M3maniac Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Toto mi dělá radost pokaždé když to vidím a hlavně slyším http://www.youtube.com/watch?v=kKKJdRSI-R8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Little_w: A co tam měli za hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Little_w: A co tam měli za hodinky? Tipnul bych si Doomsday Clock wow, 355 je nádhernej stroj a pořád o něm přemýšlím....ten zvuk je prostě.... http://www.youtube.com/watch?v=_qtd2yxvVR0 Tohle je jedna z mála situací, kdy si majitel toho žlutýho Porsche musel připadat vyloženě trapně podměrečnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Tohle je jedna z mála situací, kdy si majitel toho žlutýho Porsche musel připadat vyloženě trapně podměrečnej Podle křídla bych to Porsche tipoval na Carrera Turbo, takže zase tak podměrečnej asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Tak mam doma konecne plovouci podlahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Dnes jsem zašel po třinácti letech k zubákovi. Všehovšudy mně opravil prastarou (a jedinou) plombu a našel dva minikazy, které odvrtal a ani je nemusel zakrývat. Jó, to je tak, když se někdo nehrabe po večerech v hodinkách, ale ve svojí hubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Podle křídla bych to Porsche tipoval na Carrera Turbo, takže zase tak podměrečnej asi ne Podměrečnej jedině v tom zvuku, ta 911 turbo má 408 koní a F355 jen v uvozovkách 381 :-) ve své době největší ryvalové s maximálkou 295 pro F a 290 pro 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Nová sekačka a první letošní sečba, krásnej pocit . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Vylezu ráno z bytu a okolo mě projede červené Ferrari 355 Spider. Jak málo stačí ke štěstí. má smysl to nějak komentovat? sobota, Masarykův okruh Brno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 a co si sekal ? já jenom jestli už mám jet na potulku na chatu (doma na dvorku máme ještě prt - nedalo by se to ani hulit) Tady v Polabí to roste hrozně rychle. Na pár místech už to bylo dokonce přerostlý. Řek bych, že byl nejvyšší čas! Se zase někdy zastav, ti ukážu, jak vypadá tráva . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Little_w: A co tam měli za hodinky? Tipnul bych si Doomsday Clock podle poradi vyskytu: 1. Timex 2. Casio 3. Polar vsechno samozrejme digi. gilius by mel radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 ze jsem konecne ziskal ridicak!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 má smysl to nějak komentovat? sobota, Masarykův okruh Brno no tak pokud mate zajem o Ferrari tak u nas je to hlavni cena ve spotrebitelske soutezi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Se zase někdy zastav, ti ukážu, jak vypadá tráva . Počkej za pár let, to se ti to machruje, když to máš první sezónu Další zimu ti to sežere sněhová plíseň a pak se ti tam chytí bordel z okolních polí a luk. Pokud to teda neni fake a nedal sis rovnou koberec, ten ti vypelichá do půlky léta. Che... edit: abych tu jen neplkal, rozmístil jsem po zahradě solární lampičky a těší me, že sluníčko nakoplo po půl roce baterky - že lampičky za pár korun potáhnou už třetí sezónu jsem nečekal. Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Přestože je to ve své podstatě tragikomický příběh, tak mě to dnes opravdu rozesmálo, aneb http://info.photowatches.eu/2011/04/jak-jsem-dostal-obrazek/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 tak takhle jsem se fakt dlouho nenasmál.. takhle se nechová ani odvržená milenka, kluku jedna ušatá.. upřímně tě lituju.. jestli chceš zajistím ti místo u nás ve skladu tam by se ti líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Přestože je to ve své podstatě tragikomický příběh, tak mě to dnes opravdu rozesmálo, aneb http://info.photowatches.eu/2011/04/jak-jsem-dostal-obrazek/. Jojo, já tenhle případ znám, slyšel jsem to vyprávění už docela dávno, je to takové tragikomické no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Přestože je to ve své podstatě tragikomický příběh, tak mě to dnes opravdu rozesmálo, aneb http://info.photowatches.eu/2011/04/jak-jsem-dostal-obrazek/. A je myšleno "rozesmálo" nebo jen rozesmálo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Che. Je to vtipný. Pointa výborná. Někdy si rád poslechnu verzi gentlemanovu. To už je holt profesní deformace mít vše verifikované druhým zdrojem Mě právě potěšil Snow. Vytiskl jsem si texty o Rolexu z jeho odkazu, žena a dcery spí, právě jsem si v klidu v křesle některé z nich přečetl a zjistil jsem spoustu nových věcí. Hodinky jsou krásný koníček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Ad rozchod: Vtipný to je. Smutně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky