mechano Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2011 Tak to je pro mě zklamání,já si ho představoval jako malýho nerudnýho chlápka v polobotkách,v kalhotách nad kotníky. Diabol lebo jasnovidiec..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 (upraveno) Mě potěšilo, ale už včera v 8:20 hodin, že se mi narodil vnouček Adámek....4,05 kg a 52 cm Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 7. května 2011 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 vnouček Adámek Gratuluju dědku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 velká gratulace ,už jsem měsíc také dědek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 (upraveno) Potěšilo mě dnešní nádherné počasí, kdy jsem mohl být s dětmi celý den venku. Nevěděli jsme, co dříve - nejprve závody dračích lodí na Labi a pak letecký den. Děti dneska nezvykle rychle usnuly a já už asi taky dlouho nevydržím... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 7. května 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 Mě potěšilo, že se ricous, jak se zdá, vrací zase do normálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 8. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2011 Mě potěšilo, že jsem cestou přes Liščí horu, kolem Vejrovky, a přes Zelený důl a Hnědý vrch potkal jen tři lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Mne dnes potěšilo, že se mi po měsíci a půl vrátily Sinny ze servisu!...že to ale trvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2011 Ricousův post tady mě potěšil teda hodně. Rád vidím, že se kamarádům daří líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Mě potěšila včerejší rychloschůzka s členem Chronomagu. Další motorkář, už druhý za necelý týden. Ono to počasí k tomu vyloženě poňouká. Musím do toho taky konečně praštit a pořídit si mašinu No a taky mě moc potěšil náhodný LINK na blog plný fantastických fotek z 60 a 70 let. Sice jsem ještě nebyl na světě, ale podle těch fotek to byla v USA nádherná doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 (upraveno) organicu, díky... paráda... Hunter S. Thompson, Tom Waits, krásný kočky, žádnej ajds, parádní mašiny...Uměl bych si představit aspoň měsíc dovolený do týhle doby. Moc se mi líbí Arnoldova fotka mezi chlapáky jako byli Andre the Giant a Wilt Chamberlain edit: a ty Andreho chlastačky... to mě dostalo... takhle uceleně jsem to ještě nikde nečet http://theselvedgeyard.wordpress.com/2009/07/22/andre-the-giant-proving-size-matters/ Upraveno 10. května 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Mne dnes potěšilo, že se mi po měsíci a půl vrátily Sinny ze servisu!...že to ale trvalo tak to mas kliku. ja cakam na svoje uz treti tyzden a stale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 organicu, díky... paráda... Hunter S. Thompson, Tom Waits, krásný kočky, žádnej ajds, parádní mašiny... Uměl bych si představit aspoň měsíc dovolený do týhle doby. Moc se mi líbí Arnoldova fotka mezi chlapáky jako byli Andre the Giant a Wilt Chamberlain Těch fotek tam jsou stovky, je to na několikahodinový výlet do těch dob. Dobrý jsou ty man caves, i tehdejší prsatý kočky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Těch fotek tam jsou stovky, je to na několikahodinový výlet do těch dob. Dobrý jsou ty man caves, i tehdejší prsatý kočky tie fotky su super a prsnate kocky tiez. len tie frizury su obcas mierne odpudive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 tie fotky su super a prsnate kocky tiez. len tie frizury su obcas mierne odpudive tahle frizura je cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 BTW... co se týče volný lásky - máme (já určitě) tu dobu zidealizovanou, někde jsem nedávno četl že počet vystřídaných partnerů je dnes vyšší než kdysi v komunitě hippies - moje interpretace je, že tenkrát to byl světonázor, dneska je to "jen" morálka na dně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 BTW... co se týče volný lásky - máme (já určitě) tu dobu zidealizovanou, někde jsem nedávno četl že počet vystřídaných partnerů je dnes vyšší než kdysi v komunitě hippies - moje interpretace je, že tenkrát to byl světonázor, dneska je to "jen" morálka na dně Počkej počkej, já to mám jako světonázor pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 (upraveno) V tragikomickym smyslu me dnes "pobavil" invalidni ridic pisici za jizdy smsku na dotykaci obema rukama, jak to auticko tancovalo (sorry, ze to neni post o volne lasce) Upraveno 10. května 2011 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 podle těch fotek to byla v USA nádherná doba. Copak USA... ale zadejte si do googlu "Sunbury 1972" a kochněte se pohledem na to, jak se tenkrát kalilo v Austrálii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Mám radost, že se mi dobře zotavuje noha. Dva týdny po operaci kolene se všechno hojí ještě mnohem líp, než se očekávalo, takže už pomalu muže na krátké vzdálenosti kulhat bez berlí a příští týden je zahodím úplně a začnu řídit auto. Už se nemůžu dočkat, až se budu moct o sebe postarat sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky