Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ze se dnes na me v lekarne porad divala a obcas i usmala sikovna lekarnice:-).Jen mi vrta hlavou proc,protoze to bylo hodne okate a to se mi teda moc nestava...jestli se zname,nebo jsem mel neco na ksichtu...kdo vi,treba se tu ukaze a prozradi mi to:-).

heh, já včera odcházel z pracovní schůzky z jedné firmy a přede mnou vycházely ze dveří čtyři ženský a furt se na mě otáčely, usmívaly a dívaly se mým směrem... a já si tak v duchu říkal, sakra to moje charisma, to zase funguje:-) No a vteřinu na to, mě seřvaly, že u nich se zavírají dveře, které jsem nechal otevřené, páč jsem myslel, že mají brano a já se musel vracet a zavíratPosted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...chvilu som myslel ze to je nieco od Muchu :D

malicky este mas? ci uz si z tych co plavu do kruhu?

jojo malíčky ještě mám neboj :-) zrovna se trápím s tím tvým řemenem , jednu půlku se mi podařilo zku... tak ji dělám znova :-)

Odkaz ke komentáři

Jsem rad, ze pri dnesnim nocnim zemetreseni v Sofii (ja tam nebyl, jsem v Bukuresti) nedoslo k velkym skodam a hlavne k ujmam na zdravi a zivotech. Bylo to skoro 6 stupnu Richtera a zacalo to v noci ve 3 hodiny, nasledovalo dalsich 6 celkem silnych otresu.

Moje holky toho moc nenaspaly, je to fakt hnusnej pocit a hodne je to vydesilo. Bylo to jiz treti pomerne vyrazne zemetreseni za 4 roky, co jsme tam.

Odkaz ke komentáři

Asi budu mimo dětské téma, ale dnes mě moc potěšil pan hodinář ze servisu pana Hanáka z Brna. Posílal jsem jim e-mail se žádostí na drobný servis (kalibrace subciferníku) a odpověděli mi, ať jim zavolám. Pan hodinář mě po té po telefonu navigoval a subciferník jsem si dle jeho návodu zkalibroval sám. A přitom mě klidně mohli nechat hodinky poslat a naúčtovat servis. Opravdu palec nahoru za takový přístup.

Odkaz ke komentáři

Horhe.Chápu,že tvá současná finanční situace není nejružovější,ale ani to nic nemění na základech kulturního stolování středoevropana.To,že necháš dítě vobírat kosti se dá do jisté míry tolerovat.Ale řekni mi,proč žerete voběd celá rodina na novinách?

Odkaz ke komentáři

Horhe.Chápu,že tvá současná finanční situace není nejružovější,ale ani to nic nemění na základech kulturního stolování středoevropana.To,že necháš dítě vobírat kosti se dá do jisté míry tolerovat.Ale řekni mi,proč žerete voběd celá rodina na novinách?

A na tos přišel jak? To je moje sólo večeře, a mně je úplně fuk, jeslti jim z kytičkovanýho prostírání, nebo z novin. Hlavně abych měl studený pivo.

A za to, že se malá pustila do těch kostí nemůžu, vona je hrozně pohotová. Člověk se na minutu otočí a půl prasete pryč.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...