mechano Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Ty bláho. To je z první světové ne? Pěkné, zachovalé, echt vintážní. Hlavně všechno původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 nová dýmka a báječné pokouřeníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Že konečně po tři čtvrtě roce čekání dostal můj dodavatel modelů od výrobce SMS Seydlitz a v pondělí ho posílá. Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pearce Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Dnes doruceny balicek s hodinkami poslany z Filipin. Bez cla a DPH. Uz jsem v to moc nedoufal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 ze jsem uspesne zvladl dnesni teoretickej test v autoskole!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 že je moje malá šikovná po mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Tenhle můj post asi nepatří ani do "Co mě dnes potěšilo" ani do "Co me dnes naštvalo" ale spíš by se to hodilo do "Co mě dneska zaujalo". Protože tu takové vlákno není, dám to sem. Tak tedy, zaujalo mě, že jsou dneska v prodejní sekci už čtvery Bondovky . (Ony byly vlastně patery, ale jedny už zmizely kvůli nejasnému tahu). Najdete je tady, tady, tady a tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Tenhle můj post asi nepatří ani do "Co mě dnes potěšilo" ani do "Co me dnes naštvalo" ale spíš by se to hodilo do "Co mě dneska zaujalo". Protože tu takové vlákno není, dám to sem. Tak tedy, zaujalo mě, že jsou dneska v prodejní sekci už čtvery Bondovky . (Ony byly vlastně patery, ale jedny už zmizely kvůli nejasnému tahu). Najdete je tady, tady, tady a tady Ani Pinďa to už nežere. Viď Pinďo, že už nechceš bondovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Dnes dorazily Seiko SRP043K1 z Velké Británie za moc pěknou cenu. Prostě jsem musel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Dufam, že ma zajtra poteši jednoduchy maturitny test z francuzštiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Mě dnes potěšil nový přírůstek - Stowa Antea. A doufám, že mi budou dělat radost ještě hodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Steinharty marine II již nezdobí Ypovo zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Vylezu ráno z bytu a okolo mě projede červené Ferrari 355 Spider. Jak málo stačí ke štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Vlezu ráno na kafe, a tam frajer s Roládama a Orlíkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Vlezu ráno na kafe, a tam frajer s Roládama a Orlíkama... Jako najednou? No to musel být slušný magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Vlezu ráno na kafe, a tam frajer s Roládama a Orlíkama... Zrcadlo na toaletě? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 no tak jsem trochu vahal, jestli to sem patri, ale potesilo mne to, takze jo. sice to neni z dneska, ale z patku, ale i tak. jeden moc dobrej kamarad mne vzal na zakladnu (US AirForce, resp. RAF Lakenheath) na obed do Taco Bell a predtim me vzal k sobe, aby mi ukazal, kde pracuje. je nacelnik velitelskeho stanoviste (Chief of the Command Post), takze to byl takovej silenej bunkr, tezka ocelova vrata, a uvnitr povzbuzujici varovne napisy typu "V tomto zarizeni je povoleno pouzit smrtici sily" apod. Samozrejme zadne mobily apod. Ale bylo to zajimave, uvnitr velka obrazovka, kde byla zrovna v primem prenosu videolinka z Libyje (takovy ty zabery z pohledu letici bomby, ktere tak proslavila CNN behem "Prvni valky v Zalivu"). Jinak to tam vypadalo jako ridici stredisko NASA (aspon jak to je ve filmech) - zvukotesna prosklena kukan se dedikovanymi pocitaci pro velitele ruznych utvaru a pod tim obrovska kancelar a obrazovkama, projektorama, radou terminalu (oznacenych jako "Special Ops" apod, to byla sranda). bylo tam docela ticho, ale rikal, ze pred temi dvema tydny, kdyz mela vypuknout ta libyjska akce, tam tam byl hukot. oni tam odsud poslali dost maniku. i to letadlo, ktere tam minuly tyden spadlo (F-16, tusim), bylo z Lakenheath, rikal. jo, a kdyz mi ukazoval komunikacni centrum, tak tam nejdriv sel sam a naridil obsluze vypnout obrazovky... trochu paranoia, ale asi se to musi. no a to mexiko na obed bylo taky moc dobry. Konec hlaseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Zrcadlo na toaletě? :D No vidíš, to mě nenapadlo. V tomto případě to ale byl jeden velevážený člen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Vylezu ráno z bytu a okolo mě projede červené Ferrari 355 Spider. Jak málo stačí ke štěstí. wow, 355 je nádhernej stroj a pořád o něm přemýšlím....ten zvuk je prostě.... http://www.youtube.com/watch?v=_qtd2yxvVR0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky