Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

ja hada v prirode jeste nepotkal..ale ackoli se rika ze zmije neni tak nebezpecna jak si lide mysli, posral bych se strachy a zdrhal..

Tady v nemocnini na to jsou ready, jelikož teď v létě tam mají každej druhej den nějákýho kousnutýho turistu a hlavně mám dojem, že nebezpečný jsou tu jen zmije :smile_anim: Jo, to u nás na jihu v Africe, to je jiná masáž, desítky druhů, s toho většina, když tě rafne, tak jsi mrtvej, než stačíš mrknout okem :D Letos jsem tam byl ne jedný hadí farmě na exkurzi a když mě popisovali různý způsoby smrti na hadí ušktnutí, tak jsem s toho byl tejden špatnej :o Nejlépe prej když tě kousne, tak ho máš chytit, omlátit ho o šutr a vzít si ho sebou do nemocnice, aby ho mohli identifikovat a dát ti správné sérum, už se vidím, jak se peru z hadicí :eek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Africane kde to jezdiis, ze tam mas takove krasne kousky? Ta prvni je fakt nadherna.

Jsem čekal, že se ozveš, jelikož k tomu máš přesně opačný vztah než já :D Ale to je hezký, mám je také rád, to jako jo, ale bojím bojím" Je to z Jižní Afriky z nějáké hadí farmy blízko Johannu, ale přesné jméno už nevím, je tam toho všude celkem dost" Ovšem ve volné přírodě, pokud máš otevřené oči, tak jsou k vidění také pěkné krásky, hodně jezdíme do Drakensbergu na treky a tam je obzvlášť zapotřebí dávat trochu bacha :o

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Jsem čekal, že se ozveš, jelikož k tomu máš přesně opačný vztah než já :D Ale to je hezký, mám je také rád, to jako jo, ale bojím bojím" Je to z Jižní Afriky z nějáké hadí farmy blízko Johannu, ale přesné jméno už nevím, je tam toho všude celkem dost" Ovšem ve volné přírodě, pokud máš otevřené oči, tak jsou k vidění také pěkné krásky, hodně jezdíme do Drakensbergu na treky a tam je obzvlášť zapotřebí dávat trochu bacha :o

Dik za fotky. Nj to je presne neco pro me :)

Odkaz ke komentáři

Dal bych mu šanci... podle Topgearu to nebude takový děs běs

A jelikož exteriér a interiér nového Focusu vypadá tak jak vypadá ... sám jsem překvapený, nikdy předtím bych na Opel OPC nepomyslel ...

to zní dobře, nebyl bys ochoten vyfotit ještě toho golfa gti vedle? :)

Odkaz ke komentáři

18-tého srpna mám v Jihlavě seminář. Prevence před napadením, řeč těla, využití modulace hlasu atdatd......celkem čumím, jací lidé se mi přihlásili. Hvězdy České scény bojových umění.......docela fakt potěšilo, že tihle lidi maj zájem.....a trošinku se mi taky klepou kolena .

Odkaz ke komentáři

Dal bych mu šanci... podle Topgearu to nebude takový děs běs

A jelikož exteriér a interiér nového Focusu vypadá tak jak vypadá ... sám jsem překvapený, nikdy předtím bych na Opel OPC nepomyslel ...

Měl jsem šanci řídit jednou Insignia OPC, bohužel v polobotkách se špičkou :D No zátah auta nádhera, recara nádhera - po 20k najetejch ale v hajzlu ložiska a 3x po reklamaci, co to žere kotoučů, o tom ani nemluvim (ale to je styl jízdy). Podle mě je to šeredně přemotorované ale mohlo to být i kusem, já bych ale OPC nebral.

Odkaz ke komentáři

Potesil me vykon nasich basketbalistek. Nastval me vykon rozhodcich, kdy opet v nejdulezitejsi chvili piskali proti nasim.

Prohra není dílem hráček, výhru Francouzek jim dneska daroval náš trenér.

Hrály fantasticky, krásná podívaná.

Nemít v poslední 1/4 ani jeden timeout a vzít ho 20s před koncem 3/4, co k tomu dodat.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...