Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšil mě návrat jednoho zásadního člena zpět do lůna chronofóra.

Ten s trojedinou identitou tu velmi chyběl, nikdo jiný tady nemá ten sureální rozměr jako on. Jo, najde se tady pár chytře-vtipných člověků.

Ale jedině on je trojediný.

A doufám jen, že se zdrží déle.

Pozdravím ho naším oblíbeným pozdravem:

Čau, pičo!

P.S. Pivo brzy, nutné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkujeme,služebníček,přijdte zas...............že ses nepřihlásil?

No možná zase za rok přijdem, oba jsme si s manželkou pochutnali. :smile_anim:

Sám nemám rád přepadovky a tak to ani nedělám druhým. Tohle byl momentální impuls, nebylo to plánované. ;)

Když jsem na Tebe nenarazil přímo v lokále, tak jsem si řekl, že si počkám, až třeba bude někdy fošna. :D

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Skončila schůze a rozhodlo se, že odlétám ve čtvrtek na měsíc směr Nepál Everest :) Našli jsme další dva lidi, kteří poletí s tátou znova, jakmile si vyléčí nohu, takže o to nepříjde" Huráááá"

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Skončila schůze a rozhodlo se, že odlétám ve čtvrtek na měsíc směr Nepál Everest :) Našli jsme další dva lidi, kteří poletí s tátou znova, jakmile si vyléčí nohu, takže o to nepříjde" Huráááá"

Paráda, gratuluji a závidím :), příště vem sebou G to GO Mudmany ;)
Odkaz ke komentáři

To Bandi: Jsi hodný, já jsem Broumov U Náchoda, ale čtvrtek jedu směr Praha letiště, budu tam celý odpoledne" Anebo dnes ji dát na počtu" Mohl bych ti dát adresu do SZ, ale aby jsi zbytečně neběhal :smile_anim: Klidně mi tam můžeš dát i účet a já ti ji zaplatím i s poštou"

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...