Onisau Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 *****? Aha, Monte N.e.g.r.o...... Kamiléééé Jasně.. To je zoufalý.. já to po sobě nečetl, prostě jsem to odpálil a šel.... že bude nějakýmu algoritmu vadit N.E.G.R.O. mě fakt nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 bral jsem dneska plnou nádrž a vyjma příjemné obsluhy (což většinou na benzíně tady nebývá) tak jsem dostal i kávičku zdarma...to že jsem se s ní polil je už jiná historie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 tšěím se těším na nový seriál o našich architektech v zahraničí - dnes v Japonskuhttp://bydleni.idnes.cz/cech-navrhl-stavbu-ktera-prezila-v-hirosime-i-vybuch-atomove-bomby-10x-/architektura.aspx?c=A110422_150900_architektura_rez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Potěšila předobědová desetiminutová procházka kolem baráku, jaro je krásné Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 tšěím se těším na nový seriál o našich architektech v zahraničí - dnes v Japonsku http://bydleni.idnes.cz/cech-navrhl-stavbu-ktera-prezila-v-hirosime-i-vybuch-atomove-bomby-10x-/architektura.aspx?c=A110422_150900_architektura_rez diky za tip, to bych jen nerad prosvih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Napodobne. Rioja, Vavra, sobota, prijemna kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ducati.corse Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 dnes jsem potěšenej,tim že jsem se odvážil vykoupat se ve slapské ledárně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 diky za tip, to bych jen nerad prosvih Napodobne. Rioja, Vavra, sobota, prijemna kombinace. rádo se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 (upraveno) Fajna tely. Fajne kytary. Jedna titulni od Plihala, ta byla I v titulkach a hrala na konci, ale nekolikrat tam zaznela predehra z Podzemnich pramenu od Jarka a ta se v titulkach myslim ani neobjevila. Mily porad. Upraveno 23. dubna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Potěšila předobědová desetiminutová procházka kolem baráku, jaro je krásné Super barva, příroda je nedostižná. Miluju toto období, je to exkluzivní, makrofotky super!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2011 Mne těší, že je naše freta nakonec zdravá a čilá, i čerstvě vrhnutej prcek, taky že se o toho prcka stará a kojí. Ve čtvrtek vrhla mladé, přežilo jen jedno, zbylé byly jen mrtvé plody... Přitom před dvěma roky úspěšně odkojila devět freťat. Zkrátka mláďátka jsou vždycky takový malý zázrak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 tšěím se těším na nový seriál o našich architektech v zahraničí - dnes v Japonskuhttp://bydleni.idnes.cz/cech-navrhl-stavbu-ktera-prezila-v-hirosime-i-vybuch-atomove-bomby-10x-/architektura.aspx?c=A110422_150900_architektura_rez kdo to prošvih jako já, tak tady je link http://www.ceskatelevize.cz/porady/10262550261-sumne-stopy/210522162350001-jan-letzel/video/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soda Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 (upraveno) Mě potěšily včerejší sprinty na Vítkově, ideálně vyšlo počasí Jedno foto na ukázku Upraveno 24. dubna 2011 uživatelem soda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Že jsem přežil velikonoce,on to je vždycky sprint po celým městě,z jednoho konce na druhý a pak zase zpátky.Jo není nad rozvětvené příbuzenstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Manželka, která do pátku odjela s prckem k tchýni.A můj novej červenej javor, kterej po tejdnu od zasazení nejenže nechcípnul, ale naopak vyrazil nový větve a listy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Manželka, která do pátku odjela s prckem k tchýni. A můj novej červenej javor, kterej po tejdnu od zasazení nejenže nechcípnul, ale naopak vyrazil nový větve a listy. Acer palmatum xxxxxxxx ? a Nebo něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 (upraveno) Acer palmatum xxxxxxxx ? a Nebo něco jiného? To se mě moc ptáš. Prostě javor s tmavě červenejma listama . Koupil jsem cca 2,5 m kultivar či jak tomu říkaj (ke kmínku naroubovaný větve). Byl 4x levnější než Katalpa Nano a chytil se (zdá se) . EDIT: Šel jsem se podívat do garáže na květináč - Acer Platanoides - Crimson Sentry . Upraveno 25. dubna 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 jj, takže vlastně javor s klasickým listem, jen červenou barvou Javor je poměrně vitální dřevina Ty jsi koupil 2,5 m vysoký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 (upraveno) jj, takže vlastně javor s klasickým listem, jen červenou barvou Javor je poměrně vitální dřevina Ty jsi koupil 2,5 m vysoký? Běžte se bavit jinam, jo? ( Habry mi sežrali zalíci ((40 stromků )), žena jim neřekla že jim nechutnají a není potřeba je natírat proti okusu) a Střemcha mi z poloviny omrzla a je z ní mrzáček. Ale snad se vykřeše.. Upraveno 25. dubna 2011 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2011 Běžte se bavit jinam, jo? ( Habry mi sežrali zalíci ((40 stromků )), žena jim neřekla že jim nechutnají a není potřeba je natírat proti okusu) a Střemcha mi z poloviny omrzla a je z ní mrzáček. Ale snad se vykřeše.. Nač tolik habrů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky