Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Mám radost, že se mi dobře zotavuje noha. Dva týdny po operaci kolene se všechno hojí ještě mnohem líp, než se očekávalo, takže už pomalu muže na krátké vzdálenosti kulhat bez berlí a příští týden je zahodím úplně a začnu řídit auto. :smile_anim: Už se nemůžu dočkat, až se budu moct o sebe postarat sám.

Koleno jsem měl taky v troubě, v roce 1996, nejdřív týden ve špitále (rozlomená hlavice holenní kosti), pak 2 měsíce (přes léto) sádra od šlapky až k rozkroku a pak 3 měsíce rehabilitace. Po 3 letech operace a teď mám z nohy barometr :) Až se dáš do kupy, doporučuji plavání, dělá zázraky...

edit: překlep

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Snow: Držím palce :) Hlavně jim při odchodu v nemocnici radši řekni "sbohem" a ne "nashledanou", já na to vždycky zapomenu a nějak se tam pořád vracím :(

Mě dneska potěšila přítelkyně - uspořádali jsme takový menší střelecký přebor 3x8 ran z malorážky a nastřílela 213 z 240 možných :)

Odkaz ke komentáři

To je ten díl, jak se odstěhovali do Cypress Creek a Homer vypomáhal v tamější elektrárně, Marge doma chlastala, Líza dostala alergii a Bart byl ve zvláštní škole? To bylo fajn. Akorát furt nechápu, proč se Homerovi nelíbilo vlastnit Denver Broncos :worried_anim:

Odkaz ke komentáři

Né že bych to nějak využil, ale potěší, že i Ti nejvyšší jsou lidi. Právě příchozí pracovní mail:

Pro všechny milovníky hokeje od pánů jednatelů.

Kdo má zítra v plánu sledovat hokejové utkání může bez problémů opustit pracoviště a spěchat k obrazovce. A FANDIT!

Odkaz ke komentáři

Hodně jsem se dnes pobavil při čtění prodejního vláka - prodej trička Breitling.Když už se od prodeje schylovalo k inkviziční štvanici na prodávajícího,tak mě odrovnal pohotovou odpovědí.Bohužel,jsem malý pívo,tak nemůžu reagovat do prodejního vlákna,tak si dovolím přepis (i bez potřebného copyright).

Sage řekl:

Čéče abys neměl problém, tomuhle se říká counterfeiting. Můžeš za to dostat zabavení věcí, náhradu škody a v případě zločinného spolčení (o což se tady pokoušíš klidně 4 roky na tvrdo.

Je úplně jedno, že z toho nic mít nebudeš - zneužíváš obchodní symbol, ke kterému nemáš copyright.

Nehledě na to, že smysl tohodle trička mi nějak nedochází.

Tak o tom přemýšlej....

Sect odpověděl:

Smysl trička je podobný, jako smysl košile, akorát se vepředu nemusí zapínat......já spatřuju smysl v tom, abych nechodil nahatý a trošku Tě i zahřeje. Nic dalšího jsem v tom nikdy nehledal.

:thumbsup_anim: :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...