Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Nejdřív popřeji - Afričaně, ač tě neznám osobně, přeji vše nej k narozkám a pořádně zapij nalezení hodinek.

A pak mě potěšila, jako milovníka hokeje, i tato zpráva - http://hokej.idnes.cz/baraz-o-extraligu-0z7-/hokej.aspx?c=A120406_111959_hokej_cig.

Kocourkov snad skončí aspoň v hokeji, když v politice se v tom plácaj vesele dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji džentlmeni, určitě si dám frťánka i na vaše zdravíčko :cheers:

To funf5: No parádička, napiš mi prosím tě SZ, čeho se bude projekt týkat, moc mě to zajímá a klidně Vám rád máknu s čímkoliv, pokud to budete potřebovat a bude to v mé moci" Dám ti tam i telefon na mě a můžeme o všem pokecat :smile_anim: Trochu tipuji Drakensberg, že :rolleyes: ? No,to jen kdyby náhodou, tam mám kámoše s luxusním ubytováním za pár babek"

post-364-012310100 1333711482.jpg

post-364-086527600 1333711490.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak já si zakoleduju /o něco/. Dneska mně potěšil balíček z Číny. Konečně jsem dostal baterku, kterou jsem si objednal /1600 Lumen Zoomable CREE XM-L T6 LED/. První pokus nevyšel - zřejmě krádež při přepravě, ale nebyl problém s vrácením peněz i po uplynutí 30ti dnů. Vím, že těch udávaných 1600 Lm nezměřím, ale takový šajn jsem ještě neviděl. To by snad propálilo sítnici. Ty superdrahé baterky z USA, které jsme kdysi dostali jako služební se s tím nedají vůbec srovnat.

Odkaz ke komentáři

Tak já si zakoleduju /o něco/. Dneska mně potěšil balíček z Číny. Konečně jsem dostal baterku, kterou jsem si objednal /1600 Lumen Zoomable CREE XM-L T6 LED/. První pokus nevyšel - zřejmě krádež při přepravě, ale nebyl problém s vrácením peněz i po uplynutí 30ti dnů. Vím, že těch udávaných 1600 Lm nezměřím, ale takový šajn jsem ještě neviděl. To by snad propálilo sítnici. Ty superdrahé baterky z USA, které jsme kdysi dostali jako služební se s tím nedají vůbec srovnat.

Vypadá to skvěle!

http://www.youtube.com/watch?v=1szzNZ9q90c

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...