Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

dnes mi volal pán z Prahy, že mu přišla poštou spolu z jeho taškou ukradenou u Terna ve Zlíně 22.12. i moje ukradena týž den ve Zlíně před Kauflandem, a prý je tam i smlouva od bytu... Dobří lidé ještě žijí...:clap:

Hm, jestli tomu rozumím dobře, tak to byli galantní zloději, co nebyli skoupí na čas a prachy za poštovné.

A Tomaszku, píše se S jeho taškou, sedmý pád.

Jinak, opětuju Tvou radost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dost bych pochyboval o galantních zlodějích, spíše uvědomělý občan s vrozenou empatií, který je našel u popelnice...

za Z se omlouvám, dám si večer tři Zdrávase navíc :)

Hm, jo takhle. Spíš občan uvědomělý.

Jo a fikni si i ze tři Otčenáše...

Odkaz ke komentáři

to by som teda nepovedal takuto vec ...neviem co sa na to hovori, gratulujem sa mi az tak nehodi, ale vsak vies co asi chcem povedat :)

dnes mi volal pán z Prahy, že mu přišla poštou spolu z jeho taškou ukradenou u Terna ve Zlíně 22.12. i moje ukradena týž den ve Zlíně před Kauflandem, a prý je tam i smlouva od bytu... Dobří lidé ještě žijí...:clap:

Odkaz ke komentáři

Jojo, Porty jsou dobrý, hodně basů, hrajou nahlas, nekonečná záruka, na takovýto běžný poslouchání dobrý. Svoje mám už přes 8 let a pořád hrajou.

(blbý je, že když jednou okusíš něco lepšího - DJ/studiový Sennheisery, vyšší řady Kossu - už se k Portám nedá dost dobře vrátit)

Odkaz ke komentáři

Kluci, budte radi, ze mate ty stare serie. Kvalita sla dolu. Mam je rok a neco a jde to dolu. Stoji min, nez tehda, po zapocitani inflace o dost min, ale v hifi komunite panuje obecny koncesus, ze sla dolu i kvalita.

KFL: Ber v uvahu cenu a velikost. Svoje velke Senny bych s notasem po svete tahat nechtel. I kdyz mas Bawo sedmicku, tak v nekterych situacich je proste Smart lepsi.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...