KFL Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 V naší ulici, po domluvě se sousedy, kdo vytáhne v neděli sekačku, okamžitě dostane dlažební kostkou To chápu, u nás zatím nic takovýho není. Naštěstí teda, protože jinak nevim, jak bych mohl sekat každý 4 dny, občas by to na tu neděli prostě vyšlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Že jsem se vyhnul buřinám... parádní pokoukání takhle zvejšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 BAVILO MNE TO super, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Jednomu zdejšímu opraváři telefonů někdo volal, že chce odblokovati Nokii N8, kterou jsem nedávno ztratil Za celou historii tam měl jednu, takže mám takový hřejivý pocit, že by to mohla být moje holka" Na potvoru je opravář na dovolený a s klukem se domluvily na příští pondělí, hned mi bude volati, Imei tam má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Jednomu zdejšímu opraváři telefonů někdo volal, že chce odblokovati Nokii N8, kterou jsem nedávno ztratil Za celou historii tam měl jednu, takže mám takový hřejivý pocit, že by to mohla být moje holka" Na potvoru je opravář na dovolený a s klukem se domluvily na příští pondělí, hned mi bude volati, Imei tam má Hezký držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Hezký držím palce! Díkas, jsem zvědav o kterýho kámoše zase příjdu, hi hi A hned dostane jednu mezi kukadla" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Potěšila mě okurková sezóna pro můj Outlook. Týden jsem doma hlídal děti a naskákalo mi necelých 100 pracovních mailů. Když jsem se "flákal" koncem června, bylo to třikrát tolik. To kilčo odbourám během dneška a zbyde mi čas i na ostatní tasky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskell Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Potěšilo mě, že jsem se opovážil v prodejním vláknu zeptat na přesnost a luminiscenci hodinek a poprosit o bližší foto šroubovacího dýnka. Obratem jsem byl smazán kvůli malému počtu příspěvků. Opravdu cítím, jak jde tímto úroveň fóra nahoru. P.S. A že si to mám vyřešit SZ - uvedení těchto údajů by předpokládám uvítali i jiní zájemci, včetně zdejších gentlemanů s 50+... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 (upraveno) BAVILO MNE TO Ježiš, úžasný Stutz Blackhawk !!!! P Přidám fotku interiéru. A Grand Torino, úplně vidím Clint Eastwooda, jak brání svůj vůz. Upraveno 30. července 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Že jsem se vyhnul buřinám... Jemniště, Rataje, Sázava, Žampach -- bledá závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Jo, a taky mě potěšil dnešní hovor se Snowem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Potěšilo mě, že jsem se opovážil v prodejním vláknu zeptat na přesnost a luminiscenci hodinek a poprosit o bližší foto šroubovacího dýnka. Obratem jsem byl smazán kvůli malému počtu příspěvků. Opravdu cítím, jak jde tímto úroveň fóra nahoru. P.S. A že si to mám vyřešit SZ - uvedení těchto údajů by předpokládám uvítali i jiní zájemci, včetně zdejších gentlemanů s 50+... no ja mel pocit, ze 50+ se tyka pouze inzerovani, cili nabizeni na prodej.. ale pokud chci koupit, tak takovej filtr hlavu a patu moc nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Díkas, jsem zvědav o kterýho kámoše zase příjdu, hi hi A hned dostane jednu mezi kukadla" pokracovani me zajima dej pak vedet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Potěšilo mě, že jsem se opovážil v prodejním vláknu zeptat na přesnost a luminiscenci hodinek a poprosit o bližší foto šroubovacího dýnka. Obratem jsem byl smazán kvůli malému počtu příspěvků. Opravdu cítím, jak jde tímto úroveň fóra nahoru. P.S. A že si to mám vyřešit SZ - uvedení těchto údajů by předpokládám uvítali i jiní zájemci, včetně zdejších gentlemanů s 50+... Bohuzel je to jenom tvuj problem - mas si precist pravidla .... To jestli jde uroven fora nahoru nebo dolu, v souvislosti se smazanim jednohoho prispevku, nehodlam komentovat. Prispevky odporujici pravidlum budu mazat i nadale - nehodlam resit proc tenhle muze a tamten ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 (upraveno) Dane Upraveno 30. července 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 (upraveno) Jemniště, Rataje, Sázava, Žampach -- bledá závist. Naprosto správně!!! Bylo to krásné polétání nad Sázavou. Když jsem letěl byla řeka plná vodáků, v Pikovicích bylo narváno. A po přistání se tím směrem podívám a vidím z nebe sloup vody padající přímo do toho prostoru. Bylo mi těch lidí tam docela líto. Edit: Ještě Č.Šternberk, Vltava pod Slapy a Hradišťko Upraveno 30. července 2012 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Edit: Ještě Č.Šternberk, Vltava pod Slapy a Hradišťko No vždyť říkám: závist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Snad se Cyril nebude zlobit, že to tu zveřejňuji, ale moc rád čtu jeho cestopisy. Cesta na Island musí být opravdu krása. Těším se na pokračování! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Snad se Cyril nebude zlobit, že to tu zveřejňuji, ale moc rád čtu jeho cestopisy. Cesta na Island musí být opravdu krása. Těším se na pokračování! Opravdu skvělý. Jak číst Verneovky :-) Ale vážně paráda. A fotky taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 dnešní chrono mikrosraz v K.p.O. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky