huckleberry finn Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Milá atmosféra na chronomagu . Vše nejlepší a hlavně mnoho zdraví Afričane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Nejdřív popřeji - Afričaně, ač tě neznám osobně, přeji vše nej k narozkám a pořádně zapij nalezení hodinek.A pak mě potěšila, jako milovníka hokeje, i tato zpráva - http://hokej.idnes.cz/baraz-o-extraligu-0z7-/hokej.aspx?c=A120406_111959_hokej_cig. Kocourkov snad skončí aspoň v hokeji, když v politice se v tom plácaj vesele dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Děkuji džentlmeni, určitě si dám frťánka i na vaše zdravíčko To funf5: No parádička, napiš mi prosím tě SZ, čeho se bude projekt týkat, moc mě to zajímá a klidně Vám rád máknu s čímkoliv, pokud to budete potřebovat a bude to v mé moci" Dám ti tam i telefon na mě a můžeme o všem pokecat Trochu tipuji Drakensberg, že ? No,to jen kdyby náhodou, tam mám kámoše s luxusním ubytováním za pár babek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Potěšil mne Lukáš Konečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Potěšil mne Lukáš Konečný Souhlas, je to paráda. Malinko me mrzi ta "podminecnost" ale uvidime jestli do 3 mesicu bude dalsi zapas nebo ne a pak to má v kapse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Že budou dávat pořad s jedním zdejším kolegou http://tv.seznam.cz/porad/detail?id=9971141 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Tak já si zakoleduju /o něco/. Dneska mně potěšil balíček z Číny. Konečně jsem dostal baterku, kterou jsem si objednal /1600 Lumen Zoomable CREE XM-L T6 LED/. První pokus nevyšel - zřejmě krádež při přepravě, ale nebyl problém s vrácením peněz i po uplynutí 30ti dnů. Vím, že těch udávaných 1600 Lm nezměřím, ale takový šajn jsem ještě neviděl. To by snad propálilo sítnici. Ty superdrahé baterky z USA, které jsme kdysi dostali jako služební se s tím nedají vůbec srovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Tak já si zakoleduju /o něco/. Dneska mně potěšil balíček z Číny. Konečně jsem dostal baterku, kterou jsem si objednal /1600 Lumen Zoomable CREE XM-L T6 LED/. První pokus nevyšel - zřejmě krádež při přepravě, ale nebyl problém s vrácením peněz i po uplynutí 30ti dnů. Vím, že těch udávaných 1600 Lm nezměřím, ale takový šajn jsem ještě neviděl. To by snad propálilo sítnici. Ty superdrahé baterky z USA, které jsme kdysi dostali jako služební se s tím nedají vůbec srovnat. Vypadá to skvěle! http://www.youtube.com/watch?v=1szzNZ9q90c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Jo a navíc za ty prachy /580,- Kč/ není co řešit. Tady bych se nedoplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Že budou dávat pořad s jedním zdejším kolegou http://tv.seznam.cz/...tail?id=9971141 Kua já ho dlouho neviděl a je nějakej pohublej :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Že budou dávat pořad s jedním zdejším kolegou http://tv.seznam.cz/...tail?id=9971141 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 pravdepodobne skoncim na jaterni diete..ma tu nekdo zkusenost? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Volove :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 pravdepodobne skoncim na jaterni diete..ma tu nekdo zkusenost? :-( má to něco společnýho s tvým hubnutím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 pravdepodobne skoncim na jaterni diete..ma tu nekdo zkusenost? :-( Je v podstatě stejná, jako žlučníková. Oč konkrétně Ti jde ??? O jídelníček ??? Kdyžtak Ti můžu něco napsat. Jo a jedna rada hned pro začátek - začni baštit ostropestřec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 Je v podstatě stejná, jako žlučníková. Oč konkrétně Ti jde ??? O jídelníček ??? Kdyžtak Ti můžu něco napsat. Jo a jedna rada hned pro začátek - začni baštit ostropestřec . Diky moc za info, spíš mi jde o to v čem se vyvarovat a už jsem se historicky nevyvaroval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 má to něco společnýho s tvým hubnutím? Spíše to má společného s mým nezdravým životním stylem dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 začni baštit ostropestřec . To za to ty prachy dáš? Celkem zloději né? Já beru od Grešíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 To za to ty prachy dáš? Celkem zloději né? Já beru od Grešíka Nedám, odkaz jsem dal jen pro info, co je ostropestřec. Já piju čaj + manželka někde kupuje tablety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2012 ve ctvrtek jdu na sono tak.uvidime jak dopadnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky