Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

... anebo na Radhošti půlkilová kachna se zelim   :clap:

Tos je potěšil. :lol2:

A mě vlastně taky. Když jsem si představil, jak se tváří po přečtení tvého postu, chudáci... Hezky jsem se zasmál a zase je den lepší. :)

Chlapi, tak dnes se zas pro změnu budu smát já. Právě se vraždí 5 kachýnek domácích, takže honem rozpíct troubu a vyklidit mrazák, aby to bylo kam narvat. No, ta trouba musí po pravdě počkat do víkendu, ale ten už je vlastně za dveřmi, takže pohoda :cheers: 

Odesláno

Jen cca 600 km jižněji ;). 28 C a jasno.

Slyšel jsem, ze doma hnus, koukám ted na ceste jak uz se to pomalu meni :(. To zas bude víkend ..

Odesláno (upraveno)

..jo Ondro..má to tak být až do pondělí..temno a déšť.. :(

potěšilo mě tohle:

Policie zadržela podezřelého z vraždy dívky v Klášterci

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Tak to me potěšilo taky. A jeste vice by me potěšilo obnovení některých trestu .. Na takové sv..e neni na tomto světe metr:(

Odesláno

Dneska jsem potkal po spousta letech holku,s kterou jsem chodil v 18,je furt pěkná,ale o to nejde,vlastně jsem se spíš zhrozil,když si člověk řekne,že jsem s ní chodil před dvaceti lety :crying_anim02:

Odesláno

Dneska jsem potkal po spousta letech holku,s kterou jsem chodil v 18,je furt pěkná,ale o to nejde,vlastně jsem se spíš zhrozil,když si člověk řekne,že jsem s ní chodil před dvaceti lety :crying_anim02:

jo tak to jsem si zažil taky, jen u mě to bylo před čtvrt stolením................ale furt tam něco bylo............... :wub:

Odesláno

Od října jsem zase ve watch-bussinesu :-)

Čas od času mě napadne, že tohle by i mě asi bavilo.

Tenhle koníček mě přece jen provází už slušnou řádku let.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...