Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Právě jsem se vrátil z promítání Vlka z Wall Street - bylo to stylové, malý kinosál pronajatý pro uzavřenou společnost, a shlédl jsem to sjetý - sice jenom absinthem a pivem, ale i tak to bylo celkem příhodné. Vynikající zážitek. Domů jsem se dostal bez škrábnutí, tak doufám, že ráno to nebude jako v tom filmu  :lol2:

...jo, a taky mi dorazily ty nové hodinky  :cool02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník swanieck

21.březen............první letní ráno v Brně, očekáváme odpoledne 22 C..............to už by chtělo na pivní zahrádku :cheers:

Upraveno uživatelem swanieck
Odkaz ke komentáři

žiju ale fráno     umřu

to je ten včera avizovaný večírek? :)

já dovču na dnešek od šéfa nedostal. kolegáček si zakašlinká a hned může bejt od středy doma .... no nic ...

Odkaz ke komentáři

to je ten včera avizovaný večírek? :)

já dovču na dnešek od šéfa nedostal. kolegáček si zakašlinká a hned může bejt od středy doma .... no nic ...

Ti přeju ať Ti ta dnešní práce utíká, já jdu chcípnout někam do houští...............hlavu mám jak pátrací balon

Odkaz ke komentáři

potěšila mě krásná holka v posilce bez podprsenky. chodit s tímhle na švihadlo by mělo být trestný. byla tak hezká že vypadala že ani neví co dělá, že to nebyla provokace. ale kdo ví.

http://www.novinky.cz/koktejl/331092-americance-naridili-v-posilovne-at-schovava-sve-krasne-vypracovane-telo.html :) i když to není o švihadle. Jen o švihlých lidech

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...