Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Potesil ma kamos, co mi doviezol custom made putter od Davida Millsa (T.P.Mills Softtail), sluchatka Harman Kardon CL a flasku Glen Garioch 12 yo ... Vianoce v oktobri :D

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno

Obávám se však, že časové zóny nejsou v reálu posunuty i o minuty..............

Potesilo ma toto zakutie v Lufthansa senator loungi na letisku vo Washingtone. Po vsetkych tych Rolexoch za poslednych 10 dni je to ako z ineho sveta - a skutocne pekne hodiny.

Odesláno

Koukam na to, to je jiny dabing, nez znam! Tady dela Belmonda Triska, nebo? Krampol je v tomhle filmu tragicky. 

a povíš mi,co to měl za vintžní Suby?Mám na mysli model.Docela by mě to zajímalo,těch záběrů tam bylo celkem dost...

Odesláno

Přiletěli afričani, hned mezi dveřmi jsme jim změřili teplotu a je to good, ebolu nedotáhli :-) jen mě překvapilo, že letěli přes Dubai na Prahu a nikde žádná kontrola, otázky, prostě vůbec nic, zajímavé...

Odesláno

a povíš mi,co to měl za vintžní Suby?Mám na mysli model.Docela by mě to zajímalo,těch záběrů tam bylo celkem dost...

Mely by to byt Rolex Sub 1680. Jinak jsem byl nakonec celkove zklaman, Triska byl super ale nektere sceny byly necitlive sestrihane, hlavne ta posledni, ustrihli Belmonda, ustrihli Morriconeho... :(

Odesláno

Přiletěli afričani, hned mezi dveřmi jsme jim změřili teplotu a je to good, ebolu nedotáhli :-) jen mě překvapilo, že letěli přes Dubai na Prahu a nikde žádná kontrola, otázky, prostě vůbec nic, zajímavé...

a odkzd jsou? treba jsou z mimo rizikove oblasti..

Odesláno

No nevím, tak když nečapnou ebolu, tak je zastřelí teroristi :lol2: Blbej černej humor, omluvám se, ale to bylo první co mě napadlo"

doufám , že je i bezriziková tanzanie tam ted letel sef na dovolenou

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...