sibirnaya Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 pijes dobry kafe, nosis fajn hodinky, jezdis modrobilou vrtuli-delas mi radost, kamarade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 sibir-nosim fakn hodinky puvodne tvojejinak budu muset dovalit do Brna na sraz,rad bych se s tebou a dalsimi seznamil osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 sraz bude, zaciname ladit, pozvanku dostanes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 pijes dobry kafe, nosis fajn hodinky, jezdis modrobilou vrtuli-delas mi radost, kamarade Caute!no az na tu vrtulu vcelku suhlas! :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 sraz bude, zaciname ladit, pozvanku dostanes Já chcu takyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Já chcu takyyy tak dojeďte zejtra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Firma si na mě neomylně vzpomněla a dostal jsem za 10 let výdrže plnící pero MB. Propiska se dává za 5 let. Už mám full kombo. Tak mě to tak nějak potěšilo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Super! Ja dostal po peti, deseti, i patnacti totez: ...no obrazek snad ani davat nemusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Super! Ja dostal po peti, deseti, i patnacti totez: ...no obrazek snad ani davat nemusim ?? ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Mam radost, ze jsem si vybral destinaci na emigraci. Nemuzu se dockat, az se tam presunu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Mam radost, ze jsem si vybral destinaci na emigraci. Nemuzu se dockat, az se tam presunu ;-)takže fakt to Norsko jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Je to tak ;-) takže fakt to Norsko jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Ester Ledecká!!! No 1gratulace k velkému úspěchu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Firma si na mě neomylně vzpomněla a dostal jsem za 10 let výdrže plnící pero MB. Propiska se dává za 5 let. Už mám full kombo. Tak mě to tak nějak potěšilo . To je fakt hezký. U nás se fasujou odznáčky. Za pět let s číslem 5, za deset s číslem 10 a tak dále a tak dále... Jinak mě fakt dnes potěšilo, kolik lidí se mi ozvalo na mojí prosbu s nákupem na e-bayi. Ještě jednou díky všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 To je fakt hezký. U nás se fasujou odznáčky. Za pět let s číslem 5, za deset s číslem 10 a tak dále a tak dále... Jinak mě fakt dnes potěšilo, kolik lidí se mi ozvalo na mojí prosbu s nákupem na e-bayi. Ještě jednou díky všem... To jste na tom porád dobře, chlapi. Já když vloni odkroutil v práci 20 let, nikdo to ani nezaregistroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 krasny den - vyborny obed a este k tomu Bob ( fajn chlapec, pokecali sme, nazrali sme sa...., urcite zopakujeme!)a nove skusenosti ohladom Oliva V - ale to v inom vlakne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Totok: http://auto.idnes.cz/opel-manta-test-0gx-/auto_ojetiny.aspx?c=A141125_235100_auto_ojetiny_hig#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Totok: http://auto.idnes.cz/opel-manta-test-0gx-/auto_ojetiny.aspx?c=A141125_235100_auto_ojetiny_hig#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box A viděl to Manťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 krasna klasika!tester je dobry driver: Převodovka je také nečekaně přesná a rychlosti jsou dobře odstupňované. Ale při řazení by se přece jen hodil otáčkoměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky