Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

potesilo - dostal som vyborny projekt vo Viedni - kedysi som tam zil nejaku dobu, tak popri foteni si najdem cas oprasit kontakty...

nepotesilo - kua vstavat teraz o 2.30 rano je dost neprijemne!

Tak na CHmag ti to trvalo jen pár minut....  :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno (upraveno)

Já moc takhle publicitu nemusím, takže s dovolením radši zůstanu "anonymní". Díky za pochopení.

osobne si myslim ze toto je snad jedine forum kde si ludia nezavidia a rovnako akceptuju rozhodnutie druheho ;) ...takze palec hore a prijemnu dovolenku  B)

maxigabrielg, 2:30 je fajn, to ja vtedy preistotu chodim naopak spavat :)

Upraveno uživatelem matt81
Odesláno

peckb, to musel bejt super zazitek ;-) ja na LM chodil jen Viktorku Plzen, ale i tak byla atmosfera paradni. Vzdy jsem mel husinu, kdyz na zacatku zacla znit znelka LM a delalo se choreo ;-)

Real hral v plne sestave, sedeli jsme ve treti rade, takze super. Jen ten mistni styl fandeni - kombinace hrdosti na jedne strane a zaroven vecny pocit ublizenosti. Jo, a seminka ze slunecnic mam jeste ted za trickem :-)

Odesláno (upraveno)

dieegoo, nadhera, kde to presne je? ...ja musim vydrzat este dva tyzdne

Odesláno

Prolezl jsem technickou a bez přípravy. S hrůzou jsem zjistil, že mám STK půl roku propadlou (a jak dobře se to bez ní jezdilo), zejtra potřebuju jet, tak jsem po obědě shodil puklice a vyrazil. Sice technik trochu koukal na tu slámu v motoru a pylovej filtr plnej jehličí, ale překousl to bez poznámek :) Dobrej řízek - "hmm.., nesvítí vám žárovky na SPZetce..." - DUS DUS DUS (rány pěstí do plechu) - "a hele, už nám to svítí..."

Odesláno

Dnes mě potěšila zásilka z Mavexu. Pěkné dva nové řemeny, dále nová vložka lunety do PSI. No a na konec jedna motýlová spona. Hurá to dát do hromady a šup na ruku.

post-36434-0-57147800-1412263246_thumb.jpg

post-36434-0-39477100-1412263258_thumb.jpg

post-36434-0-11602700-1412263268_thumb.jpg

post-36434-0-11126500-1412263278_thumb.jpg

post-36434-0-14000400-1412263288_thumb.jpg

post-36434-0-55125400-1412263295_thumb.jpg

PS. musím vygooglovat jak vyměnit tu vložku lunety.

Odesláno (upraveno)

Naposlední chvíli jsem zjistil, že vedle ve vesnici dávají vítězné horolezecké filmy z festivalu a už sedím v kině a už popíjím šampaňské, pohoda :-)

Jo a všechno nejlepší Františku, nejsi nějakej mladej? Nebo si už deset každej rok ubíráš :-)

Upraveno uživatelem African
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

vsetko najlepsie!!!

A originalny darcek!

FRANTIK!!!

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Návštěvník Alda
Odesláno

Dnes 36 :-))))

Toz gratulace ogare. Na zivo vypadas starsi. Jo a ten dort mi tvarem pripomina krygl. Je videt, ze si pri vyrobe dohlizel :)

Odesláno (upraveno)

sta, dobra sprava pre BA letisko, ale ja zatial radsej s Emirates 777 za 500?

Odesláno (upraveno)

Fše nej Franto, ale dávat sem fotky fejků, no nevím :-) , ještě štěstí, že jsi nedal odkaz na e-shop ;-)

Edit: určitě ale odkaz zašleš v SZ, že???

Upraveno uživatelem Boudy
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...