Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

*****? Aha, Monte N.e.g.r.o...... Kamiléééé :crying_anim02:

Jasně.. To je zoufalý.. já to po sobě nečetl, prostě jsem to odpálil a šel.... že bude nějakýmu algoritmu vadit N.E.G.R.O. mě fakt nenapadlo :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky za tip, to bych jen nerad prosvih
Odkaz ke komentáři

Mne těší, že je naše freta nakonec zdravá a čilá, i čerstvě vrhnutej prcek, taky že se o toho prcka stará a kojí. Ve čtvrtek vrhla mladé, přežilo jen jedno, zbylé byly jen mrtvé plody... Přitom před dvěma roky úspěšně odkojila devět freťat. Zkrátka mláďátka jsou vždycky takový malý zázrak...

Odkaz ke komentáři

tšěím se těším na nový seriál o našich architektech v zahraničí - dnes v Japonskuhttp://bydleni.idnes.cz/cech-navrhl-stavbu-ktera-prezila-v-hirosime-i-vybuch-atomove-bomby-10x-/architektura.aspx?c=A110422_150900_architektura_rez

kdo to prošvih jako já, tak tady je link

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10262550261-sumne-stopy/210522162350001-jan-letzel/video/

Odkaz ke komentáři

Manželka, která do pátku odjela s prckem k tchýni.

A můj novej červenej javor, kterej po tejdnu od zasazení nejenže nechcípnul, ale naopak vyrazil nový větve a listy.

Acer palmatum xxxxxxxx ? a Nebo něco jiného?
Odkaz ke komentáři

Acer palmatum xxxxxxxx ? a Nebo něco jiného?

To se mě moc ptáš. Prostě javor s tmavě červenejma listama :). Koupil jsem cca 2,5 m kultivar či jak tomu říkaj (ke kmínku naroubovaný větve). Byl 4x levnější než Katalpa Nano a chytil se (zdá se) :).

EDIT: Šel jsem se podívat do garáže na květináč - Acer Platanoides - Crimson Sentry :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

jj, takže vlastně javor s klasickým listem, jen červenou barvou :) Javor je poměrně vitální dřevina :) Ty jsi koupil 2,5 m vysoký?

Běžte se bavit jinam, jo? ( Habry mi sežrali zalíci ((40 stromků :suicide_anim: )), žena jim neřekla že jim nechutnají a není potřeba je natírat proti okusu) a Střemcha mi z poloviny omrzla a je z ní mrzáček. Ale snad se vykřeše.. Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Běžte se bavit jinam, jo? ( Habry mi sežrali zalíci ((40 stromků :suicide_anim: )), žena jim neřekla že jim nechutnají a není potřeba je natírat proti okusu) a Střemcha mi z poloviny omrzla a je z ní mrzáček. Ale snad se vykřeše..

Nač tolik habrů?
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...