Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Pro mě je ta matka měst zrovna teď trochu z ruky, dřív jsem tam býval co chvíli, nemluvě o tom, že jsem tam pár let i bydlel. Ale díky za vstřícnost, až budu mít cestu, pinknu do SZ, třeba něco vymyslíme. Čímž se vracíme k tématu vlákna - dnes mne potěšil Honza :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem si minulý týden postěžoval v kontravláknu, jak se mnou vyjebala pošta a banka...banka se vyřešila díky velice příjemné slečně v hypotečním centru a pošta mi včera poslal složenku za rozflákanou zásilku...a dokonce nerozbité šampusky si můžu vyzvednout...a co mě potěšilo? že to netrvalo měsíc, jak jsem původně předpokládal...

Odkaz ke komentáři

Malej mě pomohl zabalit, jelikož ještě teď jaksi ten den po včerejší brutální pitce nezvládám :D A je to tady, čeká nás týden lyžování a trénování výstupů na ledovci, juchů, jak já se těším :clap: Takže moje stará hláška před odjezdem, pokuď se v prodeji objeví nějáké Explorery do pajzky, tak mě je prosím podržte, hi hi hi :guitar: Díkas" :cheers:

post-364-029230500 1362081212.jpg

post-364-037105400 1362081226.jpg

Odkaz ke komentáři

Malej mě pomohl zabalit, jelikož ještě teď jaksi ten den po včerejší brutální pitce nezvládám :D A je to tady, čeká nás týden lyžování a trénování výstupů na ledovci, juchů, jak já se těším :clap: Takže moje stará hláška před odjezdem, pokuď se v prodeji objeví nějáké Explorery do pajzky, tak mě je prosím podržte, hi hi hi :guitar: Díkas" :cheers:

Užij si to :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...