Tondaa73 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) potesilo - dostal som vyborny projekt vo Viedni - kedysi som tam zil nejaku dobu, tak popri foteni si najdem cas oprasit kontakty...nepotesilo - kua vstavat teraz o 2.30 rano je dost neprijemne!Tak na CHmag ti to trvalo jen pár minut.... Upraveno 2. října 2014 uživatelem Tondaa73
matt81 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Já moc takhle publicitu nemusím, takže s dovolením radši zůstanu "anonymní". Díky za pochopení. osobne si myslim ze toto je snad jedine forum kde si ludia nezavidia a rovnako akceptuju rozhodnutie druheho ...takze palec hore a prijemnu dovolenku maxigabrielg, 2:30 je fajn, to ja vtedy preistotu chodim naopak spavat Upraveno 2. října 2014 uživatelem matt81
dieegoo Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Poslední dva týdny mě těšila vydařená dovolená. Návrat do práce bude fakt těžký.... 1
Murphy97 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 peckb, to musel bejt super zazitek ;-) ja na LM chodil jen Viktorku Plzen, ale i tak byla atmosfera paradni. Vzdy jsem mel husinu, kdyz na zacatku zacla znit znelka LM a delalo se choreo ;-)Real hral v plne sestave, sedeli jsme ve treti rade, takze super. Jen ten mistni styl fandeni - kombinace hrdosti na jedne strane a zaroven vecny pocit ublizenosti. Jo, a seminka ze slunecnic mam jeste ted za trickem :-)
matt81 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) dieegoo, nadhera, kde to presne je? ...ja musim vydrzat este dva tyzdne Upraveno 2. října 2014 uživatelem matt81
dieegoo Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 kde to presne je? . Marsa Alam, Egypt 1
sta Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 flydubai zacne od prosince litat do Dubaje z Bratislavy. Zpatecni letenka za 400eur, viza uz nejsou treba, takze parada :-)
Klotzman Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Prolezl jsem technickou a bez přípravy. S hrůzou jsem zjistil, že mám STK půl roku propadlou (a jak dobře se to bez ní jezdilo), zejtra potřebuju jet, tak jsem po obědě shodil puklice a vyrazil. Sice technik trochu koukal na tu slámu v motoru a pylovej filtr plnej jehličí, ale překousl to bez poznámek Dobrej řízek - "hmm.., nesvítí vám žárovky na SPZetce..." - DUS DUS DUS (rány pěstí do plechu) - "a hele, už nám to svítí..."
Jimmy-Jimmy Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Dnes mě potěšila zásilka z Mavexu. Pěkné dva nové řemeny, dále nová vložka lunety do PSI. No a na konec jedna motýlová spona. Hurá to dát do hromady a šup na ruku. PS. musím vygooglovat jak vyměnit tu vložku lunety.
Viktor Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Vše nej, Frantiku.Nemenuje se navíc ta tvoje kočka Marina? To by pak bylo hluboký.
African Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Naposlední chvíli jsem zjistil, že vedle ve vesnici dávají vítězné horolezecké filmy z festivalu a už sedím v kině a už popíjím šampaňské, pohoda :-)Jo a všechno nejlepší Františku, nejsi nějakej mladej? Nebo si už deset každej rok ubíráš :-) Upraveno 2. října 2014 uživatelem African
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) vsetko najlepsie!!!A originalny darcek!FRANTIK!!! Upraveno 2. října 2014 uživatelem maxigabrielg
Návštěvník Alda Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Dnes 36 :-))))Toz gratulace ogare. Na zivo vypadas starsi. Jo a ten dort mi tvarem pripomina krygl. Je videt, ze si pri vyrobe dohlizel
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 Vše nej, Frantiku.Nemenuje se navíc ta tvoje kočka Marina? To by pak bylo hluboký.Skoro :-)
matt81 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) sta, dobra sprava pre BA letisko, ale ja zatial radsej s Emirates 777 za 500? Upraveno 2. října 2014 uživatelem matt81
Boudy Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 (upraveno) Fše nej Franto, ale dávat sem fotky fejků, no nevím :-) , ještě štěstí, že jsi nedal odkaz na e-shop ;-) Edit: určitě ale odkaz zašleš v SZ, že??? Upraveno 2. října 2014 uživatelem Boudy
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Odesláno 2. října 2014 To sou pravý.......uvnitř jsou meruňky :-)
Doporučené příspěvky