Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Já se trošku rozepíšu. Dneska mě potěšila návštěva u Dušáka. Nejdřív návštěva jejich servisu, kde mi krásně pomohli nastavit tah. Hlavně mi tamní postarší Pan hodinář udělal radost tím, že na dotaz kde by se dal sehnat jeden specifický šroubováček, mi nejenže jeden věnoval, ale navíc mi krásně vysvětlil jak jej nejlépe upravit, aby fungoval tak, jak je třeba pro tento účel. Klobouk dolů, takhle si představuji chování k zákazníkům :notworthy:

A hnedka potom mě potěšila návštěva dole u Dušáka v prodejně, kde mi jeden standardní prodavač a jeden nově vyškolený expert na hodinky Omega ukázali novou limitku Bondovek k padesátému výročí Jamese Bonda (mimochodem momentálně tam ve vitrínce leží číslo 1001/11007 kdyby měl někdo zájem), nové Moonwatch s dvěmi subciferníky a technickou vychytávku v De Ville Hour Vision. Byly to prostě vydařené dvě hodinky času.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se trošku rozepíšu. Dneska mě potěšila návštěva u Dušáka.

Rád bych napsal něco ke své návštěvě Dušáků, která se uskutečnila dne 13. dubna (možná to bylo tím pátkem třináctého). Potřeboval jsem prodloužit tah Professional II. Na příjmu servisu byl pán nepříjemný jako p...l (krátké vlasy, téměř holá hlava, cca 30-35 let).

- Přijdu, pozdravím a odpovědí mi je ?co potřebujete??. Dobrý den se nekonalo.

- Čekám, prohlížím si katalog Dušák 2011/2012 a líbí se mi Zenith Stratos. Proto se ptám ?nevíte prosím, zda-li mají ty ocelové na prodejně??. Odpověď je ?to nevím pane, do prodejny mi upřímně nic není?.

- Mezitím přišel milý Breitling hodinář (téměř vždy v džínové košili, asi ho znáte), dal mi hodinky vyzkoušet, zda-li to sedí a odešel se slovy, že je ještě otře a dotáhne šroubky na tahu.

- Během tří metrů udělal pří předání hodinek zpět mně "recepční" dva krásné otisky na sklo a mohl jsem jít.

Sejdu dolů na prodejnu, kde je frajer z ochranky (telefonuje s kamarádem) a tři lidé stojí uplně vzadu u počítače. Po chvíli dorazí pan prodavač (kravata Breitling, na ruce starší Breitling Chronomat). Tak mu říkám, že se jen dívám, protože se mi líbí ty ocelové Stratos, které ale ve výloze nevidím. Vyndá mi ty ze zlata za necelých půl milionu, že je to prý hodně podobné. Chvíli si hodinky prohlížím, prodavač se mezitím zvedne a odejde na úplně druhou stranu prodejny od kolegyně zjistit, zda-li jsou ty ocelové v objednávce. Přemýšlím, zda-li mám utíkat, ale těch dvacet kamer mě odradí :-). Když se prodavač vrátí (definitivně jsem propásl příležitost), tak mu Stratosy vrátím a říkám, že dlouhodobě se mi asi nejvíce líbí Defy Classic Open. Bohužel si zrovna nevzpomíná, jak vypadají.

Díky recepčnímu na servisu bych servis hodnotil opravdu zle. Prodejna o poznání lepší. Sice na mě pan prodavač působil trochu neprofesionálně, ale byl hodný a hlavně milý. Plyne z toho, že příště jdu s tebou :-).

Odkaz ke komentáři

Pátek. A malá rodinná oslava mých narozenin. Mladá sice zmizela jak pára s partou na bowling, ale rychlé přáníčko potěšilo. A s mámou a s malou si dáme lahvinku červeného, sýreček, nějakou tu olivu..

A taky se mi konečně podařilo sehnat XL kaučuk pásek. Hirsch jej má od letoška v nabídce v parádní kvalitě - odzkoušeno ve středu v Goldu ve Zlíně, spojeno s příjemným pokecem s p. Stuchlíkem ml.

Konečně budu mít oblečené Damaska na léto!

Odkaz ke komentáři

Pátek. A malá rodinná oslava mých narozenin. Mladá sice zmizela jak pára s partou na bowling, ale rychlé přáníčko potěšilo. A s mámou a s malou si dáme lahvinku červeného, sýreček, nějakou tu olivu..

A taky se mi konečně podařilo sehnat XL kaučuk pásek. Hirsch jej má od letoška v nabídce v parádní kvalitě - odzkoušeno ve středu v Goldu ve Zlíně, spojeno s příjemným pokecem s p. Stuchlíkem ml.

Konečně budu mít oblečené Damaska na léto!

Tak si to užij a ať se Ti daří :happybday:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...