organic Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Mám radost, že se mi dobře zotavuje noha. Dva týdny po operaci kolene se všechno hojí ještě mnohem líp, než se očekávalo, takže už pomalu muže na krátké vzdálenosti kulhat bez berlí a příští týden je zahodím úplně a začnu řídit auto. Už se nemůžu dočkat, až se budu moct o sebe postarat sám. Koleno jsem měl taky v troubě, v roce 1996, nejdřív týden ve špitále (rozlomená hlavice holenní kosti), pak 2 měsíce (přes léto) sádra od šlapky až k rozkroku a pak 3 měsíce rehabilitace. Po 3 letech operace a teď mám z nohy barometr Až se dáš do kupy, doporučuji plavání, dělá zázraky... edit: překlep Upraveno 11. května 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 to Dali - super zpráva, mám radost . Drž mi palce, 31.května do mě bude v nemocnici Na Homolce zářit gama nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Snowe, to má moje dcera narozeniny, to je obecně šťastný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 (upraveno) Díky Pavle. Snad na tom baru nezůstanu ležet. Upraveno 11. května 2011 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Určitě ne. Budu na tebe myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Ještě jednou díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Držím ti palce a budu na tebe myslet. Homolka je super nemocnice myslím, že budeš v dobrých rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Snow: přeji ti moudré doktory, hodné sestřičky, fajnové spolunocležníky a brzký návrat ve zdraví domů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Snow: Držím palce Hlavně jim při odchodu v nemocnici radši řekni "sbohem" a ne "nashledanou", já na to vždycky zapomenu a nějak se tam pořád vracím Mě dneska potěšila přítelkyně - uspořádali jsme takový menší střelecký přebor 3x8 ran z malorážky a nastřílela 213 z 240 možných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Mě dnes už 2x potěšil Jarda Jágr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Dneska jsem se málem utloukl u Simpsonů (VIII/2) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 To je ten díl, jak se odstěhovali do Cypress Creek a Homer vypomáhal v tamější elektrárně, Marge doma chlastala, Líza dostala alergii a Bart byl ve zvláštní škole? To bylo fajn. Akorát furt nechápu, proč se Homerovi nelíbilo vlastnit Denver Broncos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Perfektný hokej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 11. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2011 Že si dcera zaběhla pěknej osobák na osmistovku a kvalifikovala se na letní olympiádu dětí a mládeže A ten hokej byl dnes taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Né že bych to nějak využil, ale potěší, že i Ti nejvyšší jsou lidi. Právě příchozí pracovní mail: Pro všechny milovníky hokeje od pánů jednatelů. Kdo má zítra v plánu sledovat hokejové utkání může bez problémů opustit pracoviště a spěchat k obrazovce. A FANDIT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Mě také potěšilo, že jsem právě dostal na pondělí dovolenou, jelikož ve finále prý budeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Vyhrál jsem v tombole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 Prave jsem se docetl, ze 7.6. budou mit v Praze koncert P.O.D.Mam z toho kurwa velkou radost! A jeste o kousek vetsi proto, ze jsem docetl az do konce - uz jsem chtel kupovat listek do Varsavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 mě dnes rozvařili starý dědci - kapela Soft Machine na Agharta Jazz Festu, teď mě těší The Cure v bedně a lístek na Jack DeJohnette group na 23.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Hodně jsem se dnes pobavil při čtění prodejního vláka - prodej trička Breitling.Když už se od prodeje schylovalo k inkviziční štvanici na prodávajícího,tak mě odrovnal pohotovou odpovědí.Bohužel,jsem malý pívo,tak nemůžu reagovat do prodejního vlákna,tak si dovolím přepis (i bez potřebného copyright). Sage řekl: Čéče abys neměl problém, tomuhle se říká counterfeiting. Můžeš za to dostat zabavení věcí, náhradu škody a v případě zločinného spolčení (o což se tady pokoušíš klidně 4 roky na tvrdo. Je úplně jedno, že z toho nic mít nebudeš - zneužíváš obchodní symbol, ke kterému nemáš copyright. Nehledě na to, že smysl tohodle trička mi nějak nedochází. Tak o tom přemýšlej.... Sect odpověděl: Smysl trička je podobný, jako smysl košile, akorát se vepředu nemusí zapínat......já spatřuju smysl v tom, abych nechodil nahatý a trošku Tě i zahřeje. Nic dalšího jsem v tom nikdy nehledal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky