Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

pstruzi v Botiči kousek od Nuselskeho mostu

A jsou to pstruzi? Formace skupiny je dost netypická, takhle cikcak a na těsno bývají spíše některé kaprovité ryby, např. jelci nebo ostroretky.. Každopádně je to krása, kdo pamatuje Botič jako smrdutou stoku, krásné ryby rozhodn? ocení :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dcéra odchádzala do UK a poprosila ma aby som jej požičal na cestu nejaké hodinky. Tak som nejaké vytiahol aby si vybrala. Ona na to, že či nemám volné nejaké vintážne. Nakoniec odišla s Poljotami na ruke. Mám radosť.

Odkaz ke komentáři

Dcéra odchádzala do UK a poprosila ma aby som jej požičal na cestu nejaké hodinky. Tak som nejaké vytiahol aby si vybrala. Ona na to, že či nemám volné nejaké vintážne. Nakoniec odišla s Poljotami na ruke. Mám radosť.

krásná věc, conversation starter jak chceš. Hodinky od táty na cestu, to skutečně potěší :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

to uz okolo roka 2006 bolo silne turisticky zamorene, takze casom to bude stale viac... mekac a kfc nebude prekvapenim!

denne je tam tisice ludi

a podobne uz aj zial pri Titicaca

ale su to nadherne miesta, tak sa nemozeme divit, ze tak ako aj my tak aj ostatny to chcu zayit na vlastnej kozi

povinnost este prezriet Nazca ( pokial ste zrali ako deti Ericha Von Danikena)

:lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

vidis, u nas to bylo navopak, v nedelu jela do UK, rek sem, at rolady necha doma a vyrazila s nakejma Armani :)

to je lepsie.

aspon nebude budit dojem, ze to ma nejake fake

vcera v pneuservise mal chlapec v monterkach pekne Daytona model na ruke

uz je to ako s kabelkami - zenicka igelitky Tesco a kabelka ( takmer ) za 50 litrov

popravde aj ja som uz po roku 2000 velmi obmedzil rolady, ale mam rad tu firmu a ich vyrobky  ( aj ked nejako sa zacali na moj vkus prilis tlacit do reklamy)

Odkaz ke komentáři

Potěšilo mě že se podařilo sehnat dva lístky na Fantom Opery do Prahy Goja Music Hall :) Neskutečná náhoda!!! :)

http://www.goja.cz/goja/fantom-opery-2014/

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...