organic Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 totoViděl jsem a naplnilo mě to dobrým pocitem, že kamarádství tady ještě pořád místy funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 toto Přesně ukázka toho, proč mám Chronomág tak rád a stále sem lezu už několik let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Viděl jsem a naplnilo mě to dobrým pocitem, že kamarádství tady ještě pořád místy funguje.Přesně ukázka toho, proč mám Chronomág tak rád a stále sem lezu už několik let Každopádně mnohé díky pro little_w. Ale stejně si to užíval... Ale reknu ti, ze nervy jsem mel jako bych je kupoval pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Premejslim, jak si nachcat do oci.... se budu muset nejak lehnout na zada , dat nohy za hlavu .......a hlavne zavrit pusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 ...a hlavne zavrit pusu. Jestli Ti to zachrání život a máš to již ve vočích, tak ta pusa je asi to poslední. Zrovna tuhle matka přesolila polévku. Nic moc pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Jestli Ti to zachrání život a máš to již ve vočích, tak ta pusa je asi to poslední. Zrovna tuhle matka přesolila polévku. Nic moc pravda.Takže na přesolenou polívku to zabírá taky...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Takže na přesolenou polívku to zabírá taky...?Případně je pak vhodné přesolenou polívku zcela nahradit.Na stupnici zdravých polívek je to o stupeň výš nad zelnou a brokolicovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Tak ste nejaki gentlemani nie? Nachcat do skla a az potom aplikovat na bulvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Že jsem dnes tady.http://www.novinky.cz/krimi/277771-auto-plne-mladych-lidi-narazilo-do-sloupu-jeden-mladik-je-v-kritickem-stavu.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Jste zkouseli NFS Underground v praxi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Mně těší že jsem tady už celý rok,a musím všem poděkovat za to všechno na co jsem přišel,chtělo by to oslavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Jste zkouseli NFS Underground v praxi? Na to už jsem starej, ale šel jsem tam v té době když se to stalo. To auto které jelo minimálně 150km/h když se honilo s druhým se skoro přepůlilo o sloup který drží troleje asi 10 metrů přede mnou. Být o pár vteřin rychlejší, tak už bych tady toho moc nenakecal. A pak jsem je ještě tahal z auta a dával první pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 zibarek ...už jsem se lekl. Zdá se, že jsem to s tím NFS trefil víc, než jsem myslel...Co to druhý auto? Frnklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 zibarek ...už jsem se lekl. Zdá se, že jsem to s tím NFS trefil víc, než jsem myslel...Co to druhý auto? Frnklo? Jo, jo to vzalo čáru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Jo, jo to vzalo čáru....kamarádi. Naštěstí jsou ve městech kamery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 ...kamarádi. Naštěstí jsou ve městech kamery... Jó kamarádi, já bych něco řekl ohledně té pětičlené posádky Oktávky, která mě málem smázla, ale nechci se dotknout národnostní menšiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Oni maj i auta, jo? To jim v Budweisu nějak dopřáváte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Oni maj i auta, jo? To jim v Budweisu nějak dopřáváte... Bohužel, ve většině případů skoro všichni lepší než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Hele..když už jsme teda u toho. Viděli jste někdy nějakýho cikána někdy v autoškole ??? Schválně se zkuste zamyslet....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 voni autoškolu nepotřebujou..řídí od chvíle kdy došáhnout na volat a zároveň na pedály.. tak od šesti sedmi.. aspoň tady u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky