maama Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Takže současná masáž funguje Mě dnes potěšila spolužačka, když přišla do školy v průhledném tílku bez podprsenky. A to ani není zkouškové! tak to je dobrý, u nás se tak neděje ani když probíhá to zkouškový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 (upraveno) Že jsem si v obchodě (v Bohem zapomenuté vesničce na Severní Moravě) koupil tohle.Možná je to někde ještě standard, ale v záplavě plastových přeslazených korporátních hnusů, bude tato chemická žlutá svátek;) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Že jsem si v obchodě (v Bohem zapomenuté vesničce na Severní Moravě) koupil tohle. Možná je to někde ještě standard, ale v záplavě plastových přeslazených korporátních hnusů, bude tato chemická žlutá svátek;) tak toto som nevidel uz cele veky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Že jsem si v obchodě (v Bohem zapomenuté vesničce na Severní Moravě) koupil tohle. Možná je to někde ještě standard, ale v záplavě plastových přeslazených korporátních hnusů, bude tato chemická žlutá svátek;) Měli i červenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Že jsem si v obchodě (v Bohem zapomenuté vesničce na Severní Moravě) koupil tohle. Možná je to někde ještě standard, ale v záplavě plastových přeslazených korporátních hnusů, bude tato chemická žlutá svátek;) co datum výroby? 1989? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Že jsem si v obchodě (v Bohem zapomenuté vesničce na Severní Moravě) koupil tohle. Možná je to někde ještě standard, ale v záplavě plastových přeslazených korporátních hnusů, bude tato chemická žlutá svátek;) Fííha, cesta do minulosti, co? Měli i žvýkačky Pedro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 že dnes jedna z "oblíbených! kolegiň byla naposledy v práci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Jestli se nemýlím, tak tyhle limčy stále dělá sodovkárna Koulín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Měli i červenou? Neměli vzal bych ji taky co datum výroby? 1989? spotřeba 08-2011 - přitom nevydržela ani do zítřka... Vychlazená skončila v žaludku Fííha, cesta do minulosti, co? Měli i žvýkačky Pedro? Musím tam znovu zajet Jestli se nemýlím, tak tyhle limčy stále dělá sodovkárna Koulín. Na zátce je Nikol nápoje, a.s. Kařždopádně recyklaci jsme evidentně za komárů zvládali v pohodě a s odolným sklem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Mě dnes potěšila spolužačka, když přišla do školy v průhledném tílku bez podprsenky. A to ani není zkouškové! Fotka by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Fotka by nebyla? SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 SZ. tak to posli preventivne masovu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 dnes mě neskutečně pozitivně nabila procházka po Krkonoších. chladný čistý vzduch, sluníčko hřálo, země strakatá plotnami posledního sněhu a hlavně - nikde nikdo!v tomhle období mám hory asi nejraději. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Jééé lube, já se tam chystám dnes. Sněžka, hřebeny, a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Jééé, já taky, tak to se tam asi potkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 KP2 (konečně pátek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 dnes mě neskutečně pozitivně nabila procházka po Krkonoších. chladný čistý vzduch, sluníčko hřálo, země strakatá plotnami posledního sněhu a hlavně - nikde nikdo! v tomhle období mám hory asi nejraději. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kde si se tam pohyboval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Kde si se tam pohyboval? z Pece na Sněžku, Luční, Výrovka a dolů. neměl jsem tolik času, byla to rychlovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Já mám svoje "působiště" zase mezi Liščí horou a Monte ***** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 *****? Aha, Monte N.e.g.r.o...... Kamiléééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky