Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mám za sebou při kursu potápění zajímavý zážitek. Hlásím dive masterovi, že mám stovku tlak, on ok, pomalu se vracíme, hlasím za chvíli rezervu, on ok počkáme tři minuty v pěti metrech, pak ke břehu. .... Šup a vzduch v p...li. Tak se vymotám na hladinu, chci hubou nafouknout žaket a kurva, někde je chybka. Nejde nafouknout, protože zpětný ventil nefunguje a vzduch jde z inflatoru ven. Tak jsem se tam plácal jak velryba asi patnact metru od břehu a celkem mě lepilo.

Ze stovky na rezervu za chvíli? Jaký máš objem plic :eek: ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ze stovky na rezervu za chvíli? Jaký máš objem plic :eek: ?

No teda nevím, jestli to byla uplně chvilka, on tam ještě jebal kolegu Bulhara při vyvažování na špičce ploutví, takže to mohlo být asi dýl. Já byl zaujatej představou, že bude za chvíli jebat i mě, tak jsem sledoval jeho, kolegu Bulhara a tlak. Voni ty Balkánci se s tím asi moc nemažou, mě třeba hned první den po nějakém plytkém discovery ponoru přihodili k docela pěkné Nastě z Moskvy, která OWD končila a davaj, šli jsme na dýchání z jednoho regulátoru a pak nouzový výstup. To byl taky tyjátr. Celkem se těším, až to bude za mnou, já si najdu nějakého spolehlivého dive mastera a konečně poznám ty krásy moře místo toho stresu v kursu.

hlavně že žiješ Romiku... jsou 3 lidi na fóru, které si dost dobře nedovedu představit v neoprenu, kromě tebe Kamila a Maroshe... foto by nebylo? :D

Jseš vocas, tlak ti zatlačí břuch až k páteři

Co s ním provedeme Romane a Marošu?

Je to vocas

Odkaz ke komentáři

Hele sehnali jeden z jinyho dealerstvi,ten druhej,kterej je ok vymenej az ho sezenou.Prej kdyz se meni mechy,tak oba,nevim.Pak jsem chtel udelat geometrii,ta neni,protoze zjistili,ze ta mam nekde vepredu prasklou pruzinu,takze az ji sezenou,tak vymenit a pak teprv geometrie,no docela prd.el.Ukazovali mi naky prohlaseni sefa BMW,kde se omlouva za problemy s dilama,ale uz to prej finisujou a bude klid.Jeste tam uvadel,ze kazdej den expedujou 50 000 nahradnich dilu.Takze od vcera mam auto,ale opraveny napul:-(To uplne nesnasim.

Odkaz ke komentáři

No teda nevím, jestli to byla uplně chvilka, on tam ještě jebal kolegu Bulhara při vyvažování na špičce ploutví, takže to mohlo být asi dýl. Já byl zaujatej představou, že bude za chvíli jebat i mě, tak jsem sledoval jeho, kolegu Bulhara a tlak. Voni ty Balkánci se s tím asi moc nemažou, mě třeba hned první den po nějakém plytkém discovery ponoru přihodili k docela pěkné Nastě z Moskvy, která OWD končila a davaj, šli jsme na dýchání z jednoho regulátoru a pak nouzový výstup. To byl taky tyjátr. Celkem se těším, až to bude za mnou, já si najdu nějakého spolehlivého dive mastera a konečně poznám ty krásy moře místo toho stresu v kursu.

A kde to děláš? Podle toho co píšeš, se to budeš učit ještě jednou :-)))). Každopádně hodně štěstí a vítej na jiné planetě! 

P.S. Já tomu systému citací prostě nerozumím...

P.P.S. Zkusil jsem to opravit a taky jsem se s tim pral. :)

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

A kde to děláš? Podle toho co píšeš, se to budeš učit ještě jednou :-)))). Každopádně hodně štěstí a vítej na jiné planetě! 

Dělám to v Bulharsku. Včera mi po tom zážitku s nefunkčním inflátorem nebylo úplně ejchuchů, tak jsem si dnes vzal milého vodolaza bokem a popovídali jsme si tak nějak z oka do oka a dneska jsem dostal místo 12 l patnáctku, žaket dvakrát zkontrolovaný, a bylo to moc fajn. Přestal vymýšlet chujoviny, začal ukazovat opravdu signalizaci, která existuje místo své znakové řeči ve stylu: "ja general, ty maleňkij, ty někonči skoro cvik, jak ja pakažu" a přitom si klepal pod vodou prstama na rameno. Čuměl jsem na něj jako puk a nechápal nic.

Dneska to bylo fajn. Šli jsme do dvaceti, cestou zahazoval masku, ploutev, motal se do drátů a my mu to nosili, rozmotávali ho, obouvali, dávali mu vzduch atp.

No naučil mě vyvažovat, sundat masku, nasadit, vyčistit, nasadit regulator pod vodou, připravit si žaket a vzduchotechniku, uvolnit křeč, táhnout na hladině buddyho, lokat vzduch z napůl naszeného regulátoru, dýchat s buddym z jednoho

Chodili jsme ze břehu, tak neumím nástup z lodi a nafouknutí žaketu po nouzovém výstupu mi jde taky jak psovi pastva. Polykám u toho andělíčky. Snad bylo fajn, že to celé vedl v moři.

Na podzim určitě zkontaktuju nějakou školu v Čechách a musí mě vid?t ještě někdo jiný. Určitě na ten nouzový výstup.

Jo k hodinkám Traser black storm mají za sebou dvacet metrů. Jsem na ně pyšnej

Odkaz ke komentáři

Dělám to v Bulharsku. Včera mi po tom zážitku s nefunkčním inflátorem nebylo úplně ejchuchů, tak jsem si dnes vzal milého vodolaza bokem a popovídali jsme si tak nějak z oka do oka a dneska jsem dostal místo 12 l patnáctku, žaket dvakrát zkontrolovaný, a bylo to moc fajn. Přestal vymýšlet chujoviny, začal ukazovat opravdu signalizaci, která existuje místo své znakové řeči ve stylu: "ja general, ty maleňkij, ty někonči skoro cvik, jak ja pakažu" a přitom si klepal pod vodou prstama na rameno. Čuměl jsem na něj jako puk a nechápal nic.

Dneska to bylo fajn. Šli jsme do dvaceti, cestou zahazoval masku, ploutev, motal se do drátů a my mu to nosili, rozmotávali ho, obouvali, dávali mu vzduch atp.

No naučil mě vyvažovat, sundat masku, nasadit, vyčistit, nasadit regulator pod vodou, připravit si žaket a vzduchotechniku, uvolnit křeč, táhnout na hladině buddyho, lokat vzduch z napůl naszeného regulátoru, dýchat s buddym z jednoho

Chodili jsme ze břehu, tak neumím nástup z lodi a nafouknutí žaketu po nouzovém výstupu mi jde taky jak psovi pastva. Polykám u toho andělíčky. Snad bylo fajn, že to celé vedl v moři.

Na podzim určitě zkontaktuju nějakou školu v Čechách a musí mě vid?t ještě někdo jiný. Určitě na ten nouzový výstup.

Jo k hodinkám Traser black storm mají za sebou dvacet metrů. Jsem na ně pyšnej

Ehm, nechci se v tom rejpat, ale co s vámi, studenty OWD, dělal ve 20 metrech???? Vždyť tam nemáte co dělat. BTW - nejste náhodou v Primorsku?

Odkaz ke komentáři

Ehm, nechci se v tom rejpat, ale co s vámi, studenty OWD, dělal ve 20 metrech???? Vždyť tam nemáte co dělat. BTW - nejste náhodou v Primorsku?

No a me slovensky instruktor v egypte vzal do devatenacti metru a to jsem mel za sebou ctvrtej dovolenkovej ponor v zivote.

Odkaz ke komentáři

No a me slovensky instruktor v egypte vzal do devatenacti metru a to jsem mel za sebou ctvrtej dovolenkovej ponor v zivote.

Co k tomu říct. By mě zajímalo, jak by se tvářil, kdyby se něco podělalo. Viděl jsem holku, která měla čerstvé papíry, pod vodou zazmatkovala a vyrazila k hladině. Nebyl to hezký pohled, ale možná by pomohl lidem, kteří si myslí, že je vždycky všecko v pohodě, aby si uvědomili, že to nemusí být  pravda. Já chápu, žes' tam s ním šel, nechápu, že Tě tam vzal. Za mě - debil.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...