OndraPod Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Potesila mne PPLka, v sobotu objednano vcera v 16:30h podano v Plzni a dneska v 10h rano doruceno(Praha Vychod) to sem den pred stedrym dnem fakt necekal A taky ze se mi podarilo rozchodit ctyrjadro na moji 5let stary desce pro Core 2 duo, ale byl to teda boj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 IPTV od poskytovatele internetu zdarma jako věrnému zákazníkovi na pů roku minimálně + HBO jako bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Tak pánové tady máte to dnešní zlatý prase, takže jste ho už viděli a můžete jít vklidu vydrancovat ledničku................ a Přeji všem krásné vánoce a hezký dnešní Štedrý den............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Jeste ani neni Stedry vecer a ja uz mam vanoce. Tohle mi pred chvilkou dala babicka moji zeny. Nosil je jeji manzel a jsou v opravdu peknem stavu. Hned jsem je blejsknul, ani necistil a neserizoval datum.Zacina se nam docela plnit hodinkovnice kousky po nasich predcich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Po předcích? :-) Vyvolals ve mně vzpomínku: Stejné jsem měl (levé) a dokonce vím kde jsem je pozbyl- nechal jsem je viset na palandě na táboře v NDR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Skoda, ale pokud to bylo vykoupeno prvnim sexem s pohlednou vychodni nemkou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Haldy sněhu :-) to je dost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 jj tady taky napadl centimetrů a půl..ale padá zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Hm u nás se sněhem zatím nic moc, ale je to slíbený na noc z neděle na pondělí, aspoň bude cestou do rachoty veselo , teď už jen aby mně do tý doby přešla rýmička ... Edit. překlepy Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Tahle fotka v knize o "stare" Praze.P.S. Sorry, nejak tu fotku neumim pri vkladani z mobilu otocit :-( Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Honza.manta Jsem ti tu fotku zmenšil a otočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 sem přemejšlel co a huš vím OMEGA............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Bingo :-)Ten rok je smutnej, ale jinak je mi Letna a prilehle okoli z doby, kdy jsem tam zil a pracoval moc sympaticka. No a Omega s ohledem na to, co mam uz skoro rok na zapesti taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotuto Tě v neděli přejde............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotune nadarmo se už po generace traduje: "ráno moudřejší večera"Tak co se týká toho Tvého příspěvku - budiž Ti odpuštěno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotuTakhle se ožrat Romane... No fuj! Minulý vikend jsem se cítil úplně stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Prave ted jsem dosel k poznani ze uz nechci pit,ani hulit ani ponocovat.Je mi 38 a jsem unavenej,previnovanej,prehulenej,pali he zaha,whisky,vino,sampus,klobasky,chlebicky fuuuuuuuuuuj.Dobrou noc a tesim se na paradni opici celou sobotuZajimalo by me, jak Ti je? Protoze me je hrozne. Ve stavu v jakym jsem vcera prisel jsem ani nevedel, ze existuje nakej Chronomag, o psani prispevku ani nemluve. Jeste jsem si ani netrouf na svou oblibenou ranni kavu. Asi sem snedl cihlu vcera, nebo co... A vubec. Proc to pisem do "potesilo"??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 No tak ja se celkem readycekal jsem,ze me bude vic blbe.Me v noci potesilo,ze sem si rekl,ze uz nebudu pit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Jsme se domluvili parta a vyrážíme na 3o km vánoční pochod :-) vcelku se to hodí, mám uz tři kila navíc. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Já taky uvažuju o 5ti kilometrověm výletu (autem) do Globu (pro čerstvé žrádlo) a zpět, ale nechce se mi vstávat. Kua to je pohoda, už jsem se na to dva měsíce těšil. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky