Tondaa73 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Suga není nikdy dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Tak tohle by asi slo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 S tou vodou vás, vážení, lituju. Abych byl taky spokojenej parchant, tak se pochlubím tim, že máme ve sklepě našeho 130 let staryho baráku pod Bukovkou skalní pramen, kterej nám dává kolem 500 litrů ledový vody denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Když už jsem tak pošetilej, že si kvůli dětem hraju na plantážníka amatéra, potěšil mě aspoň uspokojivej výsledek. Tohle je z jednoho dne. Včera to samý... zejtra to samý... to snad začnu sušit a nakládat do oleje. Kolik máš cca rostlinek? Já asi 10 a denní výnos počítám na kusy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) Kolik máš cca rostlinek? Já asi 10 a denní výnos počítám na kusy:-)Rostlin mám 39, ale část z nich má hodně malejch plodů a umí vyživit kromě hlavního výhonu ještě jeden až dva další - takže relevantní číslo je 55 tyčí. Sázel jsem týden před zmrzlejma. Výnos na rostlinu by měl být 10 kg za sezónu, ale díky polabské černozemi to bude víc, zatím to vypadá zhruba na půl tuny rajčat No nic, konec řečí, jdu googlovat další recepty na pokrmy z rajskejch... Edit: a rekord v počtu rajčat na jedné "v?tvičce" je 24 (hrozen jako hrom), rekord na jednu rostlinu zatím nevím. Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) Suga není nikdy dost... Vole:-)) Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Rostlin mám 39, ale část z nich má hodně malejch plodů a umí vyživit kromě hlavního výhonu ještě jeden až dva další - takže relevantní číslo je 55 tyčí. Sázel jsem týden před zmrzlejma. Výnos na rostlinu by měl být 10 kg za sezónu, ale díky polabské černozemi to bude víc, zatím to vypadá zhruba na půl tuny rajčat No nic, konec řečí, jdu googlovat další recepty na pokrmy z rajskejch...Edit: a rekord v počtu rajčat na jedné "v?tvičce" je 24 (hrozen jako hrom), rekord na jednu rostlinu zatím nevím.Zkus Kyrgyzsky česnek1kg rajčat 7dkg soli a 30dkg česneku, jen se to pomele na mlýnků na maso a naplní sklenice,nesteriluju, ten česnek se soli to zakonzervuje sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Pravě mě potěšilo, že jsem použil "kozu" a ono to funguje. Na svatbe mé bývalé švagrové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Pravě mě potěšilo, že jsem použil "kozu" a ono to funguje. Na svatbe mé bývalé švagrové..Snažím se si pod tím něco představit.... asi mám moc bujnou fantazii, nic z toho co mi přišlo na mysl jsi určitě neudělal !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Pravě mě potěšilo, že jsem použil "kozu" a ono to funguje. Na svatbe mé bývalé švagrové..To ses dobrej, mě vždycky chybí odvaha:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Pravě mě potěšilo, že jsem použil "kozu" a ono to funguje. Na svatbe mé bývalé švagrové..Přemýšlím, co je zajímavější.Jestli "koza" ve 3 ráno, nebo to, že jsi na svatbě "bývalé" švagrové...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 (upraveno) No - jestli tam není jako ženich Upraveno 8. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 bývalá švagrová je teď současná manželka? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Jak casto zalejvate travu v tech vedrech? Ja se snazim kazdy druhy den okolo 20hod. nebo pozde v noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 jedina trava, co ja mam, sa nezalievazle by to horelo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Já trávu zalévám i přes den, i přes logické rady zkušených zahradníků. Lepší teplotní šok a voda než bez šoku a žlutá. A zatím si spokojeně zelená.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Jsem teda byl dost opilej ale s byvalou svagrovou jsem u oltare nestal..:-) by me zajimalo, jestli jsem s tou "kozou" byl historii chronomagu prvni..?:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Jsem teda byl dost opilej ale s byvalou svagrovou jsem u oltare nestal..:-) by me zajimalo, jestli jsem s tou "kozou" byl historii chronomagu prvni..?:-) Sent from my iPhone using TapatalkTo musel bejt večírek... ...a s tou kozou...no, nevím o nikom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 nova Mafia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky