Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Ono je to trošku jinak, já vydělám prašule tátovi, když je spokojenej, tak mě nějaký dá a já když jsem spokojenej, tak mu za ně koupím zájezd :-) začarovaný kruh. .. Vlastně nakonec jede za svý, hi hi hi

a kdo si tedy vytah nakonec Cernyho Petra?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsi si vybral blbe keiterium...v parbach se nam jen tak nekdo nevyrovna :)

To máš recht, ale třeba angláni to umí taky slušně rozjet :) Ti mi tady pod oknama kanclu dělají slušný bugr při rozlučkách se svobodou. Ale když jsem dneska dvakrát v noci vstával k miminovi, tak jsem si uvědomil, že se tam jedu možná spíš vyspat jak zakali :D

Odkaz ke komentáři

Jsem před ženou podotkl že vzhledem k situaci s franky by nebylo možná od věci zakoupit ze skladových zásob některého obchodu třeba dva kusy v ceně cca 100 "do trezoru".

Čekal jsem asi jakoukoliv odpověď kromě té kterou jsem dostal.

Prej - jo to je dobrej nápad, nech si projít hlavou jaký koupit. Tvl, sou erupce na slunci nebo co?

Navíc už mě zná a ví že do trezoru to není :D

Odkaz ke komentáři

Jednak mě potěšilo, že mi taková mladá, celkem fešná pokladní v Globusu pochválila hodinky a dala se se mnou do řeči

a druhak mě potěšilo, jakej po ní žena hodila pohled :D

Myslím, že tyhle pohledy od našich nejdražších skoro všichni velice dobře známe :-D
Odkaz ke komentáři

Jsem před ženou podotkl že vzhledem k situaci s franky by nebylo možná od věci zakoupit ze skladových zásob některého obchodu třeba dva kusy v ceně cca 100 "do trezoru".

Čekal jsem asi jakoukoliv odpověď kromě té kterou jsem dostal.

Prej - jo to je dobrej nápad, nech si projít hlavou jaký koupit. Tvl, sou erupce na slunci nebo co?

Navíc už mě zná a ví že do trezoru to není :D

Tak takovou příležitost je třeba využít!!!

Odkaz ke komentáři

Ani nevím, jestli jsem ve správmém vláknu.

Včera jsem dostal doporučený dopis od České pošty s velkým  pardonem za nedoruceni zasilky, s tim, ze to proverili, a skutecne pracovnik dle gps ani  nebyl na miste..

A potrestali ho.... straslive.......

No a ten den mi nedorucili dalsi balik.....tak teda mazec....

Odkaz ke komentáři

Dnešní před obědová návštěva jednoho binec dvora. Během dvou minut jeden slušný kyvadlový kousek na zeď. Jdoucí a k tomu ještě 4 kousky solidních předrevolučních křiváků, pro kamaráda.  Pokud se nepobijem na večerní výroční schůzi, tak to bude krásný den.

Odkaz ke komentáři

Nejhorší auto, v jakém jsem kdy jel. Kolem dveří foukalo i když byly zavřené. A zavřít šly jen brutální silou. A je hnusné, bolševické a zapařené.

To je sice pravda, ale v 17 jsem v něm byl "king"  :cool02: . Vrstevníci měli povětšinou Škodu 105, jen tu a tam měl někdo žigulíka :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

A já tím jako pasažér jezdil celé dětství, takže nostalgie jako svině. A z bílého Moskviče pak rovnou do hráškově zelené Dacie alias rumunského Renaultu. Kde že ty loňské sněhy jsou...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...