Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Jednomu zdejšímu opraváři telefonů někdo volal, že chce odblokovati Nokii N8, kterou jsem nedávno ztratil :worried_anim: Za celou historii tam měl jednu, takže mám takový hřejivý pocit, že by to mohla být moje holka" Na potvoru je opravář na dovolený a s klukem se domluvily na příští pondělí, hned mi bude volati, Imei tam má :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednomu zdejšímu opraváři telefonů někdo volal, že chce odblokovati Nokii N8, kterou jsem nedávno ztratil :worried_anim: Za celou historii tam měl jednu, takže mám takový hřejivý pocit, že by to mohla být moje holka" Na potvoru je opravář na dovolený a s klukem se domluvily na příští pondělí, hned mi bude volati, Imei tam má :smile_anim:

Hezký :D držím palce!
Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že jsem se opovážil v prodejním vláknu zeptat na přesnost a luminiscenci hodinek a poprosit o bližší foto šroubovacího dýnka. Obratem jsem byl smazán kvůli malému počtu příspěvků. Opravdu cítím, jak jde tímto úroveň fóra nahoru. :smile_anim:

P.S. A že si to mám vyřešit SZ - uvedení těchto údajů by předpokládám uvítali i jiní zájemci, včetně zdejších gentlemanů s 50+...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

BAVILO MNE TO

Ježiš, úžasný Stutz Blackhawk !!!! P

Přidám fotku interiéru.

A Grand Torino, úplně vidím Clint Eastwooda, jak brání svůj vůz.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě, že jsem se opovážil v prodejním vláknu zeptat na přesnost a luminiscenci hodinek a poprosit o bližší foto šroubovacího dýnka. Obratem jsem byl smazán kvůli malému počtu příspěvků. Opravdu cítím, jak jde tímto úroveň fóra nahoru. :smile_anim:

P.S. A že si to mám vyřešit SZ - uvedení těchto údajů by předpokládám uvítali i jiní zájemci, včetně zdejších gentlemanů s 50+...

no ja mel pocit, ze 50+ se tyka pouze inzerovani, cili nabizeni na prodej.. ale pokud chci koupit, tak takovej filtr hlavu a patu moc nema

Odkaz ke komentáři

Bohuzel je to jenom tvuj problem - mas si precist pravidla .... To jestli jde uroven fora nahoru nebo dolu, v souvislosti se smazanim jednohoho prispevku, nehodlam komentovat.

Prispevky odporujici pravidlum budu mazat i nadale - nehodlam resit proc tenhle muze a tamten ne.

Odkaz ke komentáři

Jemniště, Rataje, Sázava, Žampach -- bledá závist. :wheelchair:

Naprosto správně!!!

Bylo to krásné polétání nad Sázavou. Když jsem letěl byla řeka plná vodáků, v Pikovicích bylo narváno. A po přistání se tím směrem podívám a vidím z nebe sloup vody padající přímo do toho prostoru. Bylo mi těch lidí tam docela líto.

Edit:

Ještě Č.Šternberk, Vltava pod Slapy a Hradišťko

post-2426-079550100 1343643799.jpg

post-2426-013824900 1343643801.jpg

post-2426-005625600 1343643802.jpg

Upraveno uživatelem Hugo14
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...