Honza.manta Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 A co teprve to blaho, když odjede na celý víkend Nebo, když mám práci déledobě mimo domov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Eh, mluvíš mi z duše Čím déle tě na fóru potkávám, tím větší mám dojem, že bychom spolu měli někdy zajít na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Kdy/kde - Brno/Praha - dost daleko. Jinak nemám problém, naopak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 26. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 Pro mě je ta matka měst zrovna teď trochu z ruky, dřív jsem tam býval co chvíli, nemluvě o tom, že jsem tam pár let i bydlel. Ale díky za vstřícnost, až budu mít cestu, pinknu do SZ, třeba něco vymyslíme. Čímž se vracíme k tématu vlákna - dnes mne potěšil Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Raní sms od kurýrní služby, že dnes doručí Oris TT1 Divers Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Tak sem si minulý týden postěžoval v kontravláknu, jak se mnou vyjebala pošta a banka...banka se vyřešila díky velice příjemné slečně v hypotečním centru a pošta mi včera poslal složenku za rozflákanou zásilku...a dokonce nerozbité šampusky si můžu vyzvednout...a co mě potěšilo? že to netrvalo měsíc, jak jsem původně předpokládal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Stáčený olivový olej ve Winefood marketu na Smíchově. Litr za 250 korun, neuvěřitelná vůně a chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 včera mě potěšila přítelkyně, asi jsem moc nezlobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Stáčený olivový olej ve Winefood marketu na Smíchově. Litr za 250 korun, neuvěřitelná vůně a chuť.Zapomel jsi dodat ze nefiltrovany. Jiny olej na studenou uz nekupuji, je fakt skvelej jako skoro vsechno tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 včera mě potěšila přítelkyně, asi jsem moc nezlobil tesne vedla, velkost dobra, len skoda, ze neprisla s appleom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Stáčený olivový olej ve Winefood marketu na Smíchově. Litr za 250 korun, neuvěřitelná vůně a chuť. ja mam tento a je uplne jiny, nez se prodava na kramech... z rodinne firmy. 7?/litr. http://www.melasoil.gr/el/?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Upřímně řečeno, všude mám Win a Android, není ani jeden důvod začínat s Applem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Malej mě pomohl zabalit, jelikož ještě teď jaksi ten den po včerejší brutální pitce nezvládám A je to tady, čeká nás týden lyžování a trénování výstupů na ledovci, juchů, jak já se těším Takže moje stará hláška před odjezdem, pokuď se v prodeji objeví nějáké Explorery do pajzky, tak mě je prosím podržte, hi hi hi Díkas" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Malej mě pomohl zabalit, jelikož ještě teď jaksi ten den po včerejší brutální pitce nezvládám A je to tady, čeká nás týden lyžování a trénování výstupů na ledovci, juchů, jak já se těším Takže moje stará hláška před odjezdem, pokuď se v prodeji objeví nějáké Explorery do pajzky, tak mě je prosím podržte, hi hi hi Díkas" Užij si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 tak tak, uzij si to..a dej si pod ledovcem jednoho Paulanera za mne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Díkas, kluci, to víte, že si na Vás to pívečko dám a né jedno Udržujte tady hezky virtuální hospůdku v chodu, na hotelu je wifina, takže já to bez fóra asi také dlouho nevydržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 ja mam tento a je uplne jiny, nez se prodava na kramech... z rodinne firmy. 7?/litr. http://www.melasoil.gr/el/??????Prosím Tě, kde se dá u nás koupit?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 :-D:-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Prosím Tě, kde se dá u nás koupit?Díky právě že nedá... mám ho poměrně složitou cestou od příbuzné rodiny, která ho vyrábí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky