sibirnaya Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Ono je to trošku jinak, já vydělám prašule tátovi, když je spokojenej, tak mě nějaký dá a já když jsem spokojenej, tak mu za ně koupím zájezd :-) začarovaný kruh. .. Vlastně nakonec jede za svý, hi hi hia kdo si tedy vytah nakonec Cernyho Petra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Zítra jedu na víkend pařit do Vídně. To mě těší. Tak to tam omrknu, jestli to tam přece jen nejni lepčí...Tak to jsi si vybral blbe keiterium...v parbach se nam jen tak nekdo nevyrovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Tak to jsi si vybral blbe keiterium...v parbach se nam jen tak nekdo nevyrovna To máš recht, ale třeba angláni to umí taky slušně rozjet Ti mi tady pod oknama kanclu dělají slušný bugr při rozlučkách se svobodou. Ale když jsem dneska dvakrát v noci vstával k miminovi, tak jsem si uvědomil, že se tam jedu možná spíš vyspat jak zakali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Je to tady, jede se relaxovat Buďte tady na sebe hodný a pokud se objeví nějáký keramický rolády do kila, prosím o rezervaci .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
visual Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Prisel jsem do prace a kolega ke me hned bezi a mava rukou - konecne si koupil prvni "poradne" hodinky, ikdyz si nakonec koupil neco jineho nez jsem mu doporucival . Maurice Lacroix LC6068-SS001-13E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Jednak mě potěšilo, že mi taková mladá, celkem fešná pokladní v Globusu pochválila hodinky a dala se se mnou do řečia druhak mě potěšilo, jakej po ní žena hodila pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Jsem před ženou podotkl že vzhledem k situaci s franky by nebylo možná od věci zakoupit ze skladových zásob některého obchodu třeba dva kusy v ceně cca 100 "do trezoru". Čekal jsem asi jakoukoliv odpověď kromě té kterou jsem dostal. Prej - jo to je dobrej nápad, nech si projít hlavou jaký koupit. Tvl, sou erupce na slunci nebo co? Navíc už mě zná a ví že do trezoru to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Jednak mě potěšilo, že mi taková mladá, celkem fešná pokladní v Globusu pochválila hodinky a dala se se mnou do řečia druhak mě potěšilo, jakej po ní žena hodila pohled Myslím, že tyhle pohledy od našich nejdražších skoro všichni velice dobře známe :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Jsem před ženou podotkl že vzhledem k situaci s franky by nebylo možná od věci zakoupit ze skladových zásob některého obchodu třeba dva kusy v ceně cca 100 "do trezoru". Čekal jsem asi jakoukoliv odpověď kromě té kterou jsem dostal. Prej - jo to je dobrej nápad, nech si projít hlavou jaký koupit. Tvl, sou erupce na slunci nebo co? Navíc už mě zná a ví že do trezoru to není Tak takovou příležitost je třeba využít!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Ani nevím, jestli jsem ve správmém vláknu. Včera jsem dostal doporučený dopis od České pošty s velkým pardonem za nedoruceni zasilky, s tim, ze to proverili, a skutecne pracovnik dle gps ani nebyl na miste..A potrestali ho.... straslive.......No a ten den mi nedorucili dalsi balik.....tak teda mazec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 3000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 ...view. Pekne. Uz i z moji strany vylezlo ze Smrku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 potesilo ma ze po mesiaci predsa len dorazil moj vianocny darcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Dnešní před obědová návštěva jednoho binec dvora. Během dvou minut jeden slušný kyvadlový kousek na zeď. Jdoucí a k tomu ještě 4 kousky solidních předrevolučních křiváků, pro kamaráda. Pokud se nepobijem na večerní výroční schůzi, tak to bude krásný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 ...že jsem dnes potkal svou první automobilovou lásku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 (upraveno) Nejhorší auto, v jakém jsem kdy jel. Kolem dveří foukalo i když byly zavřené. A zavřít šly jen brutální silou. A je hnusné, bolševické a zapařené. Upraveno 17. ledna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Nejhorší auto, v jakém jsem kdy jel. Kolem dveří foukalo i když byly zavřené. A zavřít šly jen brutální silou. A je hnusné, bolševické a zapařené.To je sice pravda, ale v 17 jsem v něm byl "king" . Vrstevníci měli povětšinou Škodu 105, jen tu a tam měl někdo žigulíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 A já tím jako pasažér jezdil celé dětství, takže nostalgie jako svině. A z bílého Moskviče pak rovnou do hráškově zelené Dacie alias rumunského Renaultu. Kde že ty loňské sněhy jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 O tomhle moskvičovi se říkalo, že je nebezpečnej i když stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Zase měl perfektní tuhost karoserie, prostě dlabaný ingot. Hasňa jesti Ty jsi náhodou nebyl moc rozmazlenej.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky