sery.vlk Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Těší mne, že jsem ze špitálu zase doma; levačka je bez želez a pravačce se dostalo kousek čerstvý kosti z pánve, tak se to snad chytne a začne se hojit taky .-)
prischera Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 3. 9. 2014 v 18:18, Krakonosh napsal: Hlod dne: 9? quartz watch is probably more accurate than a Rolex. Then again, a photograph is more accurate than a Monet. Výborný s lehkou úpravou jsem ho hned použil
nAscA Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Vcera jsem potkal meho oblibeneho herce /William Fichtner/, hral v Prison Break, Black Hawk Down atd. 1
gougy Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 V 4. 9. 2014 v 18:10, nAscA napsal: Vcera jsem potkal meho oblibeneho herce /William Fichtner/, hral v Prison Break, Black Hawk Down atd.no a co měl teda za hodinky????
nAscA Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Mel dlouhy rukav, byla zima. Kdyby nemel sluchatka, tak bych se ho i zeptal
marosh Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 nAscA: V Black Hawk Down byl autenticky výborný...
African Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Kamarádovi se narodil kluk, juchů :-) vysranej z toho jak lečo, pecka...
mondeo2 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 (upraveno) a dnešní práce, taky dobrá akce těsně před koncem záznamu Upraveno 4. září 2014 uživatelem mondeo2
African Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Pěkná pecka, ale ten mrak vzadu taky není úplně zas tak zlej...
straspol Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 3. 9. 2014 v 18:22, Jivl napsal: Mne žabožrouti, už jsem si chystal malé osobní embargo (na jejich víno a sýry).http://zpravy.idnes.cz/francie-nedoda-rusku-dve-vysadkove-lode-mistral-fti-/zahranicni.aspx?c=A140903_180756_zahranicni_ert#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6Na žabožrouty mám osobní embargo už pár let, kdo někdy musel použít pařížské letiště ví proč. Tenhle národ vyvraždil svou lepší část sekerou a ten zbytek co zůstal se neumí chovat. Podle toho vypadá jejich produkce, a jednání s nimi je tragický. Žabožroutský auto NIKDY, sýry jsou vynikající v Holandsku, a dobrého vína je všude dost.
panedge Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 A co si terpve musej říkat Francouzi o takových umouněných,špinavých nevychovaných dobytkách z Čech.
SCIFI Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 4:42, straspol napsal: , a dobrého vína je všude dost. lol, tohle chce do pametihodnosti :-)
Filip.J Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 4. 9. 2014 v 18:10, nAscA napsal: Vcera jsem potkal meho oblibeneho herce /William Fichtner/, hral v Prison Break, Black Hawk Down atd.Toho nachytat v Praze, tak si vezmu autogram. Mám ho zafixovaného hlavně z Drive Angry, taková kravinka, ale strašně mě v tom filmu baví - víc než Nicolas Cage v hlavní roli
SCIFI Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 6:07, panedge napsal: A co si terpve musej říkat Francouzi o takových umouněných,špinavých nevychovaných dobytkách z Čech.to ti reknu presne. Na benzince pri tankovani vyleze ven a vyfoti si auto. Kdyz sem se zeptal proc to dela tak odpoved byla "people like you do not like to pay" Chovaji se i v chateau k cechum blbe ale-asi-sami vi proc
nAscA Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 6:18, Filip.J napsal: Toho nachytat v Praze, tak si vezmu autogram. Mám ho zafixovaného hlavně z Drive Angry, taková kravinka, ale strašně mě v tom filmu baví - víc než Nicolas Cage v hlavní roli Kdyz mne se libilo jak si tak anonymne vykracuje pres Karluv most, nikym nepoznan, sluchatka v usich. Nechtel jsem otravovat.
Chumpus Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 V 5. 9. 2014 v 6:19, SCIFI napsal: to ti reknu presne. Na benzince pri tankovani vyleze ven a vyfoti si auto. Kdyz sem se zeptal proc to dela tak odpoved byla "people like you do not like to pay"Chovaji se i v chateau k cechum blbe ale-asi-sami vi procBuranů a blbců je všude +- stejný procento
montemar Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 .. sem na magnetoterapii s pazourou, vesele si sufruju na mobilu chronomag a doktor, co sel okolo povida : to byste nemel, upozorneni mate na dverich! .. tak jsem si hned vzpomnel na jaromira z vesnicky me strediskove. nakonec me potesilo, ze ajfoun, zda se, dal funguje...
Doporučené příspěvky