kuncák7 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Boleslav-Chomutov 0:3 Ano a k tomu zatím i Jágr ( 4:1 ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Musí, jsem mokrý i na říti, Phila musí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Zatim perfektni hokej, kdyby nekdo potreboval link http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=castalba&c=7366&lang=en&eid=116061&lid=48849&ci=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Holky Fedcupovky,jenom škoda nedokončené čtyřhry, v hale byla opět skvělá atmosféra. Těším se na finále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Yes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Phila to má doma, uráá. Pěknej hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Taky mě potěšilo, že si Jarda zahraje v dalším kole playoff.Naproti tomu mě brutálně nepotěšila Sparta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Naproti tomu mě brutálně nepotěšila Sparta Ano, co nekoho nepotesi, druheho zas velice ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Ano, co nekoho nepotesi, druheho zas velice ... To je mi úplně jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Oběd ve svérázné restauraci jednoho svérázného chronomagora. Děkujeme,služebníček,přijdte zas...............že ses nepřihlásil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Potěšil mě návrat jednoho zásadního člena zpět do lůna chronofóra.Ten s trojedinou identitou tu velmi chyběl, nikdo jiný tady nemá ten sureální rozměr jako on. Jo, najde se tady pár chytře-vtipných člověků.Ale jedině on je trojediný.A doufám jen, že se zdrží déle.Pozdravím ho naším oblíbeným pozdravem: Čau, pičo! P.S. Pivo brzy, nutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 konecne poskladano Kdysi davno jsem mel starsi model R5 Alpine Turbo. Dobrá motokára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 (upraveno) Děkujeme,služebníček,přijdte zas...............že ses nepřihlásil? No možná zase za rok přijdem, oba jsme si s manželkou pochutnali. Sám nemám rád přepadovky a tak to ani nedělám druhým. Tohle byl momentální impuls, nebylo to plánované. Když jsem na Tebe nenarazil přímo v lokále, tak jsem si řekl, že si počkám, až třeba bude někdy fošna. Upraveno 23. dubna 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 No nebylo to dnes, ale radost mám ještě teď. Syn je v týmu Vítkovic, který získal po druhé za sebou titul juniorského mistra ČR ve florbale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Skončila schůze a rozhodlo se, že odlétám ve čtvrtek na měsíc směr Nepál Everest Našli jsme další dva lidi, kteří poletí s tátou znova, jakmile si vyléčí nohu, takže o to nepříjde" Huráááá" Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Skončila schůze a rozhodlo se, že odlétám ve čtvrtek na měsíc směr Nepál Everest Našli jsme další dva lidi, kteří poletí s tátou znova, jakmile si vyléčí nohu, takže o to nepříjde" Huráááá" Paráda, gratuluji a závidím , příště vem sebou G to GO Mudmany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Tak prosím dobře reprezentuj Chronomag v Himalájích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 To Gougy: Beru outdoor nástroj jménem Omega Seamaster To Jay: Škoda, že nemám kšiltovku, hned bych si ji vzal sebou, tak příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 To Jay: Škoda, že nemám kšiltovku, hned bych si ji vzal sebou, tak příště Mam v aute modrou zalozni. Stihnu ti ji predat? Odkud jsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) To Bandi: Jsi hodný, já jsem Broumov U Náchoda, ale čtvrtek jedu směr Praha letiště, budu tam celý odpoledne" Anebo dnes ji dát na počtu" Mohl bych ti dát adresu do SZ, ale aby jsi zbytečně neběhal Klidně mi tam můžeš dát i účet a já ti ji zaplatím i s poštou" Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky