instant Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Potesilo ma toto zakutie v Lufthansa senator loungi na letisku vo Washingtone. Po vsetkych tych Rolexoch za poslednych 10 dni je to ako z ineho sveta - a skutocne pekne hodiny.
Toams Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 (upraveno) Potesil ma kamos, co mi doviezol custom made putter od Davida Millsa (T.P.Mills Softtail), sluchatka Harman Kardon CL a flasku Glen Garioch 12 yo ... Vianoce v oktobri Upraveno 20. října 2014 uživatelem Toams
Horhe Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Dneska mi dorazil takovejhle pěknej balíček a rázem mám čupr čína kombo
gougy Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 potěšila reinstalace kdo ví čeho na mém noťasu a fakt, že funguju (neb tedy alespoň to PC funguje)
Jivl Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Obávám se však, že časové zóny nejsou v reálu posunuty i o minuty.............. Potesilo ma toto zakutie v Lufthansa senator loungi na letisku vo Washingtone. Po vsetkych tych Rolexoch za poslednych 10 dni je to ako z ineho sveta - a skutocne pekne hodiny.
Qvido Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Obávám se však, že časové zóny nejsou v reálu posunuty i o minuty..............taky na to koukám, to není zrovna dobrá reklama
villain83 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Koukam na to, to je jiny dabing, nez znam! Tady dela Belmonda Triska, nebo? Krampol je v tomhle filmu tragicky. a povíš mi,co to měl za vintžní Suby?Mám na mysli model.Docela by mě to zajímalo,těch záběrů tam bylo celkem dost...
African Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Přiletěli afričani, hned mezi dveřmi jsme jim změřili teplotu a je to good, ebolu nedotáhli :-) jen mě překvapilo, že letěli přes Dubai na Prahu a nikde žádná kontrola, otázky, prostě vůbec nic, zajímavé...
filo-boxer Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 a povíš mi,co to měl za vintžní Suby?Mám na mysli model.Docela by mě to zajímalo,těch záběrů tam bylo celkem dost...Mely by to byt Rolex Sub 1680. Jinak jsem byl nakonec celkove zklaman, Triska byl super ale nektere sceny byly necitlive sestrihane, hlavne ta posledni, ustrihli Belmonda, ustrihli Morriconeho...
FrantisekH Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Přiletěli afričani, hned mezi dveřmi jsme jim změřili teplotu a je to good, ebolu nedotáhli :-) jen mě překvapilo, že letěli přes Dubai na Prahu a nikde žádná kontrola, otázky, prostě vůbec nic, zajímavé...a odkzd jsou? treba jsou z mimo rizikove oblasti..
African Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 a odkzd jsou? treba jsou z mimo rizikove oblasti..Jižní Afrika, ta riziková není :-) ale stejně to je divný...
honzyk Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 jestli jsem dobře sledoval zprávy tak kontroly začnou od zítra
quest987 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Jižní Afrika, ta riziková není :-) ale stejně to je divný...doufám , že je i bezriziková tanzanie tam ted letel sef na dovolenou
African Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 No nevím, tak když nečapnou ebolu, tak je zastřelí teroristi Blbej černej humor, omluvám se, ale to bylo první co mě napadlo" doufám , že je i bezriziková tanzanie tam ted letel sef na dovolenou
quest987 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 No nevím, tak když nečapnou ebolu, tak je zastřelí teroristi Blbej černej humor, omluvám se, ale to bylo první co mě napadlo" v pohodě aspon bych pobočku přebral po nem
African Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 v pohodě aspon bych pobočku přebral po nem
FrantisekH Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 a ten pofírung co kouká ze stropu to je pro případ až ti přinesou fakturu a ty to nedáš?
Doporučené příspěvky