Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem trochu googlil a česká piva mají pH mezi 4,1 - 4,9, takže kyselá.

Mea culpa, omlouvám se za šíření urban legend...

Odesláno

v iOS 8 konečně čísla týdnů v kalendáři a diktování v češtině (funguje velice dobře) a zítra na Moravu do sklípků, povedená druhá polovina týdne

Odesláno

Mikulovské vinobraní? :wine: Jedou tam všichni z mého okolí, má rodina bohužel nemá čas...

V 10. 9. 2014 v 21:05, Tazz napsal:

v iOS 8 konečně čísla týdnů v kalendáři a diktování v češtině (funguje velice dobře) a zítra na Moravu do sklípků, povedená druhá polovina týdne

Odesláno
  V 10. 9. 2014 v 21:09, African napsal:

Mikulovské vinobraní? :wine:

Kdepak, máme z práce malej teambuilding a jedem (jezdíme tam 2x do roka) do V. Bílovic, bydlení na vinohradu, maj to tam moc krásný, moc příjemný lidi
Odesláno

Ředitelskej nám ve firmě rozdal obálky a zaplatil nám tak celou expedici na Mont Blanc a ještě zbyde nějákej ten Eurák na francouzké pívečko :clap: Hned se líp maká, za týden odjezd, jak já se těším .... :photo:  

Odesláno
  V 10. 9. 2014 v 21:54, Tazz napsal:

Kdepak, máme z práce malej teambuilding a jedem (jezdíme tam 2x do roka) do V. Bílovic, bydlení na vinohradu, maj to tam moc krásný, moc příjemný lidi

Tak se koukej stavit u Oplustilu v hodinarstvi a pozdravuj tam!

:-)

Odesláno
  V 11. 9. 2014 v 7:20, Murphy97 napsal:

Tak se koukej stavit u Oplustilu v hodinarstvi a pozdravuj tam!

:-)

Pokud bude čas, tak se tam mrknu
Odesláno

Ty mě štveš, když jsem tu krásku objevil, tak už jsem byl asi patnáctej :cheers:

V 11. 9. 2014 v 7:27, KFL napsal:

Mě potěšil balíček od Rybize :).

Odesláno (upraveno)

Přežil jsem zubaře. Opět jsem plnochrupý savec. Nemám to rád, ty jejich aparáty a vrtítka.

Ty ebely ,to se povedlo! Hned se jdu juknout,jestli tam ještě jsou.

Upraveno uživatelem saida
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...