Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Little_w: A co tam měli za hodinky? :)

Tipnul bych si Doomsday Clock :)

wow, 355 je nádhernej stroj a pořád o něm přemýšlím....ten zvuk je prostě....

http://www.youtube.com/watch?v=_qtd2yxvVR0

Tohle je jedna z mála situací, kdy si majitel toho žlutýho Porsche musel připadat vyloženě trapně podměrečnej :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle křídla bych to Porsche tipoval na Carrera Turbo, takže zase tak podměrečnej asi ne

Podměrečnej jedině v tom zvuku, ta 911 turbo má 408 koní a F355 jen v uvozovkách 381 :-) ve své době největší ryvalové s maximálkou 295 pro F a 290 pro 911

Odkaz ke komentáři

Vylezu ráno z bytu a okolo mě projede červené Ferrari 355 Spider. Jak málo stačí ke štěstí.

má smysl to nějak komentovat? :whistle:

sobota, Masarykův okruh Brno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

a co si sekal ? já jenom jestli už mám jet na potulku na chatu (doma na dvorku máme ještě prt - nedalo by se to ani hulit)

Tady v Polabí to roste hrozně rychle. Na pár místech už to bylo dokonce přerostlý. Řek bych, že byl nejvyšší čas!

Se zase někdy zastav, ti ukážu, jak vypadá tráva :D.

Odkaz ke komentáři

Se zase někdy zastav, ti ukážu, jak vypadá tráva :D.

Počkej za pár let, to se ti to machruje, když to máš první sezónu :D

Další zimu ti to sežere sněhová plíseň a pak se ti tam chytí bordel z okolních polí a luk.

Pokud to teda neni fake a nedal sis rovnou koberec, ten ti vypelichá do půlky léta.

Che... :D

edit: abych tu jen neplkal, rozmístil jsem po zahradě solární lampičky a těší me, že sluníčko nakoplo po půl roce baterky - že lampičky za pár korun potáhnou už třetí sezónu jsem nečekal.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Che. Je to vtipný. Pointa výborná. Někdy si rád poslechnu verzi gentlemanovu. To už je holt profesní deformace mít vše verifikované druhým zdrojem ;)

Mě právě potěšil Snow. Vytiskl jsem si texty o Rolexu z jeho odkazu, žena a dcery spí, právě jsem si v klidu v křesle některé z nich přečetl a zjistil jsem spoustu nových věcí. Hodinky jsou krásný koníček...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...