Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Možná trochu povrchní , ale mě těší již tři týdny panující počasí. Hned je v práci veseleji !

post-4832-012375000 1333001657.jpg

Upraveno uživatelem saida
Odesláno

Tak to se ti nedivím!

Taky bych byl potěšen :-)

Možná trochu povrchní , ale mě těší již tři týdny panující počasí. Hned je v práci veseleji !

Odesláno

Moje milovaná Pec :guitar: To tam je ještě tolik sněhu? Asi tam o víkendu zajedu mrknout"

Odesláno

Moje milovaná Pec :guitar: To tam je ještě tolik sněhu? Asi tam o víkendu zajedu mrknout"

Jo , sněhu je k datumu který máme myslím dostatek. Foto je ze včerejška !

Odesláno

Včera jsem šel na Jarov odhlásit auto na nového majitele. Vzal jsem si dvoje noviny a všem v práci oznámil, že budu zpátky za 4-5 hodin. V čekárně jsem si utrhl lístek s pořadovým číslem a než jsem vyplnit formulář, musel jsem dva lístky nechat propadnout. Za 10 minut jsem byl venku. Kdyby to tak bylo vždycky a všude ....

Odesláno

Labutí píseň, další album Ministry už prej nebude.

To už říkal minule. Včera jsem byl trochu pod vlivem a slyšel první 3 věci a byl jsem nadšen. Dneska jsem si to dal ráno zastřízliva celý a nadšení opadlo. Špatný to neni, to vůbec, energie z toho sálá, ale je to všechno na jedno brdo.

Odesláno

To už říkal minule. Včera jsem byl trochu pod vlivem a slyšel první 3 věci a byl jsem nadšen. Dneska jsem si to dal ráno zastřízliva celý a nadšení opadlo. Špatný to neni, to vůbec, energie z toho sálá, ale je to všechno na jedno brdo.

Hohou a vlétě si je dám naživo na Brutale :-) Nebudeš tam taky?

Odesláno

Hohou a vlétě si je dám naživo na Brutale :-) Nebudeš tam taky?

Na celej určitě ne, možná na jeden den, ale až podle toho jakej bude program.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...