Frostie Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Tak první (důležitější) úkol splněn:-)zaplaťpánbůh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Hokej mi nevyšel, ale fotbal jo, to zase jo...Sparta forever!!! Plzeň? Mniej niž zero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Hokej mi nevyšel, ale fotbal jo, to zase jo... Sparta forever!!! Plzeň? Mniej niž zero... Maroshu, ty fandis Sparte? Takovýmu odpadu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Maroshu, ty fandis Sparte? Takovýmu odpadu :-)No jasně, Franto. Sparťan, ťelem i duší, ikdyž v kraji černých koulí je to fanouškovství disidenstkého typu... P.S. A neříkej mi, že jsi sešívka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Maroshu, ty fandis Sparte? Takovýmu odpadu :-) No jasně, Franto. Sparťan, ťelem i duší, ikdyž v kraji černých koulí je to fanouškovství disidenstkého typu... P.S. A neříkej mi, že jsi sešívka... Samozřejmě ze ano, není jina volba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Samozřejmě ze ano, není jina volba :-) Za to nemůžeš.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Samozřejmě ze ano, není jina volba :-) Za to nemůžeš.:-) Ti to pak vysvětlím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Právě jsem se z Letné vrátil. Skvělý fotbal, výhra, jednoznačné přehrání soupeře, fantastičtí fanoušci (obou stran) v plném domu. A navrch neskutečný rozhodčí. Ti tři neudělali snad jedinou chybu. Naprosto skvělí. Nešlo by si z Německa půjčovat osum trojic sudích týdně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 No jasně, Franto. Sparťan, ťelem i duší, ikdyž v kraji černých koulí je to fanouškovství disidenstkého typu... P.S. A neříkej mi, že jsi sešívka... Samozřejmě ze ano, není jina volba :-) Za to nemůžeš.:-) Někteří prostě ještě Spartě nedorostli. Ale stále ještě má šanci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 (upraveno) tak se to včera nepovedlo...rozhodly útočníci...Lafy to bohužel trefil krásně a náš Baky potvrdil jeho výkyvy ve formě. Škoda...ale i tak parádní fotbalovej večer. Upraveno 31. března 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Na to zapomeň. ..tak nic...škoda boj o titul bude ještě sakra zajímavej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Serial Jack of All Trades - nejsou to sice zadny Monty Pythoni, ale skvele mne to vysekalo ze vcerejsi deprese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 tak se to včera nepovedlo...rozhodly útočníci...Lafy to bohužel trefil krásně a náš Baky potvrdil jeho výkyvy ve formě. Škoda...ale i tak parádní fotbalovej večer.Nene, rozhodla záloha. Ano, to co nedal Bakoš byla pro nás neskutená klika (já už ho tam viděl), ale stejné to bylo už ve druhé minutě s Kadlecem, kolem 13. minuty s Krejčím a pak v 45. zase s Kadlecem. Ve všech třech případech (snad krom L. Krejčího, který to víceméně zazdil sám) můžete děkovat Kozáčikovi, který jediný u vás včera něco zahrál. Ale díky našemu vysokému presingu, který vyrželi celou dobu (v 90. minutě přesprintoval Kadlec čerstvého Adamova) vaše záloha nebyla. Horváth neměl čas hrát to své a popravdě jsem si ho všiml naposled při rozcvičování. Neviditelnej, krom pár kopaných standartek. Darida ještě horší. Sparta zahrála to samé co Fenerbachce - zahustila střed, důrazně tam napadala a "česká barcelona" najednou nevěděla, kde, jak a co má hrát. Markantější to bylo v první půli. Ve druhé, hlavně kolem 60. minuty se Plzeň zvedla, ale s přibvajícím časem to bylo zvednutí jen platonické. Pak ještě trochu tlak od cca 88 minuty, ale to bylo pozdě něco honit. Navíc to končilo všechno na hranici vápna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Nene, rozhodla záloha. Ano, to co nedal Bakoš byla pro nás neskutená klika (já už ho tam viděl), ale stejné to bylo už ve druhé minutě s Kadlecem, kolem 13. minuty s Krejčím a pak v 45. zase s Kadlecem. Ve všech třech případech (snad krom L. Krejčího, který to víceméně zazdil sám) můžete děkovat Kozáčikovi, který jediný u vás včera něco zahrál. Ale díky našemu vysokému presingu, který vyrželi celou dobu (v 90. minutě přesprintoval Kadlec čerstvého Adamova) vaše záloha nebyla. Horváth neměl čas hrát to své a popravdě jsem si ho všiml naposled při rozcvičování. Neviditelnej, krom pár kopaných standartek. Darida ještě horší. Sparta zahrála to samé co Fenerbachce - zahustila střed, důrazně tam napadala a "česká barcelona" najednou nevěděla, kde, jak a co má hrát. Markantější to bylo v první půli. Ve druhé, hlavně kolem 60. minuty se Plzeň zvedla, ale s přibvajícím časem to bylo zvednutí jen platonické. Pak ještě trochu tlak od cca 88 minuty, ale to bylo pozdě něco honit. Navíc to končilo všechno na hranici vápna.Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 (upraveno) Serial Jack of All Trades - nejsou to sice zadny Monty Pythoni, ale skvele mne to vysekalo ze vcerejsi deprese já si zas vylepšuju náladu ruským večerníčkem. Máša a medvěd nemají chybu. edit: nemůžu přijít na to jak udělat joutroubku aby to bylo rovnou vidět. Upraveno 31. března 2013 uživatelem PepaSFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 (upraveno) Doufám,že mě zase potěší Zlín.Včera jsem taky dopředu doufal,tak dnes musím dodržet tradici. Jinak co se týče fotbalu.Dle mého názoru chybí Plzni hráč,jako je Krejčí.Měli ho,ale odešel a myslím,že tento typ chybí,mluvím konkrétně o Petrželovi,který se mi velmi velmi líbil a moc nevím,proč nehraje pravidelně v reprezentaci.A ještě jeden dovětek:včera to byla úplně jiná Plzeň.Nevím,jestli to bylo hrou Sparty,která jim nic nepovolila,nebo taktikou... Upraveno 31. března 2013 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 mno on Kartáč leští lávku i v Augsburku, tak by na repre už asi neměl. Je fakt, že mu to na pravý straně s Rajtym fungovalo bezchybně. Na centry tam maj teďko Kovaříka a to si myslím, že je super kauf. Na pozici Bakyho bych začínal pomalu zkoušet Adamova a střídat s Teclíkem. K zápasu: je fakt, že naše záloha byla vymazaná. Darida se bojí vystřelit ze střední vzdálenosti (nechápu proč, když v repre mu to střílí parádně), Horváth už delší dobu z formy a na tak rychlej fotbal a pressing co Sparta předváděla prostě neměl. Po tom, jak zápas probíhal, si Sparta výhru zasloužila, ale jak říkám...kdyby Baky tu loženku dal, kdoví jak by se to odvíjelo dál....Lafy dal toho gola v pravej čas (když Plzeň začla přebírat otěže zápasu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 jsme tady vsichni naprosto a uplne vpohode ve srovnani s timto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Před pár hodinama, kdesi na okresce v jižních čechách, šero, projíždím pomalu ostrou zatáčkou, zlomek vteřiny - srnec, parůžky, nejprudší možné brzdy, náraz, srnec ve světlech dva kotrmelce dopředu, staví se na nohy a běží pryč někam k lesu, přítelkyně vedle mě vyděšená, ale v pořádku, motor neběží, stojím v protisměru, nikde nic, jen ticho a rozsvícená světla, startuju a přejíždím na svou stranu, zapínám blikačky a jdu se podívat na předek, po celém předku bahno, ale světla svítí, zdá se, že nic...v první vesnici zastavuju u lampy, auto jen od bahna, srnčí srst za značkou, mezi světly, jinak bahno, auto netknuté, nic se nestalo, tak to byla rána za milion! Jsme v pořádku a auto umývám na první wapce, netknuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Že ta bláznivá bílá peřina zatím u nás nepadá a doufám, že ani nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky