Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Že jsem si v obchodě (v Bohem zapomenuté vesničce na Severní Moravě) koupil tohle.

Možná je to někde ještě standard, ale v záplavě plastových přeslazených korporátních hnusů, bude tato chemická žlutá svátek;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že jsem si v obchodě (v Bohem zapomenuté vesničce na Severní Moravě) koupil tohle.

Možná je to někde ještě standard, ale v záplavě plastových přeslazených korporátních hnusů, bude tato chemická žlutá svátek;)

tak toto som nevidel uz cele veky :eek:

Odkaz ke komentáři

co datum výroby? 1989? :)
Odkaz ke komentáři

Fííha, cesta do minulosti, co? Měli i žvýkačky Pedro? :)
Odkaz ke komentáři

Měli i červenou?

Neměli :( vzal bych ji taky :)

co datum výroby? 1989? :)

spotřeba 08-2011 - přitom nevydržela ani do zítřka... Vychlazená skončila v žaludku ;)

Fííha, cesta do minulosti, co? Měli i žvýkačky Pedro? :)

Musím tam znovu zajet ;)

Jestli se nemýlím, tak tyhle limčy stále dělá sodovkárna Koulín.

Na zátce je Nikol nápoje, a.s. Kařždopádně recyklaci jsme evidentně za komárů zvládali v pohodě a s odolným sklem :)
Odkaz ke komentáři

dnes mě neskutečně pozitivně nabila procházka po Krkonoších. chladný čistý vzduch, sluníčko hřálo, země strakatá plotnami posledního sněhu a hlavně - nikde nikdo!

v tomhle období mám hory asi nejraději.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

dnes mě neskutečně pozitivně nabila procházka po Krkonoších. chladný čistý vzduch, sluníčko hřálo, země strakatá plotnami posledního sněhu a hlavně - nikde nikdo!

v tomhle období mám hory asi nejraději.

Kde si se tam pohyboval?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...