Z. Paul Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 A moje dnešní radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 A moje dnešní radost nemam nic proti umění, ale tomuhle nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 LukeDhm, tak niekto si s tym pekne pohral....pekny atak na sucasnu dobu.dufam, ze ludia maju dost rozumu, aby to desifrovali!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 nemam nic proti umění, ale tomuhle nerozumim plus jeden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 (upraveno) A moje dnešní radost Tak tak silny teda nejsem. Mam problem vylezt i zebrik. ;-) Upraveno 5. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Klucí to není umění to je Fingerboard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 (upraveno) A moje dnešní radost Hlavně aby tě to uneslo . Jestli jsem teda správně vymyslel, co by to mělo být . Upraveno 5. února 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 ahaaa....ja ze obraz Viktor Vasarely.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 (upraveno) A moje dnešní radost paráda, nabídnout mi někdo minus 20 let, neřekl bych ne ahaaa....ja ze obraz Viktor Vasarely....štýlově umístěný nad futry Upraveno 5. února 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Hlavně aby tě to uneslo . Jestli jsem teda správně vymyslel, co by to mělo být .Zatim uneslo hele na to moje šuk.ní, pardon - vysení a přítahy to bude v pohodě potřebuji nějak nahnat sílu v prstech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 potřebuji nějak nahnat sílu v prstech slečna měla nějaký stížnosti jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 paráda, nabídnout mi někdo minus 20 let, neřekl bych ne štýlově umístěný nad futry tak co koho do toho, ako si chlapec zariadi svoj byt, no nie!? ( co my uz stary antisportovci vieme, ze prsty sa daju aj takto trenovat???) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 FingerboardCo? Prstovací prkýnko? A na co jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Co? Prstovací prkýnko? A na co jako?Dyt to psal, potrebuje posílit prsty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Bych se prstama nepritahnul ani prd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 (upraveno) Potesilo me, ze sem byl dnes na odberech krve sám. Zadny fronty, pohodicka. A nejlepsi bylo, ze ty sestry tam mastily nejakou hustou strilecku Takze jedna mi brala krev a druha vysvetlovala te treti, jak "sejmout toho čonga za krovim"..................asi Vietcong Upraveno 5. února 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Potesilo me, ze sem byl dnes na odberech krve sám. Zadny fronty, pohodicka. A nejlepsi bylo, ze ty sestry tam mastily nejakou hustou strilecku Takze jedna mi brala krev a druha vysvetlovala te treti, jak "sejmout toho čonga za krovim"..................asi Vietcong Hele jestli nemyslela Tebe.. (přeloženo) "jak konečně vypakovat toho borce s velkejma hodinkama, co tady na nás s tím divným úsměvem už deset minut kouká" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 odpolední běžky na hřebenu Jeseníků . . . nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Hele jestli nemyslela Tebe.. (přeloženo) "jak konečně vypakovat toho borce s velkejma hodinkama, co tady na nás s tím divným úsměvem už deset minut kouká" :-DTo je samozrejme možný :-) Ale vodešel sem po svejch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 prave som prisiel zo zrazu a bol som prijemne zaskoceny, ze aka spravna partia sa nas tam zisla!pokecali sme o hodinkach, cigarach a aj autach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky