Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tenhle můj post asi nepatří ani do "Co mě dnes potěšilo" ani do "Co me dnes naštvalo" ale spíš by se to hodilo do "Co mě dneska zaujalo". Protože tu takové vlákno není, dám to sem.

Tak tedy, zaujalo mě, že jsou dneska v prodejní sekci už čtvery Bondovky :) . (Ony byly vlastně patery, ale jedny už zmizely kvůli nejasnému tahu).

Najdete je tady, tady, tady a tady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle můj post asi nepatří ani do "Co mě dnes potěšilo" ani do "Co me dnes naštvalo" ale spíš by se to hodilo do "Co mě dneska zaujalo". Protože tu takové vlákno není, dám to sem.

Tak tedy, zaujalo mě, že jsou dneska v prodejní sekci už čtvery Bondovky :) . (Ony byly vlastně patery, ale jedny už zmizely kvůli nejasnému tahu).

Najdete je tady, tady, tady a tady

Ani Pinďa to už nežere. Viď Pinďo, že nechceš bondovky?

Odkaz ke komentáři

no tak jsem trochu vahal, jestli to sem patri, ale potesilo mne to, takze jo.

sice to neni z dneska, ale z patku, ale i tak. jeden moc dobrej kamarad mne vzal na zakladnu (US AirForce, resp. RAF Lakenheath) na obed do Taco Bell a predtim me vzal k sobe, aby mi ukazal, kde pracuje. je nacelnik velitelskeho stanoviste (Chief of the Command Post), takze to byl takovej silenej bunkr, tezka ocelova vrata, a uvnitr povzbuzujici varovne napisy typu "V tomto zarizeni je povoleno pouzit smrtici sily" apod. Samozrejme zadne mobily apod. Ale bylo to zajimave, uvnitr velka obrazovka, kde byla zrovna v primem prenosu videolinka z Libyje (takovy ty zabery z pohledu letici bomby, ktere tak proslavila CNN behem "Prvni valky v Zalivu"). Jinak to tam vypadalo jako ridici stredisko NASA (aspon jak to je ve filmech) - zvukotesna prosklena kukan se dedikovanymi pocitaci pro velitele ruznych utvaru a pod tim obrovska kancelar a obrazovkama, projektorama, radou terminalu (oznacenych jako "Special Ops" apod, to byla sranda). bylo tam docela ticho, ale rikal, ze pred temi dvema tydny, kdyz mela vypuknout ta libyjska akce, tam tam byl hukot. oni tam odsud poslali dost maniku. i to letadlo, ktere tam minuly tyden spadlo (F-16, tusim), bylo z Lakenheath, rikal. jo, a kdyz mi ukazoval komunikacni centrum, tak tam nejdriv sel sam a naridil obsluze vypnout obrazovky... trochu paranoia, ale asi se to musi. no a to mexiko na obed bylo taky moc dobry.

Konec hlaseni. ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...