XXXfazerXXX Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 První zub....... Mi vypat..........a nerejou Šmaus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Mi vypat..........a nerejou Šmaus Si nakous ramenní chránič ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Já to čet jako pivní zub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Narození druhé dcerky veliká gratulace...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Narození druhé dcerky Přidávám se ke gratulantům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 První zub. Mi vypat..........a nerejou Šmaus My jsme ho dávali mladýmu pod polštář na noc. V noci přišla zubní víla a ráno pod polštářem našel dáreček. Na tvém místě bych to zkusil taky - třeba tam ráno budou hodinky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 První celodenní výlet s prckem a super počasíčko, bude to cestovatel, celej den se smál anebo spal Poznáváte, kde jsou tyto krásná tikátka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 African: Podebrady. Domovske mesto lokalniho demona Tady ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 mě dneska potěšila první letošní grilovačka na zahradě... žebírka byly luxusní:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Taky jsem byl dneska v Podebradech. Mate ten spacirplac pekne rozkopanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 (upraveno) Správně kluci, já jsem tam asi nějákého Chronomagůrka potkal" Planet ocean Chrono, holku a malého pejska" Já kočárek Mrkli jsme si na hodinky, pak se po sobě otočily a usmáli se, možná jsem se mu jen líbil, těžko říct Koza dojí krev nepadla" Upraveno 17. března 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 African-Poděbrady, město mého dětství a prázdnin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Opět mě potěšila Kometa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 HC Plzen 1929 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Všem děkuji za přání ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Gratuluju... Mě to čeká v červenci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Nigu, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" no teda! gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Včera jsem měl svatbu a celé se to vyvedlo nádherně - počasím počínaje a obědem končem. A navíc řekla "ano" Gratulace letí i z Plzně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky