Tondaa73 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 My kdyz jedeme do Italie vyhledavame cilene retez Eurospin a tam bereme cestou zpet vina, vzdy tak 100-120 lahvi, prosecco do 3 eur, chianti do 4, ruzovky, pinot grigio, rosso toscano, obycejny vina, ale tezce pitelny a za neprekonatelnou cenu - a vubec se za to nestydim pri nasi spotrebe :-)Díky, Eurospin, píši si....
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 ja kdyz uz vino, tak esterajch, konkretne Wachau, Kamptal - GrüVe, ideal Federspiel..
Návštěvník Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 My kdyz jedeme do Italie vyhledavame cilene retez Eurospin a tam bereme cestou zpet vina, vzdy tak 100-120 lahvi, prosecco do 3 eur, chianti do 4, ruzovky, pinot grigio, rosso toscano, obycejny vina, ale tezce pitelny a za neprekonatelnou cenu - a vubec se za to nestydim pri nasi spotrebe :-) Já někde v rádiu slyšel, že slušný víno ve Francii se nedá za 2 nebo 3 éčka vyrobit, ale od 6 a výš euro je výběr velký. tak se toho tak nějak pocitově držím. Pravda je, že když jsem si koupil ze zvědavosti pár červených okolo toho kila, tak jsem jsem zklamanej. fádní nezajímavý červený z Francie, když bylo z Nového světa (JAR, Chile), tak hnusně "nabarikovaný", že mi to nechutnalo. Za to kilo radši koupím sudovku, když vím, že je od slušného vinaře
siwi Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Jsem díky této diskusi dostal takovou chuť na dobré vínko, že jsem se rozpomněl na doporučení jednoho kamaráda ohledně vinotéky a zašel tam. Mám rád polosladká až sladká vína, což je někdy dost problém sehnat. Tady ale slečna měla slušný výběr, tak jsem neodolal. Už se nemůžu dočkat, až ochutnám
Tazz Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Jsem díky této diskusi dostal takovou chuť na dobré vínko, že jsem se rozpomněl na doporučení jednoho kamaráda ohledně vinotéky a zašel tam. Mám rád polosladká až sladká vína, což je někdy dost problém sehnat. Tady ale slečna měla slušný výběr, tak jsem neodolal. Už se nemůžu dočkat, až ochutnámHmm, to vypadá velice dobře, také mám rád polosladká/sladká, občas kupuji víno od Lahofer - Pálava a Tramín červený - mohu doporučit
Wanderer Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Sakra chlapi mějte aspoň slitování. Jeden by si taky něco otevřel a musí bejt ve střehu, páč musí bejt v pohotovosti a neví kdy bude řídit. V Lidlu na mě taky nic nezbylo...
jovani Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Tento z Benátek, brácha tam byl na víkend, tak jsem ho pověřil :-) skoda ze to nejde poslat postou, aspon do SR nie
panedge Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Mam strasne rad podzim,uz se tesim na rozpaleny kamna v kuchyni
alex09 Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 (upraveno) Tak jsem konecne videl film Expendables 3. No, asi nejslabsi dil serie. Ale co me potesilo - ve dvou scenach, které jsou z baru, piji Budejovicky budvar. (V te druhe nektere postavy jestě nejake jine pivo, ale nevypada to jako the Bud I kdyz by to bylo Supr provokativni :) A o tom, ze to vzdycky byla prehlidka velkych stroju na zapesti ani nemluve Upraveno 23. srpna 2014 uživatelem alex09
Peta-Biker Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 (upraveno) Dneska jsem dostal paradni darecky :-) Upraveno 23. srpna 2014 uživatelem Peta-Biker 1
Daemonultimate Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Dneska jsem dostal paradni darecky :-)Krásná ruční práce, mám k něčemu gratulovat, nebo to bylo jen tak?Mám od dcery podobně udělanej náramek na ruku.
Peta-Biker Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Jen tak, byl jsem hodny :-) Naramky mam taky, ale ty figurky jsou bozi.
gorlo Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Že víno z Lidlu po druhé skleničce chutnalo víc než po první, kdy jsem šel hledat hrnec a hřebíček. A zase viděl film Scott Pilgram, počítám, že nás bylo tak dohromady pět v cele zemi.
siwi Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Jsem díky této diskusi dostal takovou chuť na dobré vínko, že jsem se rozpomněl na doporučení jednoho kamaráda ohledně vinotéky a zašel tam. Mám rád polosladká až sladká vína, což je někdy dost problém sehnat. Tady ale slečna měla slušný výběr, tak jsem neodolal. Už se nemůžu dočkat, až ochutnám DSCN3358.JPG Tak bobule chutnaly. Oboje! Mohu vřele doporučit všem, co mají rádi takové typy vína.
McStinger Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Mňa dnes potešil vrabec, taký hastroš, či si prišiel vypýtať keks. Keď videl, ako manželka rozbaľuje keksík ku káve, drzo si sadol na stôl a vyčítavo na ňu pozeral. Tak si potom odo mňa bral z ruky.
zhrado Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 V Blave na káve pri Dunaji? Tiež sme tam toto zažili
Daemonultimate Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 Jen jestli neni na klíček moc pěkná momentka.Připomněla mi jak jsem před šesti lety šel kolem plotu a už z dálky vidim něco modrýho, tak jsem po tom chňapl a od tý doby máme anduláka Pepíka doma.
McStinger Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 (upraveno) V Blave na káve pri Dunaji? Tiež sme tam toto zažili Hej, Eurovea, zvykneme tam sem-tam v sobotu alebo v nedeľu okolo obeda posedieť. Zvieratá naozaj strácajú rešpekt. Včera som išiel domov, pred vchodom holub čosi vydzobával z chodníka. Tak nejak automaticky som predpokladal, že odletí a on nie. Skoro som naňho stúpil, zavrávoral som a dupol vedľa neho. A on nič, spokojne sa kŕmil ďalej. Ale objavila sa mačka a bleskovo odštartoval. Upraveno 23. srpna 2014 uživatelem McStinger
Doporučené příspěvky