Jakubisko Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Tak kucí ještě 150 příspěvků, ať můžete postovat do bazaru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 po dvou týdnech mam hotové brýle na léto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Tak kucí ještě 150 příspěvků, ať můžete postovat do bazaru :-) To nahoním za tejden akorát teď nemám co prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Napsal ti lékař alespoň recept? Jak na sviňu tuhle léčbu pojišťovny nehradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Kurňa to byl fofr. Přesně tejden ze singapůru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Za ty prachy aby ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 To je fakt. Naštěstí to neclili, ikdyž bylo na obálce uvedeno Seiko watch bracelet a value 28 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Já se trošku rozepíšu. Dneska mě potěšila návštěva u Dušáka. Nejdřív návštěva jejich servisu, kde mi krásně pomohli nastavit tah. Hlavně mi tamní postarší Pan hodinář udělal radost tím, že na dotaz kde by se dal sehnat jeden specifický šroubováček, mi nejenže jeden věnoval, ale navíc mi krásně vysvětlil jak jej nejlépe upravit, aby fungoval tak, jak je třeba pro tento účel. Klobouk dolů, takhle si představuji chování k zákazníkům A hnedka potom mě potěšila návštěva dole u Dušáka v prodejně, kde mi jeden standardní prodavač a jeden nově vyškolený expert na hodinky Omega ukázali novou limitku Bondovek k padesátému výročí Jamese Bonda (mimochodem momentálně tam ve vitrínce leží číslo 1001/11007 kdyby měl někdo zájem), nové Moonwatch s dvěmi subciferníky a technickou vychytávku v De Ville Hour Vision. Byly to prostě vydařené dvě hodinky času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Já se trošku rozepíšu. Dneska mě potěšila návštěva u Dušáka. Rád bych napsal něco ke své návštěvě Dušáků, která se uskutečnila dne 13. dubna (možná to bylo tím pátkem třináctého). Potřeboval jsem prodloužit tah Professional II. Na příjmu servisu byl pán nepříjemný jako p...l (krátké vlasy, téměř holá hlava, cca 30-35 let). - Přijdu, pozdravím a odpovědí mi je ?co potřebujete??. Dobrý den se nekonalo. - Čekám, prohlížím si katalog Dušák 2011/2012 a líbí se mi Zenith Stratos. Proto se ptám ?nevíte prosím, zda-li mají ty ocelové na prodejně??. Odpověď je ?to nevím pane, do prodejny mi upřímně nic není?. - Mezitím přišel milý Breitling hodinář (téměř vždy v džínové košili, asi ho znáte), dal mi hodinky vyzkoušet, zda-li to sedí a odešel se slovy, že je ještě otře a dotáhne šroubky na tahu. - Během tří metrů udělal pří předání hodinek zpět mně "recepční" dva krásné otisky na sklo a mohl jsem jít. Sejdu dolů na prodejnu, kde je frajer z ochranky (telefonuje s kamarádem) a tři lidé stojí uplně vzadu u počítače. Po chvíli dorazí pan prodavač (kravata Breitling, na ruce starší Breitling Chronomat). Tak mu říkám, že se jen dívám, protože se mi líbí ty ocelové Stratos, které ale ve výloze nevidím. Vyndá mi ty ze zlata za necelých půl milionu, že je to prý hodně podobné. Chvíli si hodinky prohlížím, prodavač se mezitím zvedne a odejde na úplně druhou stranu prodejny od kolegyně zjistit, zda-li jsou ty ocelové v objednávce. Přemýšlím, zda-li mám utíkat, ale těch dvacet kamer mě odradí :-). Když se prodavač vrátí (definitivně jsem propásl příležitost), tak mu Stratosy vrátím a říkám, že dlouhodobě se mi asi nejvíce líbí Defy Classic Open. Bohužel si zrovna nevzpomíná, jak vypadají. Díky recepčnímu na servisu bych servis hodnotil opravdu zle. Prodejna o poznání lepší. Sice na mě pan prodavač působil trochu neprofesionálně, ale byl hodný a hlavně milý. Plyne z toho, že příště jdu s tebou :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Jay Doll: TEN novy vyskoleny na Omegy nebo jen ten novy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Pátek. A malá rodinná oslava mých narozenin. Mladá sice zmizela jak pára s partou na bowling, ale rychlé přáníčko potěšilo. A s mámou a s malou si dáme lahvinku červeného, sýreček, nějakou tu olivu.. A taky se mi konečně podařilo sehnat XL kaučuk pásek. Hirsch jej má od letoška v nabídce v parádní kvalitě - odzkoušeno ve středu v Goldu ve Zlíně, spojeno s příjemným pokecem s p. Stuchlíkem ml.Konečně budu mít oblečené Damaska na léto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 ledu do Campari & Soda je stále dostatek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Pátek. A malá rodinná oslava mých narozenin. Mladá sice zmizela jak pára s partou na bowling, ale rychlé přáníčko potěšilo. A s mámou a s malou si dáme lahvinku červeného, sýreček, nějakou tu olivu.. A taky se mi konečně podařilo sehnat XL kaučuk pásek. Hirsch jej má od letoška v nabídce v parádní kvalitě - odzkoušeno ve středu v Goldu ve Zlíně, spojeno s příjemným pokecem s p. Stuchlíkem ml. Konečně budu mít oblečené Damaska na léto! Tak si to užij a ať se Ti daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Plyne z toho, že příště jdu s tebou :-). Klidně, ono je to i zajímavější ve více lidech Jay Doll: TEN novy vyskoleny na Omegy nebo jen ten novy? Jo, ten . Za 3 týdny už prý na Staromáku, tak se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Potešila ma reportáž o Trabantoch v Autosalone na Prime... pekné dobové zábery z výroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Potěšilo mě, jak se k sobě pěkně hodí :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Potěšilo mě, že mi známý daroval hodinky bez toho, abych si o ně říkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Oběd ve svérázné restauraci jednoho svérázného chronomagora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Oběd ve svérázné restauraci jednoho svérázného chronomagora. Karlovy Vary? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 (upraveno) Karlovy Vary? P.S. Restaurace má v místě velmi dobrý zvuk jakožto místo, kam se chodí na výborný maso. Upraveno 21. dubna 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky