Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Když už jsem tak pošetilej, že si kvůli dětem hraju na plantážníka amatéra, potěšil mě aspoň uspokojivej výsledek. Tohle je z jednoho dne. Včera to samý... zejtra to samý... :) to snad začnu sušit a nakládat do oleje.

Kolik máš cca rostlinek? Já asi 10 a denní výnos počítám na kusy:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolik máš cca rostlinek? Já asi 10 a denní výnos počítám na kusy:-)

Rostlin mám 39, ale část z nich má hodně malejch plodů a umí vyživit kromě hlavního výhonu ještě jeden až dva další - takže relevantní číslo je 55 tyčí. Sázel jsem týden před zmrzlejma. Výnos na rostlinu by měl být 10 kg za sezónu, ale díky polabské černozemi to bude víc, zatím to vypadá zhruba na půl tuny rajčat :D No nic, konec řečí, jdu googlovat další recepty na pokrmy z rajskejch...

Edit: a rekord v počtu rajčat na jedné "v?tvičce" je 24 (hrozen jako hrom), rekord na jednu rostlinu zatím nevím.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Rostlin mám 39, ale část z nich má hodně malejch plodů a umí vyživit kromě hlavního výhonu ještě jeden až dva další - takže relevantní číslo je 55 tyčí. Sázel jsem týden před zmrzlejma. Výnos na rostlinu by měl být 10 kg za sezónu, ale díky polabské černozemi to bude víc, zatím to vypadá zhruba na půl tuny rajčat :D No nic, konec řečí, jdu googlovat další recepty na pokrmy z rajskejch...

Edit: a rekord v počtu rajčat na jedné "v?tvičce" je 24 (hrozen jako hrom), rekord na jednu rostlinu zatím nevím.

Zkus Kyrgyzsky česnek

1kg rajčat 7dkg soli a 30dkg česneku, jen se to pomele na mlýnků na maso a naplní sklenice,nesteriluju, ten česnek se soli to zakonzervuje sám.

Odkaz ke komentáři

Jsem teda byl dost opilej ale s byvalou svagrovou jsem u oltare nestal..:-) by me zajimalo, jestli jsem s tou "kozou" byl historii chronomagu prvni..?:-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

To musel bejt večírek...  :lol2:

...a s tou kozou...no, nevím o nikom..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...