vwtyp11 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Ton zklamal loni ve Sparte a letos i v Brně. Myslím, ze to ma spočítané :-(A to jsem si pral, aby ho Stračena zlabařil do Plzně...on Strakatý, ale ví co dělá a Ton podle něj nebyl to pravé...
mlsoun1 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Manželka mne potěšila.Konečně se k nám vrátila domů a vyhledala odbornou pomoc
mondeo2 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Manželka mne potěšila.Konečně se k nám vrátila domů a vyhledala odbornou pomoc?
mlsoun1 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Psychicky to nevydržela.Už jsem nevěděl jak jí více pomoci.Syna s dopisem před pár týdny nechala u sousedů a odjela.Byl jsem naštvaný,ale chápu ji.Když umřela první dcerka,taky jsem žmoulal hlaveň v ústech,čekal na kolejích,apod.Kamarád mi rozbil hubu a bylo to.
mondeo2 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 (upraveno) aha,.........no nemáš to vůbec lehký............. snad bude líp Upraveno 6. dubna 2015 uživatelem mondeo2
mlsoun1 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Doufejme.Dopiji kafíčko a odvoz ženy na kliniku.Myslím,že ji tam pomohou.Musí se dostat mezi lidi a mluvit.Mě to pomáhá.Nikdy nezapomenu,ale.......... I tak mě těší,že udělala první krok
tano Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Doufejme.Dopiji kafíčko a odvoz ženy na kliniku.Myslím,že ji tam pomohou.Musí se dostat mezi lidi a mluvit.Mě to pomáhá.Nikdy nezapomenu,ale.......... I tak mě těší,že udělala první krokDrzim palecky chlape.
tommas4 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Skvělé zprávy, ať Vám to dopadne dobře. Čas je mocný doktor, ne všemocný, ale pomáhá. Držím place.
siwi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Marceli, těší mě, že se tvoje žena sama rozhodla udělat ten nejdůležitější krok. Snad už to bude jen lepší.
VitekB Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Doufejme.Dopiji kafíčko a odvoz ženy na kliniku.Myslím,že ji tam pomohou.Musí se dostat mezi lidi a mluvit.Mě to pomáhá.Nikdy nezapomenu,ale.......... I tak mě těší,že udělala první krokSice Tě vůbec neznám, ale v podstatě u každého Tvého příspěvku si vzpomenu na ten neradostný status/zprávu s Béčky ve vlákně Co máte dnes na ruce a uvědomím si, že cokoli zrovna řeším, je vlastně nakonec naprosto banální věc a obdivuji Tvoji sílu.
African Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Vyšli mě narozeniny na velikonoce a stále stojím, trošku nejistě, ale stojím :-) tak na zdraví. ...
tano Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Vyšli mě narozeniny na velikonoce a stále stojím, trošku nejistě, ale stojím :-) tak na zdraví. ...Vse nejlepsi chlape, hodne zdravi a stesti Ti preji.
bohus76 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Doufejme.Dopiji kafíčko a odvoz ženy na kliniku.Myslím,že ji tam pomohou.Musí se dostat mezi lidi a mluvit.Mě to pomáhá.Nikdy nezapomenu,ale.......... I tak mě těší,že udělala první krokTy první kroky jsou nejtěžší a nejdůležitější.Drž se Marceli jsme s Tebou.
African Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Děkuji kluci, samozřejmě tobě Mlsoune1 přeji, ať to všechno dobře dopadne"
Andrew_C Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Afričane ty máš dneska narozeniny? Já taky :-) Tak na zdraví
JaRooN Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Mlsoun1: Neznám tě, ale přeji ti, ať všechno dopadne dobře a ať máš zase ze života radost!!! Afri, všechno nejlepší kluku!
Gustaf Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Afri, ciwe, kluku ušatá....všechno neeeeeeej
Doporučené příspěvky