Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Potěšilo mě dnešní nádherné počasí, kdy jsem mohl být s dětmi celý den venku. Nevěděli jsme, co dříve - nejprve závody dračích lodí na Labi a pak letecký den. Děti dneska nezvykle rychle usnuly a já už asi taky dlouho nevydržím...

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě potěšila včerejší rychloschůzka s členem Chronomagu. Další motorkář, už druhý za necelý týden. Ono to počasí k tomu vyloženě poňouká.

Musím do toho taky konečně praštit a pořídit si mašinu :)

No a taky mě moc potěšil náhodný LINK na blog plný fantastických fotek z 60 a 70 let. Sice jsem ještě nebyl na světě, ale podle těch fotek to byla v USA nádherná doba.

Odkaz ke komentáři

organicu, díky... paráda... Hunter S. Thompson, Tom Waits, krásný kočky, žádnej ajds, parádní mašiny...

Uměl bych si představit aspoň měsíc dovolený do týhle doby.

Moc se mi líbí Arnoldova fotka mezi chlapáky jako byli Andre the Giant a Wilt Chamberlain

edit: a ty Andreho chlastačky... to mě dostalo... takhle uceleně jsem to ještě nikde nečet http://theselvedgeyard.wordpress.com/2009/07/22/andre-the-giant-proving-size-matters/

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

organicu, díky... paráda... Hunter S. Thompson, Tom Waits, krásný kočky, žádnej ajds, parádní mašiny...

Uměl bych si představit aspoň měsíc dovolený do týhle doby.

Moc se mi líbí Arnoldova fotka mezi chlapáky jako byli Andre the Giant a Wilt Chamberlain

Těch fotek tam jsou stovky, je to na několikahodinový výlet do těch dob. Dobrý jsou ty man caves, i tehdejší prsatý kočky :)
Odkaz ke komentáři

BTW... co se týče volný lásky - máme (já určitě) tu dobu zidealizovanou, někde jsem nedávno četl že počet vystřídaných partnerů je dnes vyšší než kdysi v komunitě hippies - moje interpretace je, že tenkrát to byl světonázor, dneska je to "jen" morálka na dně

Odkaz ke komentáři

BTW... co se týče volný lásky - máme (já určitě) tu dobu zidealizovanou, někde jsem nedávno četl že počet vystřídaných partnerů je dnes vyšší než kdysi v komunitě hippies - moje interpretace je, že tenkrát to byl světonázor, dneska je to "jen" morálka na dně

Počkej počkej, já to mám jako světonázor pořád Posted Image
Odkaz ke komentáři

Mám radost, že se mi dobře zotavuje noha. Dva týdny po operaci kolene se všechno hojí ještě mnohem líp, než se očekávalo, takže už pomalu muže na krátké vzdálenosti kulhat bez berlí a příští týden je zahodím úplně a začnu řídit auto. :smile_anim: Už se nemůžu dočkat, až se budu moct o sebe postarat sám.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...