KFL Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 KFL že si na mě vzpoměl... Takže to klaplo? Good! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Že jsem dnes při rehabilitaci na rotopedu konečně protočil pedály, doposud mi to ta zraněná noha nechtěla dovolit. Zítra mě čeká magnetická rezonance - pokud potvrdí, že jsou vazy O.K., tak bych už nemusel na žádnou operaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Tak se drž, ricousi. Kéž by tohle byl ten očekávaný obrat k lepšímu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Že jsem dnes při rehabilitaci na rotopedu konečně protočil pedály, doposud mi to ta zraněná noha nechtěla dovolit. Zítra mě čeká magnetická rezonance - pokud potvrdí, že jsou vazy O.K., tak bych už nemusel na žádnou operaci... tý jo, víš na co se těším, až tu bude vlákno: Ricous jede na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 (upraveno) tý jo, víš na co se těším, až tu bude vlákno: Ricous jede na sraz na rotopedu? Upraveno 13. dubna 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Slovy prof. Farnswortha: "Good news everyone!" .. Skvělý, ricousi! A držím palec, ať to klapne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 (upraveno) Že jsem dnes při rehabilitaci na rotopedu konečně protočil pedály, doposud mi to ta zraněná noha nechtěla dovolit. Zítra mě čeká magnetická rezonance - pokud potvrdí, že jsou vazy O.K., tak bych už nemusel na žádnou operaci... ha,dobrá zpráva.Za měsíc je sraz a bude se chlemtat ve velkym.Pitomci z praglu,abstinenti a sedlácí z moravy maj fstup zakázanej,tak by to mohlo bejt dobrý(ted tady byl Pete,je taky vodněkud z mongolska,ale narozdíl třeba vod místních chacharu,je mu alespon rozumět a je s nim p...l)Takže,kdyš se dáš fofrem do formy a noha ti nebude tolik smrdět jak posledně,seš srdečně zvanej. Upraveno 13. dubna 2011 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 tak ať je to ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Takže to klaplo? Good! klaplo, a teď budu mít určitě plno dotazů, které praxí vyvztanou...a taky prý máš velkou knihovnu, dík Richarde, od tebe konečně dobrá zpráva a ne černý humor, ve kterém si ovšem velmi dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 ha,dobrá zpráva.Za měsíc je sraz a bude se chlemtat ve velkym.Pitomci z praglu,abstinenti a sedlácí z moravy maj fstup zakázanej,tak by to mohlo bejt dobrý(ted tady byl Pete,je taky vodněkud z mongolska,ale narozdíl třeba vod místních chacharu,je mu alespon rozumět a je s nim p...l)Takže,kdyš se dáš fofrem do formy a noha ti nebude tolik smrdět jak posledně,seš srdečně zvanej. No na sraz pojedu určitě, i kdyby to mělo bejt sanitou... Sice budu mít asi berle a míň vydržím (tři měsíce abstinence), ale moc rád dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Tak ať už z té "správné" cesty nesejdeš Richarde a brzy se definitivně uzdravíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Dnes mne potěšila přítelkyně s výbornou snídaní a snad mě potěší ppl se zadní gumou na ducatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 zrovna sem si tudle říkal, že bych se na toho blbouna (tebe) mohl jet podívat, ale vypadá to na ztrátu času i prostředků - to můžu jít dolu do hospody a vřele promluvit s těma kreaturama co už tam sedí dvacet let ve stejný poloze Jen zustan doma dřepět na řiti.Prostředky si ušetři na nákup silnějších protipakovejch tabletek a svuj vzácnej čas věnuj svejm kámíkum a hádání,kdo má silnější tédéíčko z boleslavovic..................u nás se stejně,tak nějak zastavil čas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Po pár letech jsem se opět začet do Mládí v hajzlu od C.D.Paynea, a od prvního odstavce se řehtám jak pubescentní pakoš Slivovice mě v tom jenom podporuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Jen zustan doma dřepět na řiti.Prostředky si ušetři na nákup silnějších protipakovejch tabletek a svuj vzácnej čas věnuj svejm kámíkum a hádání,kdo má silnější tédéíčko z boleslavovic..................u nás se stejně,tak nějak zastavil čas Koukam , ze sis kvuli kradezim poridil kamerovej system... dobre delas. Jsem rad, ze jsem zvanej tak taky prijdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 To Horhe: To jsem nečet už ani nepamatuji,jen si maně vzpomínám jak na mě v autobuse divně koukali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Potěšilo mě, že se mi povedla fantastická marináda na steaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 to fazer : To jsi je všechny dostal sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Jsem zpatky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Jsem zpatky! i mě to těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky