siwi Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 (upraveno) Zkouknul jsem film Fotograf a nejen, že mě potěšil Roden, což jsem čekal, ale i závěr (nedám spoiler).A hlavně, herečka v roli Sáry je krom zdatného partnerstvi úžasnému Rodenovi naprosto dokonale exoticky krásná.Fakt supr, a nezlomilo mě ani to, že tam hrála pěknou svini... Taky jsem před nedávnem tenhle film se zájmem shlédl. A dokonce jsem v něm zahlédl jednu ze svých kolegyň z práce. K mému zklamání oblečenou Upraveno 26. června 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 nadhera v poslednej sikane ( vlakno Sport ) a kozate dievcata ( vlakno o cigarach- doutniky)a k tomu vyborna vecera.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 dnes jsem byl v Třebíči a vzpomněl jsem si že se něco děje na Podzámecké nivě. Takový jakýsi festiválek nebo jak to nazvat, "Kavárna na louce". V jednom stanu občerstvení a kavárna, v druhém výstava umělců. Po louce lavičky z europalet, stolky z kabelových cívek, slunečníky, stolky s šachama a jinýma pumprlíkama, police s knížkama, skvělý kafe, úžasný pečivo. Děti si hrajou, blbnou na trampolíně, kousek dál na kamenné terase sedí kluk s holkou a zpívají s kytarou jen tak pro radost, lukostřelci, ukázky Krav maga, instruktoři ukazujou dětem jak mají grázla jakéhosi kousnout do pařátu a kopnout do koulena, prostě pohoda, klídek. Škoda že to za pár dní končí. Jen kuřáci to trošku kazili. Chápu že jsou závislí a kdyby si včas nezapálili tak asi dostanou atomovej záchvat ale trošku soudnosti by neškodilo. Když vidím jak se na dece batolí mimino a vedle něj mamina bafe jak puklý kamna, tak mám náramný svrbění na kvalitní liskanec po hubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Breaking the law :-) Jde se na to!Koncert byl parádní :-) byl jsem kvůli přítelkyni tentokrát na tribuně a musím říct, že při stání na ploše si to užiju o něco více. Nevím jestli to bylo tím místem, ale zvuk byl dost "přehulenej" (ale trochu a nic co by se nedalo přežít). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Toto: já jsem divnej, ale žádný bubínky, píšťalky, patetické promluvy na mě nějak obecně nepůsobí...a přitom bimbase mám malýho a mladej jsem taky furt - kde dělám chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 já jsem divnej, ale žádný bubínky, píšťalky, patetické promluvy na mě nějak obecně nepůsobí...a přitom bimbase mám malýho a mladej jsem taky furt - kde dělám chybu?zostan nadalej aky si - aj ked to znie divne, si na dobrej ceste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 po šesti týdnech na hotelu konečně nový byteček v Praze, mít tady vývrtku a lahvinku, tak ji snad i otevřu Teď "jenom" stěhování, ale i tak jsem rád, mimochodem byt nalezen díky Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Tak piš a jdeme na uvítací pivko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 sladkosti ke svátku, vše nej ostatním Petrům a Pavlům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Tak piš a jdeme na uvítací pivko :-)To si PIŠ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Končí mi zkušebka...tak máme zase na rok klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 tak to rád slyším, super, a jak to vidíš po 90 dnech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Díky:) Vidim to dobře, má to samozřejmě i zápory,ale klady převažují a bavi mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 tak to je důležitý, přeju Ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 já jsem divnej, ale žádný bubínky, píšťalky, patetické promluvy na mě nějak obecně nepůsobí...a přitom bimbase mám malýho a mladej jsem taky furt - kde dělám chybu?Ciwe to recituje Klus, ne. Zapnout generator nahodnejch slov a jedeeem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Snih v ceskejch horach,sice na polske strane,ale je tam.snezne jamy,krkonose. A jen par lidi okolo,parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Tak jsme díky chybnejm tarifům včera pořídili tři letenky do Malajsie za necelých 12tis celkem. Letenky už přišly, ale na 100% jistý to ještě není. Pokud by to ovšem klaplo, tak bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Ten Etihad? to jsem zvědav jestli to nechaj, vidim to tak 50/50.. Jinak by to teda bylo supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Jj to je ono. Zatím jsme v napětí jak to dopadne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky