Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Těší mne, že jsem ze špitálu zase doma; levačka je bez želez a pravačce se dostalo kousek čerstvý kosti z pánve, tak se to snad chytne a začne se hojit taky .-)

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 18:18, Krakonosh napsal:

Hlod dne: 9? quartz watch is probably more accurate than a Rolex. Then again, a photograph is more accurate than a Monet.   :D

Výborný s lehkou úpravou jsem ho hned použil :)

Odesláno
  V 4. 9. 2014 v 18:10, nAscA napsal:

Vcera jsem potkal meho oblibeneho herce /William Fichtner/, hral v Prison Break, Black Hawk Down atd.

no a co měl teda za hodinky???? :lol2:

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 18:22, Jivl napsal:

Na žabožrouty mám osobní embargo už pár let, kdo někdy musel použít pařížské letiště ví proč. Tenhle národ vyvraždil svou lepší část sekerou a ten zbytek co zůstal se neumí chovat. Podle toho vypadá jejich produkce, a jednání s nimi je tragický.  Žabožroutský auto NIKDY, sýry jsou vynikající v Holandsku, a dobrého vína je všude dost.

Odesláno
  V 4. 9. 2014 v 18:10, nAscA napsal:

Vcera jsem potkal meho oblibeneho herce /William Fichtner/, hral v Prison Break, Black Hawk Down atd.

Toho nachytat v Praze, tak si vezmu autogram. Mám ho zafixovaného hlavně z Drive Angry, taková kravinka, ale strašně mě v tom filmu baví - víc než Nicolas Cage v hlavní roli  :punk:

Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 6:07, panedge napsal:

A co si terpve musej říkat Francouzi o takových umouněných,špinavých nevychovaných dobytkách z Čech.

to ti reknu presne. Na benzince pri tankovani vyleze ven a vyfoti si auto. Kdyz sem se zeptal proc to dela tak odpoved byla "people like you do not like to pay"

Chovaji se i v chateau k cechum blbe ale-asi-sami vi proc

Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 6:18, Filip.J napsal:

Toho nachytat v Praze, tak si vezmu autogram. Mám ho zafixovaného hlavně z Drive Angry, taková kravinka, ale strašně mě v tom filmu baví - víc než Nicolas Cage v hlavní roli  :punk:

Kdyz mne se libilo jak si tak anonymne vykracuje pres Karluv most, nikym nepoznan, sluchatka v usich. Nechtel jsem otravovat.

Odesláno
  V 5. 9. 2014 v 6:19, SCIFI napsal:

to ti reknu presne. Na benzince pri tankovani vyleze ven a vyfoti si auto. Kdyz sem se zeptal proc to dela tak odpoved byla "people like you do not like to pay"

Chovaji se i v chateau k cechum blbe ale-asi-sami vi proc

Buranů a blbců je všude +- stejný procento :)

Odesláno

.. sem na magnetoterapii s pazourou, vesele si sufruju na mobilu chronomag a doktor, co sel okolo povida : to byste nemel, upozorneni mate na dverich! .. tak jsem si hned vzpomnel na jaromira z vesnicky me strediskove. nakonec me potesilo, ze ajfoun, zda se, dal funguje...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...