Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ton zklamal loni ve Sparte a letos i v Brně. Myslím, ze to ma spočítané :-(

A to jsem si pral, aby ho Stračena zlabařil do Plzně...on Strakatý, ale ví co dělá a Ton podle něj nebyl to pravé...

Odesláno

Psychicky to nevydržela.Už jsem nevěděl jak jí více pomoci.Syna s dopisem před pár týdny nechala u sousedů a odjela.Byl jsem naštvaný,ale chápu ji.Když umřela první dcerka,taky jsem žmoulal hlaveň v ústech,čekal na kolejích,apod.Kamarád mi rozbil hubu a bylo to.

Odesláno

Doufejme.Dopiji kafíčko a odvoz ženy na kliniku.Myslím,že ji tam pomohou.Musí se dostat mezi lidi a mluvit.Mě to pomáhá.Nikdy nezapomenu,ale..........

I tak mě těší,že udělala první krok

Odesláno

Doufejme.Dopiji kafíčko a odvoz ženy na kliniku.Myslím,že ji tam pomohou.Musí se dostat mezi lidi a mluvit.Mě to pomáhá.Nikdy nezapomenu,ale..........

Drzim palecky chlape.

Odesláno

Marceli, těší mě, že se tvoje žena sama rozhodla udělat ten nejdůležitější krok. Snad už to bude jen lepší.

Odesláno

Sice Tě vůbec neznám, ale v podstatě u každého Tvého příspěvku si vzpomenu na ten neradostný status/zprávu s Béčky ve vlákně Co máte dnes na ruce a uvědomím si, že cokoli zrovna řeším, je vlastně nakonec naprosto banální věc a obdivuji Tvoji sílu.

Odesláno

Vyšli mě narozeniny na velikonoce a stále stojím, trošku nejistě, ale stojím :-) tak na zdraví. ...

Vse nejlepsi chlape, hodne zdravi a stesti Ti preji.

Odesláno

Ty první kroky jsou nejtěžší a nejdůležitější.Drž se Marceli jsme s Tebou.

Odesláno

Mlsoun1: Neznám tě, ale přeji ti, ať všechno dopadne dobře a ať máš zase ze života radost!!!

Afri, všechno nejlepší kluku!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...