Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Zkouknul jsem film Fotograf a nejen, že mě potěšil Roden, což jsem čekal, ale i závěr (nedám spoiler).
A hlavně, herečka v roli Sáry je krom zdatného partnerstvi úžasnému Rodenovi naprosto dokonale exoticky krásná.
Fakt supr, a nezlomilo mě ani to, že tam hrála pěknou svini...

Taky jsem před nedávnem tenhle film se zájmem shlédl. A dokonce jsem v něm zahlédl jednu ze svých kolegyň z práce. K mému zklamání oblečenou :(

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes jsem byl v Třebíči a vzpomněl jsem si že se něco děje na Podzámecké nivě. Takový jakýsi festiválek nebo jak to nazvat, "Kavárna na louce". V jednom stanu občerstvení a kavárna, v druhém výstava umělců. Po louce lavičky z europalet, stolky z kabelových cívek, slunečníky, stolky s šachama a jinýma pumprlíkama, police s knížkama, skvělý kafe, úžasný pečivo. Děti si hrajou, blbnou na trampolíně, kousek dál na kamenné terase sedí kluk s holkou a zpívají s kytarou jen tak pro radost, lukostřelci, ukázky Krav maga, instruktoři ukazujou dětem jak mají grázla jakéhosi kousnout do pařátu a kopnout do koulena, prostě pohoda, klídek. Škoda že to za pár dní končí. Jen kuřáci to trošku kazili. Chápu že jsou závislí a kdyby si včas nezapálili tak asi dostanou atomovej záchvat ale trošku soudnosti by neškodilo. Když vidím jak se na dece batolí mimino a vedle něj mamina bafe jak puklý kamna, tak mám náramný svrbění na kvalitní liskanec po hubě.

Odkaz ke komentáři

Toto:

já jsem divnej, ale žádný bubínky, píšťalky, patetické promluvy na mě nějak obecně nepůsobí...a přitom bimbase mám malýho a mladej jsem taky furt - kde dělám chybu?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

já jsem divnej, ale žádný bubínky, píšťalky, patetické promluvy na mě nějak obecně nepůsobí...a přitom bimbase mám malýho a mladej jsem taky furt - kde dělám chybu?

zostan nadalej aky si - aj ked to znie divne, si na dobrej ceste!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Ciwe to recituje Klus, ne. Zapnout generator nahodnejch slov a jedeeem. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...