Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Že jsem dnes při rehabilitaci na rotopedu konečně protočil pedály, doposud mi to ta zraněná noha nechtěla dovolit. Zítra mě čeká magnetická rezonance - pokud potvrdí, že jsou vazy O.K., tak bych už nemusel na žádnou operaci... :whistle:

Odesláno

Že jsem dnes při rehabilitaci na rotopedu konečně protočil pedály, doposud mi to ta zraněná noha nechtěla dovolit. Zítra mě čeká magnetická rezonance - pokud potvrdí, že jsou vazy O.K., tak bych už nemusel na žádnou operaci... :whistle:

tý jo, víš na co se těším, až tu bude vlákno: Ricous jede na sraz :wine:
Odesláno (upraveno)

ha,dobrá zpráva.Za měsíc je sraz a bude se chlemtat ve velkym.Pitomci z praglu,abstinenti a sedlácí z moravy maj fstup zakázanej,tak by to mohlo bejt dobrý(ted tady byl Pete,je taky vodněkud z mongolska,ale narozdíl třeba vod místních chacharu,je mu alespon rozumět a je s nim p...l)Takže,kdyš se dáš fofrem do formy a noha ti nebude tolik smrdět jak posledně,seš srdečně zvanej. Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Takže to klaplo? Good! :)

klaplo, a teď budu mít určitě plno dotazů, které praxí vyvztanou...a taky prý máš velkou knihovnu, dík :)

Richarde, od tebe konečně dobrá zpráva a ne černý humor, ve kterém si ovšem velmi dobrý :)

Odesláno

ha,dobrá zpráva.Za měsíc je sraz a bude se chlemtat ve velkym.Pitomci z praglu,abstinenti a sedlácí z moravy maj fstup zakázanej,tak by to mohlo bejt dobrý(ted tady byl Pete,je taky vodněkud z mongolska,ale narozdíl třeba vod místních chacharu,je mu alespon rozumět a je s nim p...l)Takže,kdyš se dáš fofrem do formy a noha ti nebude tolik smrdět jak posledně,seš srdečně zvanej.

No na sraz pojedu určitě, i kdyby to mělo bejt sanitou... Sice budu mít asi berle a míň vydržím (tři měsíce abstinence), ale moc rád dorazím.
Návštěvník ducati.corse
Odesláno

Dnes mne potěšila přítelkyně s výbornou snídaní :D a snad mě potěší ppl se zadní gumou na ducatku :D

Odesláno

zrovna sem si tudle říkal, že bych se na toho blbouna (tebe) mohl jet podívat, ale vypadá to na ztrátu času i prostředků - to můžu jít dolu do hospody a vřele promluvit s těma kreaturama co už tam sedí dvacet let ve stejný poloze :D

Jen zustan doma dřepět na řiti.Prostředky si ušetři na nákup silnějších protipakovejch tabletek a svuj vzácnej čas věnuj svejm kámíkum a hádání,kdo má silnější tédéíčko z boleslavovic..................u nás se stejně,tak nějak zastavil čas

post-4087-017986400 1302801300.jpg

Odesláno

Po pár letech jsem se opět začet do Mládí v hajzlu od C.D.Paynea, a od prvního odstavce se řehtám jak pubescentní pakoš :) Slivovice mě v tom jenom podporuje :)

Odesláno

Jen zustan doma dřepět na řiti.Prostředky si ušetři na nákup silnějších protipakovejch tabletek a svuj vzácnej čas věnuj svejm kámíkum a hádání,kdo má silnější tédéíčko z boleslavovic..................u nás se stejně,tak nějak zastavil čas

Koukam , ze sis kvuli kradezim poridil kamerovej system... dobre delas. Jsem rad, ze jsem zvanej tak taky prijdu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...