Gustaf Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 krásný stoupáníčko...ale jinak v celku pohodovej profil trasy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 už je to sice ze soboty , ale dnes mě těší, že se můžu v pohodě opřít a za měsíc se bude pokračovat dál :-) Mno pane mistr respekt. Budes to mit moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Mne dnes potěšila návštěva provozovny Omega na Staromáku, přesněji řečeno nečekané setkání s tamním novým prodavačem. No máte to tam pěkné, pane kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Ze se dnes na me v lekarne porad divala a obcas i usmala sikovna lekarnice:-).Jen mi vrta hlavou proc,protoze to bylo hodne okate a to se mi teda moc nestava...jestli se zname,nebo jsem mel neco na ksichtu...kdo vi,treba se tu ukaze a prozradi mi to:-). heh, já včera odcházel z pracovní schůzky z jedné firmy a přede mnou vycházely ze dveří čtyři ženský a furt se na mě otáčely, usmívaly a dívaly se mým směrem... a já si tak v duchu říkal, sakra to moje charisma, to zase funguje:-) No a vteřinu na to, mě seřvaly, že u nich se zavírají dveře, které jsem nechal otevřené, páč jsem myslel, že mají brano a já se musel vracet a zavírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 ...chvilu som myslel ze to je nieco od Muchu malicky este mas? ci uz si z tych co plavu do kruhu? jojo malíčky ještě mám neboj :-) zrovna se trápím s tím tvým řemenem , jednu půlku se mi podařilo zku... tak ji dělám znova :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Jsem rad, ze pri dnesnim nocnim zemetreseni v Sofii (ja tam nebyl, jsem v Bukuresti) nedoslo k velkym skodam a hlavne k ujmam na zdravi a zivotech. Bylo to skoro 6 stupnu Richtera a zacalo to v noci ve 3 hodiny, nasledovalo dalsich 6 celkem silnych otresu.Moje holky toho moc nenaspaly, je to fakt hnusnej pocit a hodne je to vydesilo. Bylo to jiz treti pomerne vyrazne zemetreseni za 4 roky, co jsme tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Mně potěšilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Mně potěšilo ... Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Gratuluji Pavlucho, já si pro holky dnes jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Mně potěšilo ... Krásný pihatý miminko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Mně potěšilo ... Vítej v klubu. A upřímně gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 ... dnes me potesilo, ze i vazeni kolegove chronomagori se ridi heslem : milujte se a mnozte se !!! ... to pavlucha : ... a samozrejme velka velikaaa gratulace !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Koukám dnešek je docela plodnej :-) ...Gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 to mam doma taky tudleto.....zrovna papáme langoš se smetanou.Máma z nás má p...l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Pche, langoš se smetanou.Uzená žebra, to je žraso! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Uzený žebra, langoš, párek... z vás by se bio-eko-vege matky pos.raly.To se mi líbí, jste moje krevní skupina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crus1971 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Asi budu mimo dětské téma, ale dnes mě moc potěšil pan hodinář ze servisu pana Hanáka z Brna. Posílal jsem jim e-mail se žádostí na drobný servis (kalibrace subciferníku) a odpověděli mi, ať jim zavolám. Pan hodinář mě po té po telefonu navigoval a subciferník jsem si dle jeho návodu zkalibroval sám. A přitom mě klidně mohli nechat hodinky poslat a naúčtovat servis. Opravdu palec nahoru za takový přístup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Horhe.Chápu,že tvá současná finanční situace není nejružovější,ale ani to nic nemění na základech kulturního stolování středoevropana.To,že necháš dítě vobírat kosti se dá do jisté míry tolerovat.Ale řekni mi,proč žerete voběd celá rodina na novinách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Mně potěšilo ... gratulace velika. Uzivej si to. Nasi maly ted budou 2mesice...strasne to leti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Horhe.Chápu,že tvá současná finanční situace není nejružovější,ale ani to nic nemění na základech kulturního stolování středoevropana.To,že necháš dítě vobírat kosti se dá do jisté míry tolerovat.Ale řekni mi,proč žerete voběd celá rodina na novinách? A na tos přišel jak? To je moje sólo večeře, a mně je úplně fuk, jeslti jim z kytičkovanýho prostírání, nebo z novin. Hlavně abych měl studený pivo. A za to, že se malá pustila do těch kostí nemůžu, vona je hrozně pohotová. Člověk se na minutu otočí a půl prasete pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky