Filip.J Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Právě jsem se vrátil z promítání Vlka z Wall Street - bylo to stylové, malý kinosál pronajatý pro uzavřenou společnost, a shlédl jsem to sjetý - sice jenom absinthem a pivem, ale i tak to bylo celkem příhodné. Vynikající zážitek. Domů jsem se dostal bez škrábnutí, tak doufám, že ráno to nebude jako v tom filmu ...jo, a taky mi dorazily ty nové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 (upraveno) žiju ale fráno umřu Upraveno 20. března 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 (upraveno) 21.březen............první letní ráno v Brně, očekáváme odpoledne 22 C..............to už by chtělo na pivní zahrádku Upraveno 21. března 2014 uživatelem swanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 žiju ale fráno umřu to je ten včera avizovaný večírek? já dovču na dnešek od šéfa nedostal. kolegáček si zakašlinká a hned může bejt od středy doma .... no nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 to je ten včera avizovaný večírek? já dovču na dnešek od šéfa nedostal. kolegáček si zakašlinká a hned může bejt od středy doma .... no nic ...Ti přeju ať Ti ta dnešní práce utíká, já jdu chcípnout někam do houští...............hlavu mám jak pátrací balon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Dnes v Ostravě 21 stupňů :-) na golfu by to bylo sice lepší než v práci, ale i tak dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 potěšila mě krásná holka v posilce bez podprsenky. chodit s tímhle na švihadlo by mělo být trestný. byla tak hezká že vypadala že ani neví co dělá, že to nebyla provokace. ale kdo ví. http://www.novinky.cz/koktejl/331092-americance-naridili-v-posilovne-at-schovava-sve-krasne-vypracovane-telo.html i když to není o švihadle. Jen o švihlých lidech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Mna dnes potesilo ze mam dceru po dvoch mesiacoch aspon na vikend ;-) www.lecreative.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 trochu zajímavého čtení na víkend se zajímavou poštovní anabází CH-NL-SE-CZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Po seřízení v NESTu mi Fortis B-42 GMT udělaly za tři dny +1 s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Po seřízení v NESTu mi Fortis B-42 GMT udělaly za tři dny +1 s. a tak to je tuze pěkné, to by mně také potěšilo. Snad si to i udrží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Ze moje Seiko oranzady jsou po ozdravnem pobytu u Tondaka konecne hotove, nova korunka, vycisteny a serizeny strojek, tlakovka taky v pohode a konecne si je budu moct zacit uzivat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Me dneska nadchla navsteva myho oblibenyho zahradnictvi, pokec s osazenstvem a malej nakup. No a nakonec i to sazeni v kratasech a tricku. Je to bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 cos nakoupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Jen drobnosti, likvidoval jsem dve okrasny traviny a jalovec, takze nahrady. Jochovec olsolisty, zlatici nejzelenejsi a sedoulek. K tomu jsem jeste sazel holandskej jilm J. Hillier, co jsem dostal loni od souseda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 pekny kousky.... me se doma uz par dni vali aubriety (chci je dat nad kamennou zidku, aby ji pokryly) a salix... snad zejtra vstanu a dokopu se to zasadit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Taricky jsou fajn. Salix kterej? Ja tu mam jeste Acer Ginala Tataricum, jen proutek, ale nejak nevim, kam s nim , uz nemam misto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 vrba - caprea (kilmarnok).. .. javory mi nejdou.. uz 2 ze 2 mi chciply... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Fakt jo? Ja myslel, ze javor je nesmrtelnej strom, ideal pro lemply jako ja . Clovek se furt uci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 ale tak ja nerikam, ze jinymu nepudou. mne proste zdechly, pac jsem asi vopravdovej lempl, narozdil od tebe, u kteryho mam trochu pocit, ze, ze je to jen recnicka vsuvka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky