Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Tak na me AdG nejak nejde, zkousel jsem a nic. Nejak na sobe ndokazu naplnit pozadavky Ester Kocickove, ze chal ma vonet tabakem, konma a potem... AdG je na me proste moc macho zalezitost, a to tam tech chlapackej ingredienci zas tak mon neni.

Co funguje (v prvy rade na moje pocity), tak je Code od Armaniho, to je ta vonafka, ze ktery jsem tu mel nedavno radost. A pak vonaky jako treba Jazz od YSL, Bulgari BLV, ... - proste sladcejsi korenetejsi. Od Lolity jsem neco mel, ale nic moc, kazdopadne od ni funguje vanilka na moji zene - je to velmi podobne burbonske vanilce, kterou kdysi davno delal L'Occitane :)

A co me potesilo, tze jse m prec chvili dodelal prezetaci na pondelni rano, tak si to ted slavim, protoze to bylo peklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zůčastnili jsme se se synkem soutěže o stavebnici Lego s časopisem Pevnost. Nikdy bych tomu nevěřil,ale dnes zvonil pošťák a donesl výhru.

Kluk je momentálně na zájezdě v Itálii(se školou,do neděle). Ten se "zblázní radostí",až se vrátí :lol:

Bacha aby radosti nevstoupil do sekty !

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem vytěšený jako malý dítě ze dvou věcí:

speed + sound

v neděli jsem z Velké Británie objednal sluchátka, která v ČR žádný z oslovených prodejců nemá /i když je na svých webech hrdě deklarují jako "skladem v eshopu/

v pondělí je poslali, dnes!!! (ve středu) odpoledne je přivezl Fedex (a to pominu úsporu: cena cca 10.000 v ČR a cca 6.500 v UK)

a už v nerozehraném nezajetém stavu to hraje jak sviňa, hotová hudební nirvána, uši si spokojeně pomlaskávají :-)

a můj sluchátkový zesilovač konečně našel důstojného sparringpartnera

post-166-034146900 1307555475.jpg

post-166-039345100 1307555513.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak ty vypadaj LUXUSNĚ :clap: ať Ti slouží

díky

byl jsem nahlodaný z různých recenzí,

http://www.headphone.com/headphones/denon-ah-d2000.php

http://www.headphones.cz/inshop/domaci/audiofilska/denon-ah-d2000.htm

jednou jsem je chvíli poslouchal v Německu, ale na cizí aparatuře takže se člověk nemá čeho chytit,

a říkal jsem si úplně blbě to snad hrát nemůže, ale realita je epes rátes,

mám se sluchátky nadlouho vystaráno (doufám že tady nebudu za rok psát jak jsem výhodně za 1000 USD koupil Sennheisery HD800 :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...