Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Že jsem dnes při rehabilitaci na rotopedu konečně protočil pedály, doposud mi to ta zraněná noha nechtěla dovolit. Zítra mě čeká magnetická rezonance - pokud potvrdí, že jsou vazy O.K., tak bych už nemusel na žádnou operaci... :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že jsem dnes při rehabilitaci na rotopedu konečně protočil pedály, doposud mi to ta zraněná noha nechtěla dovolit. Zítra mě čeká magnetická rezonance - pokud potvrdí, že jsou vazy O.K., tak bych už nemusel na žádnou operaci... :whistle:

tý jo, víš na co se těším, až tu bude vlákno: Ricous jede na sraz :wine:
Odkaz ke komentáři

ha,dobrá zpráva.Za měsíc je sraz a bude se chlemtat ve velkym.Pitomci z praglu,abstinenti a sedlácí z moravy maj fstup zakázanej,tak by to mohlo bejt dobrý(ted tady byl Pete,je taky vodněkud z mongolska,ale narozdíl třeba vod místních chacharu,je mu alespon rozumět a je s nim p...l)Takže,kdyš se dáš fofrem do formy a noha ti nebude tolik smrdět jak posledně,seš srdečně zvanej. Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři

ha,dobrá zpráva.Za měsíc je sraz a bude se chlemtat ve velkym.Pitomci z praglu,abstinenti a sedlácí z moravy maj fstup zakázanej,tak by to mohlo bejt dobrý(ted tady byl Pete,je taky vodněkud z mongolska,ale narozdíl třeba vod místních chacharu,je mu alespon rozumět a je s nim p...l)Takže,kdyš se dáš fofrem do formy a noha ti nebude tolik smrdět jak posledně,seš srdečně zvanej.

No na sraz pojedu určitě, i kdyby to mělo bejt sanitou... Sice budu mít asi berle a míň vydržím (tři měsíce abstinence), ale moc rád dorazím.
Odkaz ke komentáři

zrovna sem si tudle říkal, že bych se na toho blbouna (tebe) mohl jet podívat, ale vypadá to na ztrátu času i prostředků - to můžu jít dolu do hospody a vřele promluvit s těma kreaturama co už tam sedí dvacet let ve stejný poloze :D

Jen zustan doma dřepět na řiti.Prostředky si ušetři na nákup silnějších protipakovejch tabletek a svuj vzácnej čas věnuj svejm kámíkum a hádání,kdo má silnější tédéíčko z boleslavovic..................u nás se stejně,tak nějak zastavil čas

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jen zustan doma dřepět na řiti.Prostředky si ušetři na nákup silnějších protipakovejch tabletek a svuj vzácnej čas věnuj svejm kámíkum a hádání,kdo má silnější tédéíčko z boleslavovic..................u nás se stejně,tak nějak zastavil čas

Koukam , ze sis kvuli kradezim poridil kamerovej system... dobre delas. Jsem rad, ze jsem zvanej tak taky prijdu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...