Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potesila mne PPLka, v sobotu objednano vcera v 16:30h podano v Plzni a dneska v 10h rano doruceno(Praha Vychod) to sem den pred stedrym dnem fakt necekal  :clap: 

A taky ze se mi podarilo rozchodit ctyrjadro na moji 5let stary desce pro Core 2 duo, ale byl to teda boj... :lamo: :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste ani neni Stedry vecer a ja uz mam vanoce. Tohle mi pred chvilkou dala babicka moji zeny. Nosil je jeji manzel a jsou v opravdu peknem stavu. Hned jsem je blejsknul, ani necistil a neserizoval datum.

Zacina se nam docela plnit hodinkovnice kousky po nasich predcich :-)

post-8128-0-34400500-1419417318_thumb.jpg

post-8128-0-35222900-1419417348_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hm u nás se sněhem zatím nic moc, ale je to slíbený na noc z neděle na pondělí, aspoň bude cestou do rachoty veselo :D , teď už jen aby mně do tý doby přešla rýmička ...

Edit. překlepy

Upraveno uživatelem honzyk
Odkaz ke komentáři

Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotu

to Tě v neděli přejde............. B)

Odkaz ke komentáři

Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotu

ne nadarmo se už po generace traduje: "ráno moudřejší večera"

Tak co se týká toho Tvého  příspěvku - budiž Ti odpuštěno :cheers:

Odkaz ke komentáři

Takhle se ožrat Romane... No fuj! :D

Minulý vikend jsem se cítil úplně stejně...

Odkaz ke komentáři

Zajimalo by me, jak Ti je? Protoze me je hrozne. Ve stavu v jakym jsem vcera prisel jsem ani nevedel, ze existuje nakej Chronomag, o psani prispevku ani nemluve. Jeste jsem si ani netrouf na svou oblibenou ranni kavu. Asi sem snedl cihlu vcera, nebo co...

A vubec. Proc to pisem do "potesilo"???

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...