Jay Doll Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Jo ducati, ne nadarmo se říká, že auto není trezor...Leda bysis koupil tohle auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Co mě dnes potěšilo? Konečně zas hodinky se součástkama, na které dobře vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Před hoďkou jsem našel svoje první automaty. Primky. Ty vpravo, Špinavější. Kdo ví, jestli a jak půjdou... Ale sklíčko je kupodivu ve slušném stavu Není to nějaké znamení? Třeba jako kominík?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Balíček z Vídně... "B" jako nové, navíc v předvečer narozenin, líp už to načasovat nemohli, mám radost kterou kalí jen zítřejší stání u soudu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) Co jsi provedl? Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem bohumil.talak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 nový grilovací vercajk made in Electrolux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 (upraveno) Co mě dnes potěšilo? Konečně zas hodinky se součástkama, na které dobře vidím. To je síla, setrvačka o velikosti běžných hodinek Nebylo by ještě nějaké foto, prosím? Upraveno 18. dubna 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Dneska mě potěšilo, že jsem kousek za hranicema nabral benzín o pět korun levněji za litr a KONEČNĚ mám brýle na čtení a je to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Potěšilo mě, že mi manželka koupila oblečení na kolo (bundu s odpínacími rukávy) a brýle na kolo s výměnnými filtry. Někdy mám rád manželky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Mě potěšilo, že fábie obstála v losím testu, a já přežil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) To je síla, setrvačka o velikosti běžných hodinek Nebylo by ještě nějaké foto, prosím? Ale bylo, ale žádnej zvlášťní uměleckej zážitek..... Jo, a přesnost by se tady líbila. Je to v desetinách vteřiny. Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Jo, a přesnost by se tady líbila. Je to v desetinách vteřiny. Na přesnost kašlu, když na řemen od Mistra bude potřeba ten slon celej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Na přesnost kašlu, když na řemen od Mistra bude potřeba ten slon celej.. A zakázkový košile i saka (asi i auta). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Horhe- Ty budeš dělat losí stejky? Že bych v tom případě z Mimoně zaskočil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Prázdniny a trochu volnější provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 (upraveno) Nové hodinky, první automaty. Ani pořádně nevím jak se natahují a zda vůbec(zatím stačí nošení na ruce) ,ale jsem nadšenej jak malej kluk Upraveno 21. dubna 2011 uživatelem Speedster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Horhe- Ty budeš dělat losí stejky? Že bych v tom případě z Mimoně zaskočil Tohle byl "losí test" na jižní spojce. V 85 km/h rychlej vyhýbací manévr s cestou mimo vozovku a rychlej návrat zpátky, abych neporazil sloupky s odrazkama. Při cestě z čerňáku směr centrum v prvnim mírnym kopečku budou možná vidět koleje v trávě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Nové číslo WATCH IT magazínu Jaro 2011 až ke dveřím doručené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 potěšilo mě, že se mi minulou noc zdálo, že jsem si koupil rolexky sice je vůbec nechci, ale potěšilo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 potěšilo mě, že se mi minulou noc zdálo, že jsem si koupil rolexky sice je vůbec nechci, ale potěšilo to Takže současná masáž funguje Mě dnes potěšila spolužačka, když přišla do školy v průhledném tílku bez podprsenky. A to ani není zkouškové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky