mondeo2 Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2011 Tak že už jsem z práce doma a příprava na večerní gril s malou oslavou (asi 25lidí) neteře má už 7let.Švára jí koupil nějakou třímetrovou trampolínu,tak asi bude veselo až tam vlezou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 Tak na me AdG nejak nejde, zkousel jsem a nic. Nejak na sobe ndokazu naplnit pozadavky Ester Kocickove, ze chal ma vonet tabakem, konma a potem... AdG je na me proste moc macho zalezitost, a to tam tech chlapackej ingredienci zas tak mon neni.Co funguje (v prvy rade na moje pocity), tak je Code od Armaniho, to je ta vonafka, ze ktery jsem tu mel nedavno radost. A pak vonaky jako treba Jazz od YSL, Bulgari BLV, ... - proste sladcejsi korenetejsi. Od Lolity jsem neco mel, ale nic moc, kazdopadne od ni funguje vanilka na moji zene - je to velmi podobne burbonske vanilce, kterou kdysi davno delal L'Occitane A co me potesilo, tze jse m prec chvili dodelal prezetaci na pondelni rano, tak si to ted slavim, protoze to bylo peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 bubíku, zas tu práci tolik nežer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 ze nam konecne po 5-ti tydnech dorazil kontejner z CR a cenzori nam nic nezabavili! A deti maji druhy vanoce - jejich hracky jsou konecne v pokojicku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 Výborný dokumentárny film na STV2 Biodiverzita na Slovensku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Doběhla čekačka a přišla mi výzva na rezervaci vstupenek na natáčení Top Gearu. Hurá!Teď ještě uvidím, zda mi to potvrdí (max 10 dní před akcí ). To by mě potěšilo ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 KFL: Gratuluji. To bude fajny vecer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 dnešní školení a čumenda v pivovaru s ochutnávkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Zůčastnili jsme se se synkem soutěže o stavebnici Lego s časopisem Pevnost. Nikdy bych tomu nevěřil,ale dnes zvonil pošťák a donesl výhru. Kluk je momentálně na zájezdě v Itálii(se školou,do neděle). Ten se "zblázní radostí",až se vrátí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Zůčastnili jsme se se synkem soutěže o stavebnici Lego s časopisem Pevnost. Nikdy bych tomu nevěřil,ale dnes zvonil pošťák a donesl výhru. Kluk je momentálně na zájezdě v Itálii(se školou,do neděle). Ten se "zblázní radostí",až se vrátí Bacha aby radosti nevstoupil do sekty ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Toho bych se nebál. Mezi fanama SW jsem znám jako generál Hudson Empire rulezzzz..... Moje děti maj fantasy a scifi výchovu jak vyšitou(manželka vehementně podporuje! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Toho bych se nebál. Mezi fanama SW jsem znám jako generál Hudson Empire rulezzzz..... Moje děti maj fantasy a scifi výchovu jak vyšitou(manželka vehementně podporuje! ) Jedeš do Chotěboře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Ještě nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Mě potěšilo,že se ochladilo a prší. Ty vedra me totiž neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Dnes jsem vytěšený jako malý dítě ze dvou věcí: speed + sound v neděli jsem z Velké Británie objednal sluchátka, která v ČR žádný z oslovených prodejců nemá /i když je na svých webech hrdě deklarují jako "skladem v eshopu/ v pondělí je poslali, dnes!!! (ve středu) odpoledne je přivezl Fedex (a to pominu úsporu: cena cca 10.000 v ČR a cca 6.500 v UK) a už v nerozehraném nezajetém stavu to hraje jak sviňa, hotová hudební nirvána, uši si spokojeně pomlaskávají :-) a můj sluchátkový zesilovač konečně našel důstojného sparringpartnera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 (upraveno) Tak ty vypadaj LUXUSNĚ ať Ti slouží Upraveno 8. června 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Dnes jsem vytěšený jako malý dítě ze dvou věcí: speed + sound No když ti to za to stálo to objednávat z UK. Jinak mají je tady, jsou skladem a stojí téměř jako v UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 vidíš v Alze jsem se neptalale z UK jsem je měl za 219 GBP někdo by si za rozdíl ceny dokázal pořídit kompletní hodinky /já jen řemen Hirsch Liberty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Tak ty vypadaj LUXUSNĚ ať Ti slouží díky byl jsem nahlodaný z různých recenzí, http://www.headphone.com/headphones/denon-ah-d2000.php http://www.headphones.cz/inshop/domaci/audiofilska/denon-ah-d2000.htm jednou jsem je chvíli poslouchal v Německu, ale na cizí aparatuře takže se člověk nemá čeho chytit, a říkal jsem si úplně blbě to snad hrát nemůže, ale realita je epes rátes, mám se sluchátky nadlouho vystaráno (doufám že tady nebudu za rok psát jak jsem výhodně za 1000 USD koupil Sennheisery HD800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 mna tesi kucharsky kumst mojej partnerky. hovadzi gulas na ciernom pivku mi dnes sprijemnuje obednajsie chvile. stara sa veru o mna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky