Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Já jsem se vším u RWE a zatím celkem pohoda. Ad plyn - mám druhou zimu v novostavbě, loni jsme hodně řešili nastavení a závady na topení, a letos fakt celkem příjemný překvapení (i když za to samozřejmě může mírná zima). Elektrika mě neděsí - vim, že protočim zhruba 1800 kaček měsíčně, takže vim, co čekat :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě potěšilo tohle: http://zpravy.ihned.cz/svet-amerika/c1-54840420-karibsky-ostrov-rozjel-vynosny-byznys-za-250-tisic-dolaru-prodava-sve-cestovni-pasy

A v souvislosti s tímto: http://zpravy.idnes.cz/cesi-budou-moci-ziskat-dvoji-obcanstvi-dyz-/domaci.aspx?c=A120213_143330_domaci_jj

Mě napadá, že je čas na změnu :) . Na Kitts a Nevis jsem byl, sice nic moc zajímavého tam není, ale jako sranda by to mohlo být dobré

Odkaz ke komentáři

Já jsem se vším u RWE a zatím celkem pohoda. Ad plyn - mám druhou zimu v novostavbě, loni jsme hodně řešili nastavení a závady na topení, a letos fakt celkem příjemný překvapení (i když za to samozřejmě může mírná zima). Elektrika mě neděsí - vim, že protočim zhruba 1800 kaček měsíčně, takže vim, co čekat :).

Tobě ta zima přišla mírná? ;-) Já právě čekal strašnou ránu, vzhledem k tomu, co se venku dělo... Tak je fakt, že to netrvalo zase tak strašně dlouho...

Odkaz ke komentáři

Tobě ta zima přišla mírná? ;-) Já právě čekal strašnou ránu, vzhledem k tomu, co se venku dělo... Tak je fakt, že to netrvalo zase tak strašně dlouho...

Zima jako taková byla mírná (aspoň u nás v Polabí), ty poslední 3 týdny mrazů daly plynoměru trochu zabrat, o tom žádná ;).
Odkaz ke komentáři

Mírná, ale dlouhá, na noc jsem začal topit už v září...

Akorát jsem si letos efektivně pohrával nejen s nastavením termostatu a hlavic, ale i s teplotou média, takže jsme doma měli furt stejně příjemně.

my jsme letost revitalizovali bytovku, takže jsem zvědav, jak se to projeví:-)

Odkaz ke komentáři

Protože rekosntrukce domu se blíží pomalu do finále,tak dneska jsem byl už zařizovat příjemnější věci než sklon střechy na garáži a podobný.Takže jsem byl v HiFi studiu poslechnout si, co se dneska nabízí v domácím kinu.Nikdy bych nevěřil,že 5 bedýnek o velikosti 8cm mě přikurtuje do sedačky a donutí mě vyvalit oči a čumět jak trubka.Doteďka jsem Bose přehlížel,ale tohle mi fakt vyrazilo dech.Protože stereo mám,tak jsem koukal po něčem jen vyloženě na filmy.Takže jsem tam čuměl jak puk na Avatar,na 2,5M plátno,HD projektor a nechápal jsem.Škoda,že ten projektor s plátnem je na prd při denním světle,musí bejt šero,jinak bych do něj šel.No ale mám si počkat na příští tejden,dovezou tam 160cm TV Panasonic a s tím prej budu maximálně spokojenej.Boseho beru :D

Odkaz ke komentáři

Protože rekosntrukce domu se blíží pomalu do finále,tak dneska jsem byl už zařizovat příjemnější věci než sklon střechy na garáži a podobný.Takže jsem byl v HiFi studiu poslechnout si, co se dneska nabízí v domácím kinu.Nikdy bych nevěřil,že 5 bedýnek o velikosti 8cm mě přikurtuje do sedačky a donutí mě vyvalit oči a čumět jak trubka.Doteďka jsem Bose přehlížel,ale tohle mi fakt vyrazilo dech.Protože stereo mám,tak jsem koukal po něčem jen vyloženě na filmy.Takže jsem tam čuměl jak puk na Avatar,na 2,5M plátno,HD projektor a nechápal jsem.Škoda,že ten projektor s plátnem je na prd při denním světle,musí bejt šero,jinak bych do něj šel.No ale mám si počkat na příští tejden,dovezou tam 160cm TV Panasonic a s tím prej budu maximálně spokojenej.Boseho beru :D

/naozaj nic v zlom/ ale prave si na vlastnej kozi zazil ten pocit "objavit teplu vodu" :D

Odkaz ke komentáři

instant-no to asi jo :D Vono jako víš co,já sem do tohodle byl vždycky fanda,ale poslední 4 roky mi po baráku pobíhaj malý děti a na nějaký vohulení domácího kina to není,takže když jsem čuměl na filmy,tak jen na zvuk z TV repráků,aby se náhodou dětičky nevzbudily :) Takže ted si to vynahradím se vším všudy :smile_anim:

Edit:ještě k tomu Bose-super je,že můžu bejt kdekoliv v místnosti,nebo i vedle(otvřenej prostor) a slyším to pořád stejně

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

instant-no to asi jo :D Vono jako víš co,já sem do tohodle byl vždycky fanda,ale poslední 4 roky mi po baráku pobíhaj malý děti a na nějaký vohulení domácího kina to není,takže když jsem čuměl na filmy,tak jen na zvuk z TV repráků,aby se náhodou dětičky nevzbudily :) Takže ted si to vynahradím se vším všudy :smile_anim:

Edit:ještě k tomu Bose-super je,že můžu bejt kdekoliv v místnosti,nebo i vedle(otvřenej prostor) a slyším to pořád stejně

na hudbu sa tieto cube systemy nehodia ale ako separatny system na kino v obyvacke su absolutne idealne.. a k detom neskutocne prakticke. este lepsie su integrovane aktivne Lifestyle, akurat nevyhoda ze upgrade trochu lezie do penazi :)

takze uz len zasekat trubky na kable do steny a mas pokoj dlhe roky.. ci nebodaj ste minuly tyzden lepili tapety? :)

Odkaz ke komentáři

Instant-kdepak,ted se teprv bude bombardovat obyvak,takze vsechny rozvody ve zdi,pripravime to i na projektor do budoucna.Nechci videt jedinej kabel,prave to cely ma na starosti ten chlapek,co jsem u nej dneska byl.Hudbu neresim,stereo jsem kupoval pred rokem a max spokojenost.

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Bose jsou vhodný i s malejma dětma. Na to jsem přišel poté, co mi synátor promačkal všechny titanový vejškáče u mejch B&W :worried_anim: Upraveno uživatelem parre
Odkaz ke komentáři

parre - potesi, ja som si tiez uzil. nastastie len kevlarove ochrany stredov, to som vysal vysavacom do povodneho stavu.. :)

Panedge: za audio stolik si nasekaj aspon 12 zasuviek, ja som dal 10 a je to malo.. to proste zacnes nakladat a mas to.

TV, Receiver, Zosilnovac, DVD, CD, Blue-ray, Sat, Cabel, AppleTV, aktivny SW, telefon, lampa.. cink! plna :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...