Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

...a který hodinky mají okolo obrubník? Ty si kup, to tu ještě nikdo nemá 8.gif

Si budeš kupovat AP ? :-) se máš. ...

diskuze o hodinkách je u nás marná ..... vždy skončí "kup si co chceš je mi to jedno" ..... což je pozitivní

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tvl, jako zkušený saunista jsem se rozhodl postoupit o level výš a dnes jsem vyzkoušel pravou ruskou baňu. Oproti finské sauně je v ruské baně o něco nižší teplota, ale mnohem vyšší vlhkost (kolem 40%). Pára zde vzniká poléváním rozžhavených kamenů vodou. Saunová kamna jsou tradičně na dřevo. Nastoupil na mě chlap jak hora - Ruslan banščik . Podobnost s letadlem není náhodná. Během tří hodin mě zbušil 3 x metličkami z větviček dubu a břízy, druhý kolo mě vosolil jak herynka, sůl byla s eukalyptem, takže ležím na prkenné lavici, kamna hučí, ze mě leje jak z vola a je mi zima. Třetí kolo bylo napatlání nějaké rašeliny a opět nářez. Super pracoval s teplotou. Když jsem zaskučel, že to je už zu viel, tak mi jebnul na čelo led, na krk led, na dlaně a na nárty led, a vesele pokračoval dál. Domů jsem se připlazil silou vůle a teď si dávám ten Bohemian pale ale z Humpolce a málem nezvednu ruce ke klávesnici. Kdo chodíte do sauny, a máte možnost, prubněte to. Zážitek

post-1551-0-71339600-1422218368_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tvl, jako zkušený saunista jsem se rozhodl postoupit o level výš a dnes jsem vyzkoušel pravou ruskou baňu. Oproti finské sauně je v ruské baně o něco nižší teplota, ale mnohem vyšší vlhkost (kolem 40%). Pára zde vzniká poléváním rozžhavených kamenů vodou. Saunová kamna jsou tradičně na dřevo. Nastoupil na mě chlap jak hora - Ruslan banščik . Podobnost s letadlem není náhodná. Během tří hodin mě zbušil 3 x metličkami z větviček dubu a břízy, druhý kolo mě vosolil jak herynka, sůl byla s eukalyptem, takže ležím na prkenné lavici, kamna hučí, ze mě leje jak z vola a je mi zima. Třetí kolo bylo napatlání nějaké rašeliny a opět nářez. Super pracoval s teplotou. Když jsem zaskučel, že to je už zu viel, tak mi jebnul na čelo led, na krk led, na dlaně a na nárty led, a vesele pokračoval dál. Domů jsem se připlazil silou vůle a teď si dávám ten Bohemian pale ale z Humpolce a málem nezvednu ruce ke klávesnici. Kdo chodíte do sauny, a máte možnost, prubněte to. Zážitek

no tak hlavně,ať si ráno jako novej :flex:

Odkaz ke komentáři

To jo nechat se zmlátit rusákem a ještě si brát dovolenou do konce roku na zotavenou...............nic pro mě, i když zážitek to je  to zas jo.

Ruslan je  Ukrajinec. A zajímavý bylo, že prej u nich jsou sauny na každým rohu., jak u nás cherny (čti herny)

no tak hlavně,ať si ráno jako novej :flex: 

Budu rád, když vstanu  :lol2:

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifsaunarus2a (1).jpg

toto je skvela vec, par rokov dozadu som bol aktivny fanaticky saunista. toto som zazil v Rusku s bandou byvalych vojakov (dnes podnikatelia s rozsiahlym networkingom.. "Júra, u nás mnógo druzéj.."), fajnovi chalani, no a si predstav ze takto zlahka zacnes, najprv spolocenska debata, potom flasticka vodky obehne, potime sa, kecame, potom druha (to tam lokaj nosi zvonku ladovo zachladene), prestanes to vnimat, potis sa, vodku pijes. Potom nastupi Ruslan/Voloďa/Viktor - proste chlap co ked sa vystrem cumim mu tak akurat na kozy :) a uskutocni to co popisujes, a potom jak uz si zmoreny kompletne na padrt (prisaham ze som cakal ze mi daco v tele povoli), tak chlapci dostanu genialny napad - A co by si povedal na flasu dobrej vodky?...

faktom je ze na druhy den si znovuzrodeny, hlava neboli, telo boli, ale je ti fest dobre.

Odkaz ke komentáři

A kde to bylo? Někde v Pardubkách?

Odkaz ke komentáři

Jak se ted valim doma,ctu stare casaky a projizdim stare katalogy - fraknonia,auta,svet motoru. Vede hlavne hodinkova produkce- hodinky,watch a watch magazin a tridim,kam budu hodinkove smerovat. To me bavi.

Odkaz ke komentáři

Jak se ted valim doma,ctu stare casaky a projizdim stare katalogy - fraknonia,auta,svet motoru. Vede hlavne hodinkova produkce- hodinky,watch a watch magazin a tridim,kam budu hodinkove smerovat. To me bavi.

A už jsi dospěl k nějakému závěru?

Odkaz ke komentáři

Jedu akorát Regiem do Olmíku, kupé mám jen pro sebe a vejde stevard a jestli může nabídnout něco ke čtení. "A co máte?" ptám se... Stevard: "No moc vás nepotěším. Z novin už jen lidovky a z časopisů Popcorn anebo Hodinky  Šperky"... kdyby jen věděl kluk ušatá jak mě potěšil... ani mi neva, že to je časák z května

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

Vojto,na rovinu?NE,ale bavi me to. Nemam ani paru,kam budu smerovat,ale to jsem nevedel ani predtim a tohle forum me vubec nepomaha :-)))

Martine je nespočetně hodinek, který by pro tebe byly skvělý, ale mě by k tobě absolutně nejvíce sedly Hamilton Pan Europe v chronu. To by prostě muselo fungovat.

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

Martine je nespočetně hodinek, který by pro tebe byly skvělý, ale mě by k tobě absolutně nejvíce sedly Hamilton Pan Europe v chronu. To by prostě muselo fungovat.

Kubo,trefils to. Pokukuju hodne vazne po nich.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...