lolohh Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Publikováno Dnes, 14:02jacob, na 21.květen.2012 - 13:51, řekl: Já jsem Ti nikdy neřekl ani nepsal, jaké mám rodinné vztahy s Longem a pochybuji, že Ti to řekl on. Táta se tebou chlubí 1) http://forum.chronom...post__p__614671 2) http://forum.chronom...post__p__622420 3) http://forum.chronom...post__p__459282 Příspěvek byl editován lolohh: Dnes, 14:04 Mě tedy udělal radost a to velikou LOLOHH. Asi mě chce zbalit, že si pročítá všechny mé příspěvky, ale klucí kdo kdo mě znáte zavolejte mu prosím, že to že jsem se znal s jeho přítelkyní neznamená že budu mít něco i s ním. :-))) Z pročítání všech tvých příspěvků bych se asi poblil, našel jsem to asi za 15 sekund přes google, ty "mylovníku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Člověk se na minutu otočí a půl prasete pryč. To je jak Tada na celorepublikovém srazu....a bez chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 ... mnohokráte děkuji, pánové.Jen je mi ještě trochu blbě, ale aspoň bude Matěj zdravej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 (upraveno) Vsem chronotatinkum, maminkam a miminkam gratuluju... Ja mam dneska radost z dcery - tezsi maturita na gymplu - 1, 1, 1, 2. Hlasi se na tri vejsky a hned na prvni uz ji vzali. Je dobre, ze v nekterych vecech neni po me (hlavne ne vizazi) - sakra je vubec moje...? No a jeste jsem si udelal radost dnesni zvladnutou zkouskou na vudce maleho plavidla, je ze mne kleineschiftfuhrer. Upraveno 22. května 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 ....že se v nové práci chytám a nejsem za ouplného debila ..... !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 dneska mi kluci děláte radost, gratuluji k potomkům, ať novým či starším a také k osobním úspěchům... abych nebyl úplně OT dnes mě potěšil vítr, krátká sukně a samodržící punčochy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 dneska mi kluci děláte radost, gratuluji k potomkům, ať novým či starším a také k osobním úspěchům... abych nebyl úplně OT dnes mě potěšil vítr, krátká sukně a samodržící punčochy:-) Nebylo ti v těch punčochách vedro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 dnes mě potěšil vítr, krátká sukně a samodržící punčochy:-) No nevím, jestli by mě potěšilo, kdybych tě v tom outfitu někde potkal. Ale hlavně, že to těší tebe to nosit . Chodíš v tom normálně mezi lidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Nebylo ti v těch punčochách vedro? vole mi zaskočilo slečna tankovala auto a podcenila vítr:-) a já měl zase o něco hezčí den:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 (upraveno) Docela jsem si oddych Upraveno 22. května 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 No nevím, jestli by mě potěšilo, kdybych tě v tom outfitu někde potkal. Ale hlavně, že to těší tebe to nosit . Chodíš v tom normálně mezi lidi? dlouho jsem váhal, jestli se svěřit, ale potom co jsem četl, co na sebe prozradili Dantechno a Fazer, tak jsem pochopil, že jsem mezi svými:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Jojo, my jsme ta správná partička online úchylů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Docela jsem si oddych jako, že bych si spletl fórum a místo na www.chlupatenohyvpuncochach.cz to postoval sem? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Samodržící punčochy jsou na h...o, punčocháče taky a podvazky.....na ty jsem nějak už neměl odvahu. Potřeboval jsem to ke kostýmu, když jsem ještě šermoval na vystoupeních.....samodržící padaly, punčocháče jsem zničil při každém výpadu....děs/běs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7533-wwwchronoshopcz/page__pid__764322__st__320#entry764322 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 taky se na vas budu muset dojet nekdy podivat ... takovychhle obchodniku je uz sakra malo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 (upraveno) Nejstarší dítko zdárně odmaturovalo 2-1-1-1, teď aby ještě zvládlo přijímačky Sorry pánové, s hodinkama nic... Upraveno 22. května 2012 uživatelem TomCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Dnes ma potešilo nečakané stretnutie s chronomagorom pri práci na novom projekte. Taurus, tie Eterny sú naozaj bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 heh, já včera odcházel z pracovní schůzky z jedné firmy a přede mnou vycházely ze dveří čtyři ženský a furt se na mě otáčely, usmívaly a dívaly se mým směrem... a já si tak v duchu říkal, sakra to moje charisma, to zase funguje:-) No a vteřinu na to, mě seřvaly, že u nich se zavírají dveře, které jsem nechal otevřené, páč jsem myslel, že mají brano a já se musel vracet a zavírat A právě proto těžko říct,co si o tom myslet:-).Kolikrát se na tene holka dívá,směje a nakonec tě setře,takže radši vtěšinou zůstávám s kamenným ksichtem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 dalsich 25 km do cyklofondu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky