Chumpus Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 dnes mi volal pán z Prahy, že mu přišla poštou spolu z jeho taškou ukradenou u Terna ve Zlíně 22.12. i moje ukradena týž den ve Zlíně před Kauflandem, a prý je tam i smlouva od bytu... Dobří lidé ještě žijí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Mě potěšilo, že taková blbost jako stojánek na hodinky udělá takovou radost. A jak všichni čuměj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 dnes mi volal pán z Prahy, že mu přišla poštou spolu z jeho taškou ukradenou u Terna ve Zlíně 22.12. i moje ukradena týž den ve Zlíně před Kauflandem, a prý je tam i smlouva od bytu... Dobří lidé ještě žijí... Hm, jestli tomu rozumím dobře, tak to byli galantní zloději, co nebyli skoupí na čas a prachy za poštovné. A Tomaszku, píše se S jeho taškou, sedmý pád. Jinak, opětuju Tvou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Dost bych pochyboval o galantních zlodějích, spíše uvědomělý občan s vrozenou empatií, který je našel u popelnice...za Z se omlouvám, dám si večer tři Zdrávase navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Dost bych pochyboval o galantních zlodějích, spíše uvědomělý občan s vrozenou empatií, který je našel u popelnice... za Z se omlouvám, dám si večer tři Zdrávase navíc Hm, jo takhle. Spíš občan uvědomělý. Jo a fikni si i ze tři Otčenáše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 to by som teda nepovedal takuto vec ...neviem co sa na to hovori, gratulujem sa mi az tak nehodi, ale vsak vies co asi chcem povedat dnes mi volal pán z Prahy, že mu přišla poštou spolu z jeho taškou ukradenou u Terna ve Zlíně 22.12. i moje ukradena týž den ve Zlíně před Kauflandem, a prý je tam i smlouva od bytu... Dobří lidé ještě žijí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 konecne jsem si koupil sluchatka, po kterych jsem dlouho touzil... Koss Porta Pro - na ty moje usi, co zazily nejaky to strileni, je to parada... Hrají moc dobře, ale na odhlučnění od střelby to moc není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 dobra volba pre dynamicku muziku, su prebasovane a neviemcoeste ale su dobre, mam ich uz 9 rokov konecne jsem si koupil sluchatka, po kterych jsem dlouho touzil... Koss Porta Pro - na ty moje usi, co zazily nejaky to strileni, je to parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Jj paradni sluchatka, letos jsem je vymenil za nove dalsi Koss Porta Pro. Prvni jsem kupoval pred 15 lety za tehda slusne penize - 3500 Kc, ale nikdy jsem toho nelitoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Jojo, Porty jsou dobrý, hodně basů, hrajou nahlas, nekonečná záruka, na takovýto běžný poslouchání dobrý. Svoje mám už přes 8 let a pořád hrajou. (blbý je, že když jednou okusíš něco lepšího - DJ/studiový Sennheisery, vyšší řady Kossu - už se k Portám nedá dost dobře vrátit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Kluci, budte radi, ze mate ty stare serie. Kvalita sla dolu. Mam je rok a neco a jde to dolu. Stoji min, nez tehda, po zapocitani inflace o dost min, ale v hifi komunite panuje obecny koncesus, ze sla dolu i kvalita. KFL: Ber v uvahu cenu a velikost. Svoje velke Senny bych s notasem po svete tahat nechtel. I kdyz mas Bawo sedmicku, tak v nekterych situacich je proste Smart lepsi. Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Za tu cenu neni o cem. Porad je to legenda a sampion v Preis/Lestung. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 mna stali 3200skk vtedy...uf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 kibi:maju aj dozivotnu zaruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Za ty prachy je to skoro jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 bez dozivotni zaruky bych je nekupoval. Je to super si je napr. rozsednout a oni ti je vymeni behem chvilky na miste za uplne nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 bez dozivotni zaruky bych je nekupoval. Je to super si je napr. rozsednout a oni ti je vymeni behem chvilky na miste za uplne nove. jedneho znameho dcera ich zlomila a vymenili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 jedneho znameho dcera ich zlomila a vymenili jj myslim, ze jim staci poslat, donest 70% z tech sluchatek a vymeni ti je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 jj myslim, ze jim staci poslat, donest 70% z tech sluchatek a vymeni ti je Známy mal podobnú skúsenosť, ale myslím, že nejaký symbolický poplatok tam bol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky