African Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Celý krásně prosluněný den ve skalách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 krásný...a jde jsou Béčka.... stratils je:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 To Gustaf : V chlubírně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Jj. tam je jim dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 ...vypada to tak, ze po navrate z krcmy som nezacal vypisovat na fore opilecke blaboly, to je super tak to idem v klude dospat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Dokážu zase zhluboka dýchat. Bože, dík za antibiotika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Potešila ma mizerná účasť na včerajšom nezmysle nazvanom "referendum o ochrane rodiny". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Dokážu zase zhluboka dýchat. Bože, dík za antibiotika neboj to přejde.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 neboj to přejde.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 včerejší tři výstavy ve Vídni: D. Velasquez, C. Monet a impresionisti v Albertině. Mezitím úžasný Wiener schnitzel u Figlmüllera Apropo, nevite kde lze u nas koupit tento druh masa, v takovych plackách?. Jsem kuchařský antitalent. Na jejich stránkách píšou, že je to "Pork Rose"Chtěl bych se ten řízek udělat doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Potešila ma mizerná účasť na včerajšom nezmysle nazvanom "referendum o ochrane rodiny".to mě zklamala, doufal jsem že se to podaří, mohla být v EU spousta srandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Sranda už bola, stála daňových poplatníkov 6 mil. eur. Tolko stálo referendum s 3 otázkami, kde 1. otázku už nejaký čas rieši priamo ústava, 2. a 3. otázka sú o nesúhlase s niečim, čo ani neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 dnešní oběd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Snad to nezakřiknu,ale Gabi jede a střílí dobře. ......že jsem něco psal kua Upraveno 8. února 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 gabi to dycky posere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Tak si tak přeříkávám, co všechno potřebuju na zítřejší focení a drahá jen od displaye a kávičky nakoukne a s nevinným tázavým pohledem"ty chceš zapálit náš dům?" No koho by to nepotěšilo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Tak jsem si dnes prošel diskusi v "protivlákně" asi dva dny zpátky a opravdu, ale opravdu mě potěšilo, jak se většina diskutujících postavila na stranu učitelů. Ono to s tou úrovní zdejšího fóra, resp. jeho členů, zas taková hrůza nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Manželka nám ráno nabourala auto. To samo o sobě nepotěší, ale škoda je jen na autě a dopravní značce, a ženě ani nikomu jinému se nic nestalo, což mě potěšilo MOC!!! Upraveno 8. února 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Ten obchod co má reklamu "bunda sem, bunda tam" . . . že jsem tam lezl . . . navíc ještě s manželkou,dobrej nákup za moc hezký peníze. Ondro, auto se spraví, tímto si projde každý z nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky