mondeo2 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 školní jídelnu jsem zažil v letech 73 - 81 a na posledních čtyři roky (77/81) si taky nemůžu stěžovat, protože nám v tu dobu dostavili novou moderní školu kde byla nová moderní kuchyně s mladejma hezkejma kuchařkama ( měl jsem protekci a dostával dobré porce) takž já mám vzpomínky dobré a těstovinami můžu jakoukoliv omáčku tedy koprovku ne ta s těstovinami fakt nejde....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Mňa dnes potešil v Prahe jeden miestny gentleman, ktorému chcem týmto poďakovať. Vzal ma na Ministerstvo zahraničia, ukázal mi byt Jána Masaryka, i všetko ostatné...a musím povedať že som ostal veľmi pohnutý. Doteraz som o tých miestach iba čítal, no dnes som ich mal možnosť vidieť naživo, a urobiť si vlastný úsudok o tom, že vyhodiť niekoho z toho inkriminovaného okna Černického paláca nemuselo byť vôbec ťažké... A vôbec, Chronomag ma posledných pár mesiacov čo som sa vrátil na rodnú hrudu zásobuje skvelými ľuďmi! VĎAKA, a teším sa na ďalšie super stretnutia ktoré ma posúvajú ďalej. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ale do toho zeleného křesla v pracovně v Masarykově bytě jsi doufám nesedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ale do toho zeleného křesla v pracovně v Masarykově bytě jsi doufám nesedal. Nie, a pravdupovediac, ani mi také kreslo neutkvelo v pamäti :-) F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 A vôbec, Chronomag ma posledných pár mesiacov čo som sa vrátil na rodnú hrudu zásobuje skvelými ľuďmi! VĎAKA, a teším sa na ďalšie super stretnutia ktoré ma posúvajú ďalej. Ak správne vnímam tvoju trasu, tak ťa posúvajú naspäť na Island. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 (upraveno) Je to tak ;-)Hmm, do civilizace, príma, tak hlavně ať se daří A ještě dnes fest potěšily alespoň ta dvě pivka u stolu, kde by jeden mohl strávit hodiny (s hodinkama a párem správných chlapů).Brněnský sraz bude asi opět Legendary držím palce Upraveno 23. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Potesilo, ze jsem natrefil na nepoctiveho obchodnika na Ebay. Poslal mi hodinky, ktere nebyly v poradku a musel jsem koupit jiny strojek, aby je hodinar dal do poradku. Na oplatku jsem od nej chtel misto slevy zluty cifr na Seiko, ktery jsem chtel na bastleni. A dnes mi cifr dorazil domu... Ale jaky byl muj sok, kdyz jsem zasilku rozbalil a zjistil, ze cifr je soucasti kompletnich hodinek Sice i ty maji strojek, ktery se nechce rozbehnout, ale s tim uz si muj hodinar poradi Nahoď fotku Jarku,pro potěchu oka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Nahoď fotku Jarku,pro potěchu oka.Bohouši, ještě není co fotit. Jsou to Seiko 7002 se žlutým cifrem a žlutým věncem. Až dostanou modré ručky, bleděmodrou pepsi lunetu a modrý hadr, tak budou připraveny se předvést Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Ak správne vnímam tvoju trasu, tak ťa posúvajú naspäť na Island....to hádam nie. A kde si nechal smajlíka? Síce, dakedy by som to tu najradšej zbúral, vypálil a postavil nanovo, ale...ste tu a pár ďalších tam vonku, tak sa Island hádam azda možno snáď tak skoro nekoná. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Síce, dakedy by som to tu najradšej zbúral, vypálil... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 ...to hádam nie. A kde si nechal smajlíka? Ale, na to sa hádam hrať nemusíme, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Nebylo to dneska, ale krásný výhled ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Že jsem dnes konečně po dlouhém shánění našel a koupil original dřevěnou krabičku na Kakume! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Konečně dorazil nový winder .Omluvte foto,foceno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Jsem při návratu z Itálie natrefil na obchod Jack Wolfskin, většina věcí 50% sleva a jelikož špagetkám důvěřuji, nakoupil jsem tam hadry pro cekou rodinu. No a teď si trochu projížďím ceny a péřovka za kterou jsem dal 2300, u nás 4900, mikina 1800, u nás 4200, pláštěnka pro malýho 600, u nás 1500 atd. Taliáni nezklamali a potěšili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Pán má nadhled, víc takových mezi námi http://video.aktualne.cz/dvtv/jan-kraus-spolecnost-je-vic-komunisticka-nez-si-mysli/r~94217524950d11e486b9002590604f2e/?utm_source=www.stahuj.centrum.cz&utm_medium=carousel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 nedělní odpolední diskuze s mojí manželkou já: koupíš mi k svátku řemen z krokodýla ? (strapshop x 5100,-)ona: kde se pěstuje modrej krokodýl ? já: co říkaš na tydle hodinky ?ona: nelíbí se mi ten obrubník okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 ...a který hodinky mají okolo obrubník? Ty si kup, to tu ještě nikdo nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Pán má nadhled, víc takových mezi námi http://video.aktualne.cz/dvtv/jan-kraus-spolecnost-je-vic-komunisticka-nez-si-mysli/r~94217524950d11e486b9002590604f2e/?utm_source=www.stahuj.centrum.cz&utm_medium=carouselDíky za odkaz - to je snad první rozhovor s JK, kde mám pocit, že ho rozhovor skutečně baví a i když ho neznám osobně, řekl bych, že se podobně chová i když nevystupuje na veřejnosti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 nedělní odpolední diskuze s mojí manželkou já: koupíš mi k svátku řemen z krokodýla ? (strapshop x 5100,-)ona: kde se pěstuje modrej krokodýl ? já: co říkaš na tydle hodinky ?ona: nelíbí se mi ten obrubník okoloSi budeš kupovat AP ? :-) se máš. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky