vymyslej"

Odesláno

Roční faktura za plyn. Je nižší, než jsem čekal :D.

Tak tomu rozumím. Mě letos přišel nedoplatek téměř přesně 10x nižší než loni :-)

Odesláno

tak mě pro jistotu ještě nedorazila ani za plyn ani elektriku...už se toho děsím. Toho plynu se tolik nebojím...povětšinou topím v krbovkách, ale ta elektrikaaaa...to bude asi jiný kafe Posted Image

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...