Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

školní jídelnu jsem zažil v letech 73 - 81 a na posledních čtyři roky (77/81) si taky nemůžu stěžovat, protože nám v tu dobu dostavili novou moderní školu kde byla nová moderní kuchyně s mladejma hezkejma kuchařkama ( měl jsem protekci a dostával dobré porce) takž já mám vzpomínky dobré a těstovinami můžu jakoukoliv omáčku  tedy koprovku ne ta s těstovinami fakt nejde.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mňa dnes potešil v Prahe jeden miestny gentleman, ktorému chcem týmto poďakovať. Vzal ma na Ministerstvo zahraničia, ukázal mi byt Jána Masaryka, i všetko ostatné...a musím povedať že som ostal veľmi pohnutý. Doteraz som o tých miestach iba čítal, no dnes som ich mal možnosť vidieť naživo, a urobiť si vlastný úsudok o tom, že vyhodiť niekoho z toho inkriminovaného okna Černického paláca nemuselo byť vôbec ťažké...

A vôbec, Chronomag ma posledných pár mesiacov čo som sa vrátil na rodnú hrudu zásobuje skvelými ľuďmi! VĎAKA, a teším sa na ďalšie super stretnutia ktoré ma posúvajú ďalej.

F.

Odkaz ke komentáři

Je to tak ;-)

Hmm, do civilizace, príma,  tak hlavně ať se daří  :cheers:

A ještě dnes fest potěšily alespoň ta dvě pivka u stolu, kde by jeden mohl strávit hodiny (s hodinkama a párem správných chlapů).

Brněnský sraz bude asi opět Legendary :D držím palce :D

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Potesilo, ze jsem natrefil na nepoctiveho obchodnika na Ebay. Poslal mi hodinky, ktere nebyly v poradku a musel jsem koupit jiny strojek, aby je hodinar dal do poradku. Na oplatku jsem od nej chtel misto slevy zluty cifr na Seiko, ktery jsem chtel na bastleni. A dnes mi cifr dorazil domu... Ale jaky byl muj sok, kdyz jsem zasilku rozbalil a zjistil, ze cifr je soucasti kompletnich hodinek :) Sice i ty maji strojek, ktery se nechce rozbehnout, ale s tim uz si muj hodinar poradi :D

Nahoď fotku Jarku,pro potěchu oka.

Odkaz ke komentáři

Nahoď fotku Jarku,pro potěchu oka.

Bohouši, ještě není co fotit. Jsou to Seiko 7002 se žlutým cifrem a žlutým věncem. Až dostanou modré ručky, bleděmodrou pepsi lunetu a modrý hadr, tak budou připraveny se předvést ;)

Odkaz ke komentáři

Ak správne vnímam tvoju trasu, tak ťa posúvajú naspäť na Island.

...to hádam nie. A kde si nechal smajlíka?

Síce, dakedy by som to tu najradšej zbúral, vypálil a postavil nanovo, ale...ste tu a pár ďalších tam vonku, tak sa Island hádam azda možno snáď tak skoro nekoná.

F.

Odkaz ke komentáři

Jsem při návratu z Itálie natrefil na obchod Jack Wolfskin, většina věcí 50% sleva a jelikož špagetkám důvěřuji, nakoupil jsem tam hadry pro cekou rodinu. No a teď si trochu projížďím ceny a péřovka za kterou jsem dal 2300, u nás 4900, mikina 1800, u nás 4200, pláštěnka pro malýho 600, u nás 1500 atd. Taliáni nezklamali a potěšili :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

nedělní odpolední diskuze s mojí manželkou

já: koupíš mi k svátku řemen z krokodýla ? (strapshop x 5100,-)

ona: kde se pěstuje modrej krokodýl ?

já: co říkaš na tydle hodinky ?

ona: nelíbí se mi ten obrubník okolo

Odkaz ke komentáři

Díky za odkaz - to je snad první rozhovor s JK, kde mám pocit, že ho rozhovor skutečně baví a i když ho neznám osobně, řekl bych, že se podobně chová i když nevystupuje na veřejnosti :).

Odkaz ke komentáři

nedělní odpolední diskuze s mojí manželkou

já: koupíš mi k svátku řemen z krokodýla ? (strapshop x 5100,-)

ona: kde se pěstuje modrej krokodýl ?

já: co říkaš na tydle hodinky ?

ona: nelíbí se mi ten obrubník okolo

Si budeš kupovat AP ? :-) se máš. ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...